nagyon kíváncsi leszek 
Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2
Újabb nap, újabb GS3 hír 
Van itt rengeteg kép a GS3-ról 
[ Szerkesztve ]
Elegem van, minden megy: Egy HP Elitebook 2530p+2540p / Onda V811 Quad core A31 / ViewSonic Viewpad 10s Tegra 2 / Icou D70 Pro II RK3066 --- Ha kell valami, privátban keress

Ha még sokáig húzzák, pár embernek elpattannak a nyaki ütőerei 
Viszont ha az S2 és a Note közé illeszkedik méretben az nagyon menő, de a "dizálynal" már lehet, hogy újítani kéne...persze kinek mi jön be 
:)
És ezek már biztosak 
-- Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot
és ajánlom nekik hogy az ICS-m is jöjjön 
|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

Sajnos nagyobb a füstje, mint a lángja! Ha tényleg azt teszik bele, amit várunk, jó hogyha ki fog bírni talán egy fél napot?! Kész röhej.... vagy ebből is kijön egy x-edik verzió, mint a motorola razr maxx esetében.... De várjuk ki a végét! 
H.E.L.P ( Hozzál Egy Liter Pálinkát...)

"Sajnos nagyobb a füstje, mint a lángja!"
Jajj de jó neked, te már ezek szerint láttad, mesélj, milyen?
Knavery's plain face is never seen till used.

Egy ekkora titokban tartott kütyünél, szerintem nem engedhetik meg ezt a bakit maguknak.
Remélem igazam lesz 

Lassan túlhypeoltabb a bejelentés mint egy random apple cuccé.
<<PS3,PS Vita, PC, 7" gánydroid néptablet>>Nem szégyenled magad Shaddam? << Podcast Partner >> http://❥.ws/tro & Battlefield.hu << PS3 Media Center FTW >> Kösz fater! >>
Így, csupa nagybetűvel írva inkább
"Gyere és ismerd meg az új galaxist" a helyesebb ferdítés. A termék nevével poénkodnak.
Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

+1 
A napi adag SGS3 hír. Akár csak a napi gyógyszer olyan rendszeres. ![;]](/dl/s/v1.gif)
De jó lesz már ha végre bemutatják. Aztán majd elválik milyen lesz, szerintem az elképzeléseim felét nem hozza, de majd minden kiderül. 
Nokia Lumia 920 + iPad 3.

Brutal lesz, de szerintem en iden maradok a 2 magos XperiaS-nel...! Inkabb azt veszek...!
Samsung Wave II->LG Optimus Black->HTC One X poWa->Galaxy Note II-hamarosan

Tiszta Apple! Már megy ez is, mi lesz még itt? 

"Mindennapi SGS3 hírünket add meg nekünk ma"...
Szóval május végén majd akkor a SGS3-at cserélhetjük "The new iPhone"-ra. 

Come and meet the next Galaxy.
Gyere és találkozz a következő Galaxy-val.
A helyes ferdítés.... de persze lefordíthatod egy termék család nevét. Legközelebb a: "Come and meet the next apple." -t így fordítsd: Gyere és találkozz a következő almával.
Nem poénkodás, hanem termék család/márka név!
A cikk elkövetőjének, honnan jött ez a sikeres mondat: " A Come and meet the new Galaxy " ??
Ennyire nehéz lemásolni ami a képre van írva??? 
An eye for an eye makes this world so blind... - Sony Xperia P Silver // LT22i@root Stock JB 4.1.2 - 6.2.A.0.400 - Nemesis kernel 4.1 - AC!D Audio Mod

Hm ilyen anyagból lenne majd telefon mint ami a képen van?

Ez tuti kamu hír! Nincs mellette semmilyen "kiszivárgott" fényképa telóról, se specifikációk..
[ Szerkesztve ]
Mer az titok.

Londoni olimpia hivatalos telefonja + 1080p + Fekete-kék, fehér design "rumor" MA mindig megvárja a következő hírt/pletykát és az egyel korábbit hozza le
.

Jesszus, ne legy mar ilyen karot nyelt. Ez pontosan az amit schawo irt, egy szojatek a termek nevevel.
Sight. Sound. Speed.
Ezzel a formával nem is rossz annyira, de ez is fake. Kizárt hogy FHD-s legyen a kijelzője.
Az majd jövőre lesz a trend. 

Remélem én is, hogy fake, bár az a "baj" számomra, hogy az iPhone-nál minimalistább design-t nem nagyon tudok elképzelni, nekem pedig az tetszik (mm a minimalista design). Remélem valami ütőset hoznak össze, mivel az iPhone-t kicsinek tartom.

Szerintem is, de akkor a I9300 a maga ~367dpi-jével lekörözné? Nem tudni hány col lesz a SGSIII, de minimum 4.3 és akkor ott már max ~340 körül lenne. És valószínűleg nagyobb lesz, így tovább csökken. Nem mintha ez a pár 10 annyit számítana a valós életben, de nem hiszem, hogy ne a csúcskategóriás viselje ezt a címet.
EsNégy

Végül még Andorid sem lesz rajta, hanem valami WP7, vagy Bada 
The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone
Nagyon meglennék lepve ha nem a III-ról lenne szó...
A reményhal megdöglött, az új házikedvencem a szarok rája...

akkor nem galaxy-nak hívnák

csak nehogy csalódás legyen a vége, túl nagynak tűnik az elvárás
kicsit korainak érzem a május elejét. 
Az a baj, hogy mégsem vágod, hogy mi a baj, vágod?!

... koreainak ...

Igen, de már lehet látni az "alagút végét", vagyis hamarosan minden kiderül. A képről egyébként nekem is az jön le, hogy anyaghasználatban lesz változás, és valószínűleg az lesz a legnagyobb vonzerő, nem pedig a 4-magos processzor.

miért?
Knavery's plain face is never seen till used.

Szinte elképzelhetetlen. A Samsung nem fog egy középkategóriás készülékért külön press conference-t rendezni, meghívva a sajtósokat, újságírókat, stb. nem bérelne London-ban kiállítási helyet. Ezeknek mind-mind óriási ktg.-e van, szóval valószínű, hogy a következő Galaxy S jön. (Azért ügyesek, az "S"-et direkt lehagyták a meghívóról, hogy többen legyenek kíváncsiak) Rafkós a Samsung 

Május 3? Hmmm... 
"Az idei zászlóshajót ugyanis még nem leplezték le"
Totál valami vitorlást vizionáltam. 
[ Szerkesztve ]
SGS III deluxe: fém hátlap + 32 GB Class 10 ;) ...but I want One too... :'( Twitter: @girlydroid

LOL
SGS III deluxe: fém hátlap + 32 GB Class 10 ;) ...but I want One too... :'( Twitter: @girlydroid

Na erre nagyon kíváncsi leszek. Remélem jól sikerült az "áttervezés" 
SGS II ---> HTC One X <Almából csak Somersby avagy eme gyümölcsnek van értékes vonatkozása is:D>

Vagy csak minor update lesz szemkövetős technológiával? Mégis iPhone-t kell vennem? 

jah már annyi ilyen hülye pletyka van
a másik pletyka szerint meg lenyűgöző cucc
harmadik pletyka szerint semmi extra
megjelenik, meglátod, akkor bölcsebbek leszünk
de nyugodtan vegyél egy iphone-t ha tetszik
[ Szerkesztve ]

Nagyon várom, és végre jönnek a hivatalos infók is majd a készülék tudásáról 
5.5GB online tárhelyet ingyen (SugarSync): http://goo.gl/Ztdaf || Motorola Defy || TP-Link WR1043ND

Ezzel a kinézettel nekem elég szimpatikus 
Szülinapomra össze is dobhatnátok
Kösziköszi 

Az valóban megdöbbentő innováció lenne.

Nem rossz, csak legyen "téglalapabb" és minimalistább
.
Már csorog a nyálam 
Engedd meg, hogy bemutassam a mindent összetartó energiát

Nekem is úgy néz ki, hogy 2 telefon van kinézőben, az egyik az galaxy s3 a másik a htc one x. Megnézem mindkét telefont, és utána döntök!!! Várom már a londoni bemutatót! 
[ Szerkesztve ]