Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma

Hozzászólások

(#3233) King Unique válasza Doky586 (#3232) üzenetére


King Unique
titán

Itt arról van szó, hogy fentebb ténykényt és általánosítva voltak kijelentve olyan dolgok, amelyek nem biztos, hogy minden esetben érvényesek, ha vannak ilyenek egyáltalán. Ráadásul korábban és most is végigpróbálgattam pár variációt és nem sikerült ilyen hibát reprodukálni. Pontos receptet pedig nem kaptam, hogy hogyan lehetne úgy előidézni, hogy az valóban problémát jelentsen.

Az "azért nem bootol más programmal csinálva" állapot meg azért van, mert más program sok esetben alapból xarul írja ki a telepítőt az adott boot módhoz a Rufus-tól függetlenül és nem csinálnak meg bizonyos beállításokat...

Az "utána csak a Rufus-szal lehet helyreállítani" kijelentést sem értem, mert a diskpart törlés, egy fájlkezelős formázás, lemezkezelős partícionálás simán működik. Utána pedig normálisan használható a pendrive, az adott program képességeihez és beállításaihoz mérten sikeres volt a telepítő bebootolása is. Nem lennék meglepődve, ha ez a fórumtársnál sem lenne másképpen.

Sőt, azt is kipróbáltam, hogy közvetlenül a telepítő Rufus-szal történő kiírása után TV-re, set-top boxra csatlakoztattam az USB-s eszközt és simán felismerték, lehetett tallózni a mappák között. De, ha épp belemásoltam egy zenét / videót, azt is simán lejátszották. Mellesleg az ilyen eszközökkel való használat alapból nem teljesen mérvadó, mivel ezek az USB-s kütyük elsődlegesen PC, notebook + desktop OS használatra vannak tervezve. Ott garantálható igazán a normális működés és a tökéletes kompatibilitás.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.