Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Paranormális jelenségek

Hozzászólások

(#1362) finest válasza Wictor (#1361) üzenetére


finest
őstag

Nekem eddig csak első, és második típusú találkozásaim voltak. De azok sem voltak kellemesek. Azt hiszem egyet már leírtam ide korábban. A második második típusú találkozásom azonosítatlan repülő tárggyal gimis koromban volt. Éjjelente sokat néztem az eget, amatőr csillagászkodtam, így első típusú találkozásból is jó párat megfigyeltem. De ez a második elég ijesztő volt.
Esténként szokásom volt nyitott ablaknál aludni nyaranként, és elalvás előtt is mindig körülnéztem az ablakból. Tatabányán laktunk, Újvárosban. Onnan, ha az ablakból kinéztem balra a Gerecse hegyei voltak, szemben pedig a város, jobbra Kertváros. Az egyik ilyen alkalommal három zöldes sárga fényű gömböt láttam felszállni három különböző irányból. Nem lehettek nagyok, max. 1m átmérőjűek. Az egyik a hegy felől, a másik kettő Kertváros irányából repült fel, és szinte előttem cikáztak jobbra-balra az égen. kis idő múlva több ilyen fényes gömb jelent meg, és úgy tűnt együtt mozognak, de pár pillanatra rá, megértettem, h csak a korábbi három mozog, a többi áll. Aztán a korábbi három eltűnt, megállt. Ekkor vettem észre, h a fények maguk körül mélyedéseket világítanak meg, és a sötét égen a szemem előtt kirajzolódott a legnagyobb ufó, amit valaha láttam. Mivel sötét volt, megsaccolni sem tudom, h mekkora lehetett, de az átmérője a fények alapján legalább akkora volt, mint az előttünk lévő négyemeletes ház hosszának kétharmada, háromnegyede - kb. 30m.
Amit az ufóból láttam alulról tele volt kis kiszögellésekkel, amelyekben ezek a fények égtek, a formája maga kereknek tűnt. Méretéhez képest teljesen hangtalanul mozgott, és egész komoly sebességgel úszott felém. Amennyire ártalmatlannak és vidámnak tűnt a sárga fények cikázása, annyira vált félelmetessé a látvány, ráébredve saját védtelen törékenységemet a repülő tárggyal szemben.
Döbbenetes élmény volt, félelemmel töltött el, ahogy felfogtam ennek a járműnek a méreteit. Nem mertem megvárni, amíg közelebb ér, bebújtam a takaróm alá és onnan leskelődtem. Úgy tűnt kisvártatva áthaladt a házunk felett, nem történt semmi. Megkönnyebbültem, nem vettek észre, nem vittek el, azon az éjjel már nem néztem ki az ablakon.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Paranormális jelenségek
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.