Itt a folytatás csinos hölgyek képeivel illusztrálva.
Itt vannak a konkrét szabályok.
Törlést csak a szabály számának feltüntetésével indoklunk. Aki a törlés ellenére újra linkeli a képet az számoljon a következményekkel.
1. A topikban legalább (nem átlátszó) bikiniben vagy fehérneműben szerepelhetnek a hölgyek
2. Semmiféle nemiszerv nem látszódhat (kicsit sem) /a melbimbó sem látszódhat./
3. Ne legyenek pusztán szexuális tárgyként ábrázolva
4. Csak egyes testrészt ábrázoló képet nem lehet berakni (portré lehet)
5. A képek(en) semmi féle szexuális tevékenység nem lehet (simogatás, fogdosás, stb...)
6. A topikban tiltott a chat jellegű off hozzászólás.
Előző topic: [link]
Mivel elharapózott a nyakló nélküli linkelés, hogy legyen értelme a topiknak, tényleg a hozzászóló személyes véleményét tükrözze a női szépségről, ezért hozzászólásonként egy link, naponta pedig egy hozzászólás ajánlott a továbbiakban!
Ez segít abban, hogy jól gondolja meg mindenki, melyik az a kép, amit meg akar osztani a közösséggel, így érdemes lesz valódi és értékes képekkel nevezni. 
[ Módosította: philoxenia ]
Soirée...

na, még jó, hogy épp 5000. hozzászólásként írtam
#5001: olyan kis ari 
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

?? 
Csak tisztán

nini új topic és bronzos lettem!!
A Microsoft alkalmazottainak 34%-a indiai.

[link]
Monica Belluci, nézzétek a Malenát, most az m2-őn 
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

A nap kérdése: mi következik a 4. kép után 
"-Are you ready? -Yes, are you ready." "Angol sportauto? Az ilyen egyoldalas? Egy Aston Martin, azt cső?!"

Első linket nem akarja.
"-Are you ready? -Yes, are you ready." "Angol sportauto? Az ilyen egyoldalas? Egy Aston Martin, azt cső?!"

Majd elküldöm privibe...
Mondtam az orvosnak, hogy két helyen eltörtem a lábam. Erre azt mondta, hogy menjek el azokról a helyekröl...

Ilyet lehet
[link]
"IMHO a fennyel befolyasoltak a te agyad is, hogy vevo legyel a sok hulyesegre." (twollah)

vajh miért jó a link amikor másolom, amikor csekkolom és miért nemjó fél nappal később? 
valami itt nem helyes.
[Szerkesztve]
z gon

Fullosak föleg a kék kanapés... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Masuimi Max-nak a 2. képét nyitottam meg először, azt hittem Kelemen Kanna 
"A devla dikházzon a mutyulóddal"---by Győzike paródia

Használj képfeltöltést, mint sokan..
Manapság már a jövő sem olyan, mint régen..

új topic mentve
[link]
-= No way back from Here =-

milyen igaz...vagyis [link]
Csabagyönygye ! "Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"---sötömi !!!

A cigi a szájában valamelyest kiábrándított, pedig nagyon tetszik.
Te mondd, hogy rablótámadás - a Te hangod mélyebb...
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL >>>BMW<<< Óvakodj a türelmes ember haragjától!!!

mit tehettem h ki lettem vágva a 19. hszel együtt? tök legál linkek voltak meg mindnen klaffolt..érdekesO_o
z gon

az 1 és föleg a 3. 
nevek vagy még több kép ?
...gyenge kezdés után erős visszaesés...

Az én kedvencem: egy 25 éves olasz csaj... [link]
Szerintetek? 
Térj át a sötet oldalra... van sütink is...
Ma 34 éves Alyssa Milano.
[link]
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

tudom, itt csak nekem tetszik ricci.... és inkább egy ilyen aranyos cica mint egy ló...

[link]
ॐ
[link]
so beautiful 
[Szerkesztve]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL >>>BMW<<< Óvakodj a türelmes ember haragjától!!!

két nagy kedvencem
:
Caprice Bourret: [link] [link] [link]
Carolina Ardohain: [link] [link]
[Szerkesztve]
|___ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.extra.hu/PH_movies ____| | PH-t középre igazító; PH-t 1200px-re széthúzó scriptek: http://href.hu/x/8fyg .| |__________ Csak az a fránya fekete lyuk ne lenne a PH-n! __________|
pici off: [link] de bódog ünnepeket 
ॐ

Valóban! 
#41:

[Szerkesztve]
Manapság már a jövő sem olyan, mint régen..

ez az avril vs ricci dolog szíven ütött.. csak charlize enyített kicsit felháborodásomon
z gon

HQ [link]
Na igen vannak jó pillanatai csak a totál nem áll túl jól Neki.
Az első sor az elég jó

Ahányszor ránézek annyiszor a Kör című filmben szereplő kislány jut eszembe. 
Ha szeretet a bozontot bozont. ![;]](/dl/s/v1.gif)
www.quakezero.hu - QuakeLive konfiguráció, tippek, segítség