Még csak most jött ki az első rész de máris itt a folytatásról egy kis video
[link]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------''Azért jó a mazohistának,mert ha rossz,akkor jó.Ha meg jó, akkor rossz,tehát jó'' http://wl500g.seaky.hu http://sctcs.seaky.hu

nekem valamiér nem jön le. na mindegy. találtam egy rövid bemutatót[link]
Kapunk egy új fegyvert (Strider buster), új helyszíneket (rakéta siló, erdő, aknamező), új járműveket, még összetettebb, fizikán alapuló rejtvényeket, új gravity gun módot, új multiplayer módot és több nyílt téren játszódó csatát több ellenféllel. Az egyetlen gond, hogy az eredetileg 2006. végére tervezett megjelenés eltolódik 2007. tavaszára. Hivatalosan ezt még nem erősítették meg, de kezdhetjük készíteni a zsepit...
[Szerkesztve]

Ha látni akarod a videót, akkor csak végig kell nyomnod az első részt... 
Női túrabakancs eladó: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=359320

már megvolt. aszittem ez valami komolyabb 

Nekem tetszett az episode one, már várom a kettőt =p De remélem a hl3-al is dolgoznak ![;]](/dl/s/v1.gif)
Noob is not a level, it's a state of mind.

iszonyú szemét dolog ez az epizódikus cucc...
(a HL méltóságteljes hírnevét képesek megtépázni egy ilyen szemét pénzszerzési akcióval)

Sztem rosszul látod... legalább nem csak kiadják a játékot és csá, hanem új singe részeket adnak hozzá, ami sztem nagyon jó, más játékoknál is kéne. Legalább nem unod magad a hl3- ig. 

Így viszont a közte lévő időben (mialatt kiadják a másik epizódot) baromirA felhergeled magad mert mire beleéled magad az egybe várhacc egy évet a másikra ... és minnél több mellék akcióuk van annál rosszabra fog sikerülni a három VAGY annál később lessz ... nem jó ez így !!!

Nem hinném, mivel sztem megy teljesen másik csoport dolgozik ezen. Vagy nem is lesz 3 

Nekem se jön be ez az epizod-ozgatás de most ez a kifizetődő....+sztem elég drágák is hosszukhoz képest 
Azt mondják elmebajban szenvedek.... Pedig ez nem igaz, minden percét élvezem.

ez most hosszabb lesz. az ára meg nem számít 

a gs-on legalább 5 ingame movie van...2t néztem de ezekben semmi ujat nem láttam
...gyenge kezdés után erős visszaesés...

azt sem, hogy ezek mar nezheto minoseguek? nem tunt fel, hogy direkt szarok voltak a gs muvik? 
I'm out.

én a játékon belüli ujdonságo(ka)t hiányoltam 
nem szeretek elöre nézelödni játékok terén,mert felesleges,de ez elvileg mégiscsak a nagy ''halfilé'' ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

én eddig nem láttam ilyen lényeket( ezek a féregszerű valamik és az a csúnya robot aki szalad 1000-el) és hidat és házat se láttam összedőlni az eddigi half-life-okban. so-so hidd el ebbe lesz újítás bőven elég, főleg az első epizódhoz képest

okok 
majd ha megjelenik akkor jövök
addig sztem felesleges elöre beszélni rola

szépen jönnen a szebbnél szebb muvik[link]

Mikor jön ki a game?
▏▎▍▋▊▉ Yamaha FZS 600 Fazer::. ### StarCraft2 profil: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/397223/1/Djuree/ ### PSN ID: Djuree01

télen. ja és itt egy újabb movie [link]

sztem örülhetünk ha ''április bolondja'' lesz ... 

az is lehet 

tényleg. az epizódok mindegyike a source-al fog menni? nem akarnak egy újabb engine-t a fejlesztők?

a frei dossziéban mintha az episode two robotstruccai futottak volna ott az előzetesbe. szerintetek?

Lehet, bár nem nagyon lehetett kivenni ennyiből, hogy az az episode two

Petter Solberg And Michael Schumacher Forever, Forza Subaru And Ferrari!!! Árcsökkentés: Kábelharisnya eladó, akit érdekel: http://href.hu/x/aljf

de. amikor a híd összeomlott. meg a struccok is onnan vannak. szvsz az előzetesből
Az biztos az episode two-ból volt kivéve. Máshol olyan robotmicsodákat nem láttam.
Nec arte, nec marte

nem hiszem, majd a HL:3-hoz lesz új 
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

A Source képességei még messze nincsenek teljesen kihasználva. Rengeteg tartalék van benne.
Si vis pacem, para bellum.

ugyanmár. már van vagy 3 éves
De még mindig jobban néz ki, mint a legtöbb mai játék. 

ááááááá. max az arcok. de a többi már elavult
Mikor jelenik meg az episode two?
Fujitsu Siemens Amilo XI 1526

Eddig ennyit mutattak meg belőle. A Q3 motor is elég szépet fejlődött a legelső release-hez képest. A Q3A és a CoD pl szinte ég és föld.

Ja ja szerintem is episode twos cuccok voltak benne 
"Egyensúly kell amíg állsz"

lehet. igazából nem értek hozzá, csak okoskodok 

2007 nyara.
A profi katonák kiszámíthatóak, de a világ tele van veszélyes amatőrökkel.

ezt honnan veszed?

Írták vagy 120 helyen. Eredeti megjelenés az 2007 február lett volna de ezt még Novemberben vagy mikor eltolták 2007 nyára. Nem baj ez csak hegesszék a gémet, és legen jó.

hova hegesztik már? ha olyan kis lófasznyi lesz mint az E1 akkor mit tökölnek vele éveket!?

Nem hiszem hogy olyan rövid lesz mint az E1. Mert qva sok helyen lehet mászkálni benne (videókba benne volt, és akkor ez csak a jéghegy csúcsa). Csak had hegesszék. Inkább legyen egy jó gém mint egy félkész, a sima HL2 ből is rengeteg részt ollóztak ki.

Na jó úgy néz ki elszóltam magam, újabb halasztás:
[link] 
[Szerkesztve]

hat ezt szomoruan hallom, pedig de varom mar
kivancsi vagyok, hogyan folytatodik a tortenet
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

Én is. Csak akkor azt nem tudom mit dolgoznak még rajta. A sok előzetes vid alapján nagyon úgy nézett ki hogy nagyon is végső stádiumba van a gém. Ha meg nem a bugokat javítják akor meg sztem hosszabb lesz a játékmenet mint gondolnánk.

2007 vége.......meg az apjuk faszát. nem értem mi a fasznak jelentenek be 2006 végét, ha egyszer 1 évet késik. hogy lehet 1 évvel elszámolni valamit 

Egyszer már megtették..... íme a második. Legalább tudni fogjuk hogy az Episode 3 a hivatalos megjelenéstől számított 1 évre jelenik meg 

hat meg lehet tovabbhalasztjak az E2-t es akkor atcsuszik 2008-ra
Végülis van olyan játék ami 6 évet késett 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

De legalább ne csesztetnék az embert hülye megjelenésekkel. Ne mondjanak semmit, madj jön mikor jön. Mert így csak agyon Hype-olják az egészet.
és koppanni fog. Bár a HL2-re megérte várni.

Manapság már az számít ritkaságnak ha egy játék akkor jelenik meg amikorra beígérték. Sztem 2 kezemen meg tudom számolni hány ilyen van. Ott a Hellgate, meg a Supreme. Ott a programozók vhogy meg tudják mondani mikorra lesz kész, és teszik rendesen a dolgukat.
Nem lep meg ez a késés. Vhogy a Valve-ra jellemző.
VIGYORRRGAZMUS.....

sztem is varjanak a bejelentessel, amig biztosak nem lesznek benne, m ondjuk 2 honappal elotte jelentsek be hogy jon a jatek, ne pedig osszvissza igergessenek

OFF: o_0 már megjelent a Hellgate?? Csak a supreme-ről tudtam. ON

Nemtudom, hogy ezt a trailert láttátok-e már, de kötelező darab!!
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=42987
Ez a video már teljes mértékben olyan, mintha egy Hollywood-i mega-akciófilmről szólna....
[Szerkesztve]

a hellgate még nem jött ki,majd nyáron
▏▎▍▋▊▉ Yamaha FZS 600 Fazer::. ### StarCraft2 profil: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/397223/1/Djuree/ ### PSN ID: Djuree01

episode 2 mikor?

zorall lesz.
iPhone 3g 16gb White, Tissot Le Locle Automatic Black

Soká....

Petter Solberg And Michael Schumacher Forever, Forza Subaru And Ferrari!!! Árcsökkentés: Kábelharisnya eladó, akit érdekel: http://href.hu/x/aljf

hát ha még egy évet kell rá várni és nem javítanak a grafon akkor nem lesz nagy durranás. most kéne kijönnie. akkor lenne zorall

Elméletileg idén nyáron.

Sztem Q3-ra fog csúszni...
Nem egészen értem, hogy miért csinál a Valve párhuzamos fejlesztést.
[Szerkesztve]
VIGYORRRGAZMUS.....

mert megteheti 

Nétem gs-ben pár képet róla és nagyon megtetszett.Bocs, hogy trehány vagyok nem olvasok elörre, de lenne pár kérdésem.
1;Mikor jelenik meg?nyár fele igaz?
2;Kell a Half Life 2, hogy elinduljon az episod 2?
Magyarán kiegészítő e az episod two.
THX
A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.

szerintem inkább jön majd kicsit később, bár ne így legyen. alapjáték meg nem kell hozzá

Ez tuti?Mert pár embert megkérdeztem és azt mondták kell.

nem biztos, de szerintem nem kell hozzá alap game. deha kell is meddig tart beszerezni? 
[Szerkesztve]

Kell hozzá na mind1 beszerezni meg nem akarok semmilyen másoltat mert szarkodik csak az ai meg minden szóval ha kell hozzá a sima inkább hagyom sztem.

Az EP1-hez sem kellett, ehhez sem hinném, hogy kelleni fog.

a portal-ról hallott vki vmit?
hallomások alapján remek mókának ígérkezik (prey-szerű fps, ahogy kivettem, független a hl storylinetól)
és hogy miért mondom ezt? mert elméletileg benne lesz az hl: episode 2 csomagban.. (vagy ne itt kérdezzem, lesz majd neki külön topikja?
)
[Szerkesztve]
nem, mindegy

hát ha elindítod lesz

Köszi a megerősítést 
Húúú, néztem most videókat. Hát a fizikát még feljebb nyomták, nagyon nem rossz! 
http://rug6fc.uw.hu
Ezzel nem is lenne semmi probléma, de egy 3 órás játékért ne kelljen már 1 évet várnia a HL fanoknak 
Igen jól kitalálták ezt az epizódos kiadást.
What else you gonna do on a Saturday?

Azon morfondírozom, hogy ez a játék pl. az UT2007, Hellgate, és ilyen játékok idején fog kijönni -mert sztem késik még. De hát hol lesz a grafikája? Remélem, még sok(!) tartalék maradt a Source-ban!
VIGYORRRGAZMUS.....

Hát csiszolni lehet rajta még bővem, ha csak a Q3 enginet nézed akkor az Q3 Arena és a Call of Duty között igen sok a fejlődés pedig ugyanaz a motor mindegyik.
Én a Source-ot a skálázhatósága miatt szeretem. Olyna minőségbe játszom vele amit a konfigom bír.

Én már nagyon várom az ep2-t! télleg vki tud pontos infót, h mikor jelenik meg?

Valamelyik nemrégi Steam News-ban mintha október 9-e lett volna megjelölve.

uhh arra még akkor várni kell!

Itt van az Episode 2 doboza! Hasonló lesz a PC-s is!
![[kép] [kép]](http://www.half-life.hu/Kepek/hirek/Image/200706/rocker/19018.jpg_1183204103.jpg)
Ezek a játékok lesznek benne:Half-Life 2 Episode Two, Team Fortress 2, Portal, Half-Life 2 és az Episode One 
[Szerkesztve]

Nem fért ki az egész
sry! 

Szép borító!csak jöhetne már lassan a game! 
[Szerkesztve]

Jaja.
Mondjuk én főleg az Episode two és a Portal miatt várom!
A TF2 nem igazán érdekel 

szia Sügi!
rég láttalak! 
Ezt nézzétek (pontos magyarországi megjelenés, pontos ár!: [link]
ki tudja még, hogy a sárgadobozoson kívül milyen lesz még?
csak azért kérdem, mert nem akarok még egy HL2-t, az már megvan...
[Szerkesztve]
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

Szeva!Én is téged!
Most nagyon sok game fog kijönni alig bírom összegyűjteni melyik mikor pontosan ,meg hogy fogok velük végezni...

Na vmi ilyesmitől féltem a HL2 topikban... 
VIGYORRRGAZMUS.....

pontoosan?
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

Attól féltem, hogy magában nem fog megjelenni a játék: csak HL2:EP2 ként. Így majd hozzácsapják még a HL2-t, HL2:EP1-t meg mindent amit tudnak, hogy feljebb tegyék az árat. 
De várjuk ki a végét, hátha...
Egyszer már megvettem a HL2 Collectorst, aztán magában a HL2:EP1-t. Most vhogy nem lenne kedvem újra megvenni őket.
VIGYORRRGAZMUS.....

Nemkell sírni... lesz ilyen is [link] 

Ezekszerint ez a Black Box csak az alábbiakat tartalmazza?
Half-Life 2 Episode Two, Team Fortress 2, Portal
ezeket pedig nem:
Half-Life 2, Episode One
tehát valószínű nem 12K-ba fog kerülni mint orange?

Collectorssal hatalmas mákom volt, anno MM-ben vettem 5500Ft-ért, azóta sem láttam sehol...
Én sem szeretném mégegyszer megvenni HL2-t, sőt EP1-et most fogom nemsokára, mert csak 1990Ft, ennyit lazán megér, mehet a gyűjteménybe! ![;]](/dl/s/v1.gif)

FCK!!! VALVE...
Idézet a GameKapocs oldaláról:
''Doug Lombardi napokban tett nyilatkozata alapján tudtuk meg, hogy nem jelenik meg a korábbi ígéreteknek megfelelően a kizárólag Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2 és Portal címeket tartalmazó gyűjtemény, mely a Black Box nevet kapta volna. Helyette csupán az Orange Box lesz megvásárolható, ami a felsoroltakon kívül tartalmazza az eredeti Half-Life 2-t, illetve annak első - önállóan is futtatható - kiegészítőjét, az Episode One-t. Kérdés, hogy most mit kezdjenek azok, akik már megvették a szóban forgó címeket, és nem szeretnének feleslegesen költekezni: nos, Lombardi azt javasolja, értékesítsék meglévő account-jaikat a Steam-en. Nagyszerű hozzállás, tisztelt Valve...''

''Lombardi azt javasolja, értékesítsék meglévő account-jaikat a Steam-en''
miazannyuk van??!!!
adjam el steamen a hl2-t és ep1-t?!

Nah mekkora szar!Még azzal is kicsesznek aki eredetibe veszi meg ,hát....

Jó az a kis virágbolti verzsön többi meg hardverra...

Ezeket a lépéseket tettem meg én is.
VIGYORRRGAZMUS.....

Marha nagy kibabrálás lenne a Valve-tól! Azért még reménykedem, mert hát ugye az EP1 is kijött magában...
VIGYORRRGAZMUS.....

mit?
eladtál valamit steamen? hogyan?

Szerintem ő nem arra értette ezt a dolgot...
Ez volt a te hsz-ed ''Collectorssal hatalmas mákom volt, anno MM-ben vettem 5500Ft-ért, azóta sem láttam sehol...
Én sem szeretném mégegyszer megvenni HL2-t, sőt EP1-et most fogom nemsokára, mert csak 1990Ft, ennyit lazán megér, mehet a gyűjteménybe!''
Ő meg azt írta hogy így vette meg ő si lépésről-lépésre!