Noigen, magyar áron, ez a gép 100 MHz-vel lassabb procival és feles merevlemezzel 140k körül van... 125k körül a Radeon HD 3200 IGP-s K50AC-ket adják.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Hűtés kapcsán meg az az Asus trükkje, hogy az akkut előre teszi, így a helyére, jó messzire a felhasználótól mehetnek a hűtés melegedő részei. Ezáltal a csuklótámasz alig melegszik.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
BlueMerle-sze földi,
ez ugye netes ár?
egyébként nemrossz noti,valóban a 2 usb elég kevéske,de egyébként jó választás 
[ Szerkesztve ]
COD4, MW2 <> Steam, Xfire : LackoMester < Cpt. Price & Hattori Hanzo forever >
Ennyiért megéri, de nagyon! Jó, lehetne még plusz 2 usb, legalább egy dvi... viszont a jó belső kárpótol ezekért szerintem, na meg a hűs működés.
Köszönet a bemutatóért!
webshopos ár, ígyvan, a helyi számtech boltban +70 euró
Móci: 
rudi: gondoltam hogy valami ilyesmi csel lesz a dologban 
USB-k: 4 darab USB van rajta, a specifikációban is, és a leírásban is 4 szerepel. 2 a jobb, 2 a bal oldalon. 
[ Szerkesztve ]
PROHARDVER NON OFFICIAL CHAT: WWW.PHCHAT.EU !!! Ma vendégnap !!!

A belbecs és az ár/teljesítmény arány kimondottan tetszik, de a kinézetétől még a hideg is kiráz. Most már alapfeltétel, hogy az olcsóbb notikon mindennek csillognia kell? Promóképeken jól néz ki, de amint használatba veszi az ember megjelenik rajta a kosz, az ujjlenyomatok, a karcok. 
Nézz körül, hátha találsz valami érdekeset: http://tinyurl.com/ykosad9
Kösz a tesztet,remek kis noti pláne ha az árát nézzük!
Nekem a bluetooth hiányozna leginkább,annélkül nem is vennék..telefon és a gép között számomra a legjobb kapcsolat.
Minden jot és használd egészséggel 
"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks / http://hardverapro.hu/apro/komplett_irodai_butor_garnitura/hsz_1-50.html
Majdnem pont ilyeneket vett a cég. Szerintem ár/teljesítmény viszonylatban egyszerűen verhetetlen. Már használjuk pár napja őket, semmi gondot nem tapasztaltunk. Nagyon jó!
Elektromos érmevizsgálók eladók: http://href.hu/x/c7sw
ejha... jó noti+jó írás... ez ennyiért tényleg "bestbuy"... alap dolog, hogy asztali konfigot sokkal kevesebből ki lehet hozni, mint ugyanazt egy "notiba préselve", de itt nem olyan oltári a különbség... tetszik kívül/belül ez az asus... a "hiányosságai" pedig számomra fel sem tűnnének...
"Két rendőr jön ki angolóráról cigarettaszünetet tartani és villogtatni akarják tudásukat: -Stone fire? -No, sky!"
a másik 2 lemaradt(lefelejtették) 
Atike-elég nagy gáz lenne h.,pár nap után gondok legyenek,bár mostanában már minden elképzelhetö 
[ Szerkesztve ]
COD4, MW2 <> Steam, Xfire : LackoMester < Cpt. Price & Hattori Hanzo forever >
Csak nekem nem mennek a képek? 
Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.
Csak neked csak most csak azértis.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Jó írás Erik már vártam. Azt hittem hogy el is felejtetted de csak elkészült.
Nah szóval maga a gép: ár/érték arányban valóban kiváló. Nekem ez a 2 VGA-s megoldás nagyon tetszik, a saját gépemben is 2 van és rendkívül hasznos megoldás.
A külsejénél jópofa ez a carbonszerű mintázat, dizájnos csak gondolom ez is gyűjti ezerrel az ujjlenyomatokat. A billentyűzetnél viszont ekkora méretben horroro számomra a numpad. Nah azt szerintem hanyagolhatták volna és akkor a rendes rész lehetne szellősebb, nagyobb és jobb elosztású.
Összességében azért egész kellemes gép főleg ha az árát nézzük.
TeamAndroid PFC! New World. New Thinking. Més que un club! www.phchat.eu

Pofás kis masina. Örülök, hogy képesek elszakadni a kilométerekrőllátszikhogyalsókategóriás dizájntól. Mondjuk csatikból nyugodtan lehetett volna bővebb választék (el kéne már szakadni a D-sub-tól és DVI-t használni helyette). A belbecs viszont szerintem teljesen rendben van.
Intel XScale PXA270 416MHz@520MHz
Valóban az árkategórián belül a legjobb vétel 
----www.panzers.hu----
Hiába no,az Asus azért Asus még ha kicsit meg is kopott a hirneve.Az ára tiszta marketing,behozzák a többi terméken.Viszont mi jól járunk.Kellemes kis irás. 
Nincs elég bajod? Vegyél számítógépet...
Kijelzőn milyenek a színek és a látószög? Valamint nem tudja valaki, hogy a HD 4570 VGA az az alaplapra van integrálva dedikált memóriával, vagy pedig külön cserélhető bővítőkártyán található?
----www.panzers.hu----

Jo cikk koszi.
HA ZSIR UJ KELL VALAKINEK,A LEGJOBB ARON TUDOK!!!IRJ PRIVIT.
Mindig Új amit árulok ami minőség,EZT garantálom!K.p.-t beszámítok!Privát ügyben erre írj westcom1@gmail.com Köszi ;)vagy hívj! telsz.adatlapon.
Khaal: Inkább azt mondanám hogy nagyon is ellenálló ez a burkolat a karcokkal szemben, az ujjlenyomatok pedig nem látszanak meg rajta vészesen.
Napfénysüti: most hogy lassan 1 hete használom a klasszikus notis billen rettenetesen nehéz írni 
Darth_Revan: Oldalról, alulról nagyon jó, alig torzulnak a szinek, felulrol nézve veheto észre negativ torzulás. A kártya teljes neve:
Radeon HD 4570 512MB DDR2 MXM-A
Azt hiszem ezzel válaszoltam is. 
[ Szerkesztve ]

Jövőre egyetem, kell valami "olcsó" noti, hogy lehessen tolni a Modern Warfare 3 multit a héven ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nagyon sokat nézelődtem ilyen kategóriákban, de sosem találtam hasonlót, lehet csak ügyetlen voltam. Hozzáteszem, ez még jól is néz ki, nem kicsit, az én szememmel nézve.
Korrekt teszt, korrekt helyen, köszönet érte 

[ Szerkesztve ]
Waiting for TDU2 - sell my kidneys, if it's nedded.
Jaja, klassz cucc, jo aron.
"Nagyon fontos megjegyezni hogy ez nem gamer notebook"
Hat nem, a 4570 80SP-jevel es a 64bit-jevel...
Mindenesetre egesz kellemes.
#1 rudi: lattam mar brutto 132k HUF -ert is.
[ Szerkesztve ]
Nemo me impune lacessit

Hmm, eddig csak rossz tapasztalatom volt ezekkel a fényes műanyagokkal, de akkor ez lehet valami jobbféle anyagból van mint az átlag. A tükröződős kijelzővel viszont akkor is nehezen barátkoznék meg. Ezt leszámítva egész kívánatos masina.
Nézz körül, hátha találsz valami érdekeset: http://tinyurl.com/ykosad9

Hm, ez nem is olyan durva áreltérés. Tavaly májusban vettem a Dell XPS gépemet 670 font körül, tehát az olyan 210 ezer forint volt akkori árfolyamon. Itthon nem akartam hinni a szememnek, 408 ezerért adták azokat a gépeket... Most megnéztem a legújabb XPS-eket, azok is 400 felett vannak, pedig 800 font körül indulnak valahol (240 ezer).
Egy dolgon szoktam gondolkodni. Az említett gépemben slot-in DVD van, vajon más gépekben miért nem alkalmazzák? Nem hiszem hogy annyival megdobja az árat, viszont sokkal használhatóbb. Ha ki akarom venni a lemezt, akkor nem jön ki a meghajtó fele, meg az optika, hanem minden bent marad, csak a lemez egy része csúszik ki. Lehet hogy a gyártókat kellene levelekkel "bombázni" hogy csinálják már úgy 
Dell XPS1530 - Intel C2D T8100 (2,1GHz), 2GB ddr2 dual channel, Geforce 8600GT 256Mb (ddr3)
Viszont van hátránya is. MiniCD/DVD vagy cardCD nem helyezheto bele. 
Viszont tény hogy elegánsabb megoldás.
[ Szerkesztve ]
Csak átfutottam, de a specifikációk alapján, és ekkora árral tuti befutó notebook lesz, főleg, h Asus! 
MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

Szerintem elfogadható kompromisszum, nekem eddig mondjuk 2000 CD-ből 2-3 volt ilyen. Nem tudom, hogy egyes munkaterületeken esetleg használatban vannak-e, de szerintem inkább reklámanyag és "ajándék" terjesztésére szolgálnak a mini vackok, sokan kibírnák ezt a veszteséget, szerintem 
[ Szerkesztve ]
Waiting for TDU2 - sell my kidneys, if it's nedded.

Az alja szerintem pedig az eddig legjobb megoldású, mivel 5 csavar megoldásával és a fedlap eltolása után mindenhez hozzáférsz! Könnyű, egyszerű és nem tart 1 félóráig, mint más notikon... 
[ Szerkesztve ]
MW2: monguz ||| aki tud számteches melót, ne habozzon szólni nekem... |||

az alaplapra van forrasztva memókkal együtt, nincs külön nyákon
[ Szerkesztve ]
MW2: monguz ||| aki tud számteches melót, ne habozzon szólni nekem... |||
Biztos? Mindenhol MXM-et olvastam.
A másik: a hátlapot tolni??? Nem mondod? Bakker én meg mondom nem feszegetem ez nem akar lejönni
Thnx a tippet, holnap belejavitok a cikkbe 
[ Szerkesztve ]

4 csavat a hatuljan 1et az akku fedel alatt talalhatod + 
Mindig Új amit árulok ami minőség,EZT garantálom!K.p.-t beszámítok!Privát ügyben erre írj westcom1@gmail.com Köszi ;)vagy hívj! telsz.adatlapon.
Igen, van, ahol ilyen fasza árakon megy, de a C*S-nél meg nem, szerencsére. Épp most aktuális egyik ügyfélnél egy XPS beszerzése, és ott is volt ilyen 400k-s bolt és hümmögtek, hogy hát ennél olcsóbban nem lehet, meg biztos szürke. Aha, ja, de akkoris 245 és 3 év Dell gari.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
Az remek. És mechanikailag is ennyire stabil? Mert a más notikon a 30 csavar megfelelő elhelyezéssel gondoskodik róla, hogy a gép nagyonis érzékeny alaplapja megfelelő, feszülésektől mentes pozícióban legyen kijelző hajtogatása, meg egykezes emelgetés esetén is.
Holnap ha pakolok bele RAM-ot, lefotozom neked szétszedve és felteszem ide, oks? Mert amit mondasz, az nem hülyeség, lehet benne valami. Én sem tudtam eddig hogy kell leszedni a hátlapot

[ Szerkesztve ]
Arra is kíváncsi leszek!
Pont jókor jött a cikk, gondolkodom laptop vásárlásban a közeljövőben, ez bejövős idáig az ACER Aspire 5536G tetszett nagyon, de a 2 laptop nagyon hasonlít egymásra. Köszönöm a cikket tömör volt és lényegre törő, így kell ezt

Az élet olyan mint egy havidíjas MMO, ha nem tudod fizetni kitiltanak.
nekem is hasonló a notimK50AB az is, csak 250-es vinyóval és QL65 2,1Ghz-el+2Gb rammal
(2*2Gb kingston)
és igen a hátulján kell kicsavarni 4 csavart alul 1-et utána pedig hátra kell csúsztatni
Shiftet próbáltam eddig 1366*768 közepes beállítások 25fps
tényleg nagyon halk és nem melegszik a gép felső része
a fényerő maxon sötétben már zavaróan erős is tud lenni
Wifi 3fal és 25 méter és még tudtam netezni(router:smcwbr14-g2)
1fal 40méter és még tudtam netezni
fullHD rezzenéstelenül 30% proci használat mellett
Száz százalék, hogy az élet halálos. A többi meg részlet kérdés.

Először is nem ártana leszögezni, hogy a K50AB típusból jó pár altípus létezik....
Nézzük csak sorjában, ár szerint, felsorolva a különbségeket (Csak a proci, memória mérete és oprendszer különbözik):
250 gigás vinyóval:
Asus K50AB-SX010L AMD Athlon64 X2 QL64 2.1GHz 2GB DDR2 131 070 Ft Linux
Asus K50AB-SX011L AMD Athlon 64 X2 QL64 2.1 Ghz 3 GB DDR2 136 688 Ft Linux
Asus K50AB-SX011A AMD Athlon 64 X2 QL64 2.1 Ghz 3 GB DDR2 142 000 Ft Vista HB
Asus K50AB-SX078L AMD Athlon64 X2 QL65 2.1GHz 2 GB DDR2 135 900 Ft Linux
Asus K50AB-SX073L AMD Athlon64 X2 QL65 2.1GHz 2 GB DDR2 136 688 Ft Linux
Asus K50AB-SX073D AMD Athlon64 X2 QL65 2.1GHz 3 GB DDR2 136 043 Ft FreeDOS
Asus K50AB-SX018L AMD Athlon64 X2 RM74 2.2GHz 4 GB DDR2 157 830 Ft Linux
500 gigás vinyóval: (A tesztben szereplő modell):
ASUS K50AB-SX088L AMD Athlon64 X2 RM74 2.2GHz 2 GB DDR2 148 900 Ft FreeDOS
Árnak az árgépen fellelhető legolcsóbb árat tüntettem fel!
Azért az látható, hogy az ár most még inkább 150 ezer mint 125... Talán megy majd lejjebb is!
Akit esetleg érdekel, (a tesztpéldánynál) gyengébb procival és 250 gigás vinyóval, 17,3 colos változatok 1600x900-as felbontással és több memóriával szinte azonos áron:
Asus K70AB-TY003L AMD Athlon 64 X2 QL64 2.1 Ghz 3 GB DDR2 152 800 Ft Linux
Asus K70AB-TY006L AMD Athlon 64 X2 QL64 2.1 Ghz 4 GB DDR2 149 985 Ft Linux

[ Szerkesztve ]

A laptoprol itt talaltam egy tesztet amiban a Crysis-szal is jatszanak egy videoban.
Szerintem meggyozo a gep.
Jaja, 3DMark alapján pedig nem kéne vinnie ilyen jól, holott a legújabb gamek is legrosszabb esetben mediumon futnak. Kivétel a GTA IV.
gtamate2: Volt Acerem nem is egy, egyszer ment szervizbe de apróság miatt, amugy sosem volt vele nagyobb gondom. Szerintem ha árban nincs nagy difi mindegy melyiket veszed, amelyik jobban tetszik. Ilyen árkategóriában nincs olyan hogy ez vagy az sokkal minöségibb gép lenne

kisza25: én is csak 70 százalékon használom
A Shift nekem is szépen megy de holnap kap még 2GB RAMot, mostmár hogy tudom hogy kell leszedni.
nem röhögni
[ Szerkesztve ]
Amúgy több órányi játék után hány fokon áll a vga? Tippre 80-82C körül, mert nem tűnik úgy mintha valami durva hűtést raktak volna bele.
Azért van néhány új játék ami maxon se jelent gondot neki
Pl Resident Evil 5.
[ Szerkesztve ]
----www.panzers.hu----
Holnap Shift után lemérem
Így kézre abszolut nem meleg épphogy csak érezni valami melegséget a numpad alatt de azt is csak sok órás játék után...azért ha játszol, mondjuk van hangja, hutt rendesen 
[ Szerkesztve ]
Nekem ugyan ez a notim van külsőre legalábbis K50IJ enyém inteles c2d t4500/4gb ram/intel gma4500m / de én nem játékra vettem hanem jegyzetelni suliba és tökéletes a célra HD filmeket süvítve viszi stb.
A cikk jó és a noti is!
>>> Microsoft® Xbox360™ - Jump In - Gamertag: XirtamHUN <<< >>>Konzolvilág alkalmazott.<<<
Köszönjük, az a cikhez is jól jön!
Sajnos én sem tudom konkrétan megmondani képről, hogy mennyire jó úgy, és erősen függ a zsanérok rögzítésétől, műanyag merevségétől, egyéb fémkeretek jelenlététől a dolog, az elmozdulás meg annyira minimális, hogy észrevenni szemmel nem, csak elmozdulás(hajlás)mérő bélyeggel lehet.
Általánosan azt lehet mondani, hogy kijelzőt lassan kell fel-le hajtani, lehetőleg nem egy ponton középen megfogva és a gépet nem szabad egy kézzel emelgetni. Aztán bizonyos gyártók, egyikük a nyomtatóiról is méltán híres
cég, egyes modelleken fene tudja, miért rakják a déli hidat a touchpad alá, ami egy eléggé hajlékony keretben van, a szűk hely miatt enyhe nyomásra megnyomja a hidat is, a sok nyomás idővel biztos hatását meg jól ismerjük.

Nagyon tetszik az írás, grat 
volt már szerencsém ehhez a géphez munkahelyemen, adtam is el ilyet és csak elégedett vásárlói vélemények jutottak vissza hozzám.
pecsiminden.atw.hu - ha pc kell

Hello!
Rákattintottam a cikkedre, mert nekem is ilyen laptopom van, pontosabban ez a típus:
Asus K50AB-SX011L AMD Athlon 64 X2 QL64 2.1 Ghz 3 GB DDR2
Amit meg szeretnék jegyezni az az, hogy a fedlapot azért tartom hasznosnak teljesen lehajtani, mert állva is tudom használni, pl. mikor szkennelek és gyorsan akarok nyomogatni, de közben látni is akarom a képernyőt.
Az ára szerintem nagyon jó, pontosan ezért vettem meg. A videókari állítgatással viszont volt egy aprócska gondnak nevezhető dolog. De megoldottam, nem volt szörnyű. Negatívum nincs mellette.
Ha valaki tanácsot adna nekem annak örülnék: Vistát telepítettem a gépre, és próbálkoztam a legújabb NFS-sel játszani rajta. Lehet, hogy op. rendszer probléma, de nekem közepes beállításokon se megy röccenésmentesen a játék, akadozik. A videókarit természetesen átállítottam 4570-re(nem bioson belül), de így sem megy úgy, ahogy elvileg mennie kéne.
Mit lehetne tenni?
"Qu'y a-t-il de pire que de perdre quelqu'un qu'on aime? Rien...."
itt is van egy cikk az ASUS K szériás notikról
Száz százalék, hogy az élet halálos. A többi meg részlet kérdés.
Én is egy ilyen notebook büszke tulajdonosa vagyok, pontosabban egy Athlon 64 QL64-gyel, 250 GB-os merevlemezzel és 2 GB memóriával felszerelt modellnek. Szóval ha van valami kérdés, nyugodtan írjatok!
Mellesleg nagyon meg vagyok vele elégedve, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek!

ennyivel olcsóbb lenne külfödről rendelni????
www.xlinkkai.lapunk.hu

Tudod én csak egyet nem értek azt írja a K70IO sorozat Intel processzorral szerelt, nVidia VGA-s (GeForce G120M) kártyával, DE szinte minden netes boltban ATI Radeon HD 4570-et írnak a specifikációkhoz!
Egyáltalán nem mindegy, hogy akkor most melyik van benne, mert a G120M kb másfélszer erősebb kártya!
Én ezt a Notit néztem ki magamnak, persze még várok hátha lejjebb megy az ára:
Asus 17.3" HD+ K70IO-TY007L 180 000 Ft
Ennél a netes áruháznál is a rövid leírásban Radeon HD 4570 szerepel, a telejesben meg Geforce G120M!