Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13292) gbela válasza Gyuri27 (#13290) üzenetére


gbela
senior tag

Szörnyű már olvasni itt is HSben is, h milyen szar játékok, meg mindenki MÁS milyen szar, meg afk, meg hülye meg stb. (Nem csak neked szól, de utóbbi hetekben épp Te vagy a sómester...sose gondoltam h PH premium tagságon fogok gondolkodni hogy a kedvenc játékaim (amik messze nem tökéletesek, de ezekkel játszom mert nekem JÓ) topicját olvassam).

Mind HSben, mind Hotsban igaz, h minden rajtad kívül álló tényező kiegyenlítődik hosszútávon, így csak a saját teljesítményed számít. HS-ben rngről van szó. Tele van a topic rank15 huszárokkal akik mindig a f@sz rossz oldalán állnak, több ezer meccs után is. Aham, persze.
Itt meg minden más játékos béna és afk, mindig a saját teamben. Na nem, az ellenfélnél pont ugyanannyi afk és troll és béna van mint nálad, tehát hosszútávon a befolyásuk 0, azaz nulla.

Amit fel kellene ismerni mindenkinek, hogy a sok energia amit befektetsz az ide sírásba, a meccs közben másokkal való foglalkozásba, + maga az idegeskedés teljesen elvesztegetett. Ha megnézel bármilyen ügyesebb (nem kell pronak lennie) játékos hitvallást az kb mind tartalmazza, hogy mindig minden lépés/meccs után azt nézik meg ők mit csináltak rosszul, vagy csinálhatták volna jobban. Amíg el nem jut valaki arra a szintre, hogy ilyen nincs, azaz szinte nincs, addig egyáltalán hogy mer bárki, vagy jut eszébe másokat, blizzardot, mást hibáztatni a lose-ok miatt? Én pl ezt fel nem fogom ésszel.

Én hotsban béna vagyok. Ezt a tényeg mondják, én tök úgy érzem jobb vagyok mint a rankom, mégis 10-15 között szenvedek. Meccsek közben is tudom mit cseszek el, és fel kell ismerni h még hotsban is, egy tizedmásodperces hiba halált okozhat-> lost TF-> lost match. (HSben egy nem optimálisan játszott kör simán meccsbe kerül). Aztán van, hogy megnézek 2-3 replayt, és akkor még a meccs közben felismert misplayek 10szeresét!!! találom a SAJÁT játékomban. Eszembe sem jut más misplay-jével foglalkozni, Mert persze van nekik, nagyon, nagyon sok. Az egyéb személyes tényezőkről, mint trollkodás, afk stb ne is beszéljünk. De ezekkel semmit nem tudsz tenni, miért foglalkoznál vele? Ja, mert könnyebb mint belátni h Te nem játszottál jól. (HS-ben ugyanez igaz rng-re, van benne, de míg nem játszol tökéletesen addig rngt hibáztatni igazából szánalmas. És amit a legdruvább h hs topicban többen (rank10) felett azt írják, hogy ők teljesen jól játszák a dekkjüket, csak direkt countert sorsol a gép, meg rossz a draw. Na ilyen nincs. Még én is szivesen spectatelek bárkinek 10 meccsét, aztán sorban elmondom mit kellett volna optimálisabban játszani, pedig ott is csak átlag rank3 van meg, 1-2 legend hónappal).

Mégegyszer, nem csak neked szól, de neked is. Azt nem hiszem h bármit megfontolna ebből bárki aki így gondolkodik, de már le kellett írnom, mert tényleg vicc ami megy. Játék szidás, blizzard szidás, rng szidás, csapattárs szidás, mind2 topicban.
Miközben ezekkel a játékokkal játszunk, mert élvezzük, és szeretjük őket. Vagy nem? Akkor meg miért? Meg mit vártok egyáltalán attól h leírjátok? Változik bármi? Ezen főleg akkor csodálkozok mikor Blizzardnak "címzett" hozzászólásokat olvasok. Jeez.

Külföldi fórumokon is megy persze salt, de nem arról szólnak generál. Rengeteg pozitív topic van, meg úgy általában annak kifejezése, hogy jók ezek a gamek.
Itt is megvan ez, csak az a pár ember aki nem bír magával ontja a postokat, akik pedig pozitivabban, realisabban látják adott szitut (fura mód ők rank1 körül vannak mind2 játékban) egy idő után inkább feladják a jobb útra térítést, mert esélytelen.

Na bocs, hosszú lett, lehet minuszolni..janem :P

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.