A Launch Trailer tényleg nagyon komoly, és a multival sem lesz gond! 
Remélem majd ez is a polcomra fog kerülni...
Hát igencsak brutális a launch trailer. Az elődöt abba hagytam valamiért, de azt hiszem leveszem újra a polcról. Utána meg jöhet a folytatás, ez brutális lesz 
A kinézet fontos. Kezdje a gépénél! PC-STYLE...mert megérdemlem!
Még a borítóra se tudták rábiggyeszteni a SE feliratot...tiszta gáz.
ELADÓ: STALKER: Shadow of Chernobyl - Radiation Limited Edition - http://href.hu/x/d1ed

Doboz kicsomagolós videó, az eléggé uncsi volt, amíg végig nem néztem,
a vége az nagyon állat, meg az is aki kitalálta, de jó volt 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

úúú! kell kell kell kell kell kell
de csak az über edition és max 25€-ért 
Gamerként: PS3. Kockaként: Dell Inspiron 1525 T5550. Telóbuziként (jelen->múlt): Nokia E63, Nokia 5800, Nokia E51, Nokia 6300, Samsung D500E és még egy valag Nokia a múltban... :)
Az első videó vége jó, ahogy néznek hülyén az emberek a tombolásra 
De a játék hangulat nekem valahogy nem jön be. Az első se volt a kedvencem...
Végre megkapja a magáét :) : http://www.youtube.com/watch?v=SfElcjQQjCc&feature=player_embedded

Nekem messze nem tetszett annyira az első, mint amennyire sokan elájultak tőle.
Túl monoton volt az egész játék. Az utolsó, Big Daddy-s szakasz pedig a legrosszabb volt az egészben (számomra). A második részben pedig, ha jól tudom, végig BD-ként kell ügyködni. Hát.....
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
az első videó vége nagyon nagy. 
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 asztali gépek, laptop alkatrész, Core2 pocesszor | Steam: [Hun]Hunter2
Az első rész nekem nem jött be, először még tetszett és úgy tűnt egy remek játék lesz. De később nagyon unalmas lett, főleg az hogy pár lőszer volt minden fegyverhez. Ha találtam volna valami unlimited ammo cheat-et akkor még talán egész jópofa lett volna de így nem jött be. AVP3 meg a Metro 2033 lesz az ász nem ez a baromság. Ráadásul minek erőltetik a multit egy ilyen játékban?
Most arról hogy béna vagy nem a játék tehet, mondjuk aki csak csalással tud játszani... 
Én most játszottam végig medium-hard környékén, de nekem inkább az volt a gond, hogy nem akartam otthagyni a lőszereket.
"Te magad légy a változás, amit a világban látni szeretnél." - Mahatma Gandhi
Lőszerekkel nem volt gáz, bár amikor bénáztam kifogytam párszor. Szerintem is kicsit unalmassá vált a játék 3-4 óra után, reméljük most kicsit jobban feldobják majd.
A kinézet fontos. Kezdje a gépénél! PC-STYLE...mert megérdemlem!
Szerintem a multiplayer bukott lesz... idétlen, hent lövöldének néz ki

Über Edition, ez vadállat! 
Egyébként meg ez is ott van a leginkább várt játékok 2010-ben között. 
Digi kábelnet, Logitech, Japan supercars fan, Notebook Doktor Plusz ->ha a laptopod beteg, '97 Civic VTi leömlő, kipuff, szívósor, dugattyú, hajtókar olcsón eladó!
Nem szoktam csalással játszani, konkrétan ennél a játéknál gondoltam rá. Amúgy érdekes mert pl a far cry, crysis, dead space, Hl1, Hl2, avp2, rtcw, Undying, Call Of cthulhu és még sorolhatnám nem okoztak gondot végigjátszani akkor annyira nem hiszem hogy velem lenne a baj. Na mind1 szerintem egy rigóság ez a játék és nem vágom miért remegnek érte annyian.
[ Szerkesztve ]
Ennek a játéknak van egy egyedi hangulata, mivel nem tucatjáték. ha ez a hangulat nem fog meg, akkor nem lehet mit tenni 

Majd' 20 éve játszom, és az elmúlt 10 évben összesen négy játék volt, ami teljesen elvarázsolt: a GTA-VC, a Stalker-SOC, a Fallout 3 és a BioShock. Most játszottam végig újra az első részt, és nagyon várom, hogy a második ára normalizálódjon majd megjelenés után. 
http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] http://www.twitter.com/blackdogone [+] "And where do you live, Simon? / I live in the weak and the wounded, doc."

abszolut egyetertek...
ECS A-790GXM-A, Phenom 9950BE@3.1GHz, 4x1Gb GEIL Ultra 1066, Gainward 4870 512Mb@810/1125, HIPRO HP-W700WC3, Aerocool S9 Pro
A Stalker-el és fallout-al egyetértek. Gta helyett inkább a Mafia gyakorolt rám nagy hatást (már nagyon várom a 2-őt) . Illetve avp2, ezért is várom kíváncsian a 3-at.
Ez tényleg nagyon király lesz, megint nem nyúltak mellé. Csak ez is olyan összetett, hogy angoltudás hiányában ismét lehet várni a magyarításra. Hozzáteszem, hogy az első résszel nagyon jó munkát végzett a honosító csapat, megérte rá várni.
"Méé vaan?... Azéé van, hogy a szegényembereknek meglegyen teremtvee" LOL

Na kérem ez egy király Launch Trailer!

A Special Editionbol lesz ps3-as valtozat is?

asszem veszek egy über editiont! 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Nagyon szeretném a kezem között tartani 
SC2 nick: SkyMouz mail-> skymouz@gmail.com
király volt a videó! 
csöppet leharcolta az irodát 
Prostatikus vogon Jeltz for President

Elég beteg. 
De a launch trailer is ütős lett! 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Ezzel minden normális ember így van, egy zagyva zúzás az egész, így a videókból elnézve, bár mást nem is lehetne kihozni ebből. Ez a játék maradjon meg singlenek, bár a multi miatt még jobban megérheti az árát, mint + kiegészítő, de őszintén egy pár órás játékért kicsit sok az a 8-10 ropi, 5-ért már jobb vétel lenne.
Kicsi a bors, de a fele még kisebb

Várjuk... 
** Lian Li PC Ao5N ** Maximus III Formula ** Intel i5 750 ** EVGA GTX 260 ** __________ ** www.pc-style.hu -=--=--=--=- mod my machine ** _________

én csak a "bigdedi" szereptől óckodok kissé.... 
fürgébb volt annó emberként küzdeni,mint ezzel a behemóttal.... 
egyébként szerintem is kissé unalmassá vált az első rész pár óra után....de persze azért nem rossz gém.... 
ezeket loptam:"A második házasság nem más, mint az optimizmus győzelme a tapasztalat felett". "Szerintem azok a férfiak akiknek ki van lyukasztva a fülük, alkalmasabbak a házasságra. Ismerik a fájdalmat és vettek már ékszert."

A Special(Über) Edition videó nagyon komoly! 
A Kezdő trailer is nagyon tetszik. Régen a Killzone 2-ből is volt egy hasonló videó PS3-ra, aztán jöttek hogy ilyen lesz a játék. Aha, persze! Tudom hogy a BS2 nem ilyen lesz, de a videó bejövős! 
A multiplayer videókon látszik hogy a kontrolleres irányítás nagyon suta! Baromira idegesítő, hogy milliószor mellélő! Nem tudom megérteni miért jó így játszani? 
Football VB 2010 élvezhető verzió - http://www.youtube.com/watch?v=C4wTSSw3FA8
Megmondom őszintén, hogy bár nagyon tetszett a Launch Trailer, de valahogy nem volt az a klasszikus BioShock érzetem Tőle; nekem nagyon pörgős volt az egész.
Erről az idegbeteg ide-oda mozgatom kamera effektről meg egyből a Crysis kezdő videója jutott valamiért az eszembe. 
Hadzsime... Mutasd meg a felületet...! xD
Az első része nekem is kb 5-6órát volt érdekes, de az is csak azért mert vártam hátha lesz valami ami feldobja a játékot, nem lett.Uninstall lett a vége.Nem igazán látok különbséget a második résznél sem.Lehet ha RPG-nek csinálják meg jobban jártunk volna mi is meg ők is.
A skizofréniában az jó hogy sosem vagy egyedül!

Az első részével kb 3h játszottam, nem mondanám rossznak, csak kicsit több izgalom kellene.
[ Szerkesztve ]

[link]
Marha jól árasították a Bioshock 2. Kár, hogy elfogyott a gyűjtői
"Játékélmény? Az ki a francot érdekel? De ostoba vagy... Csak az számít, hogy állóképeken ki lehet-e rázni rá a brét. Hangulat, sztori, élmény...? Komolyan, hová gondolsz." By Morden24

Nagyon jó áron van, követhető példa lenne egy-két kiadó számára.

Pénteken rendeltem innen a PC-s Special Edition változatot, ma délelőtt meg is hozták, a konzolosok viszont itt sincsenek raktáron:
http://www.supergamer.hu/bioshock-2-special-edition-p-5840.html