hirdetés

hirdetés

navigáció

fórum
listázás
üzenetek  >|

(#1) Vistaboy

Új Válasz Privát 2009-09-05 18:49:42

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Sziasztok!

A Fist Encounter Assault Recon (F.E.A.R.) második részéhez fog érkezni ez a DLC (DownLoadable Content), amely négy új egyjátékos küldetést - kb. két órányi játékidővel -, és egy Slow-Mo Deathmatch nevű többjátékos módot ad hozzá az eredeti játékhoz. A kiegészítőben egy Replica katona bőrébe bújunk, és az eredeti sztorival párhuzamosan fogunk majd tevékenykedni. A Foxtrot 813 kódnevű kísérleti Replika katona (Akit megszemélyesítünk) ugyanúgy különleges képességekkel rendelkezik, mint az alapjátékban irányított katona, tehát az időlassítást ugyanúgy használhatjuk, mint eddig.

A Warner Bros. időközben bejelentette a DLC árát is, amely szeptember 3-ától lesz letölthető az Xbox Live-ról. A Reborn 800 Microsoft Pontba kerül majd, ami körülbelül 9,6 €. A PC és PS3 verziók is ugyanezen a napon jelennek meg hasonló árazással.

F.E.A.R. 2: Reborn - Teaser Trailer HD

F.E.A.R. 2: REBORN - Demo Gameplay

XBOX360 Demó letöltése.

[ Módosította: peterkeT ]

"Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. Áldott az az ember, aki szenved. Azért, mert egyszer megpróbálta, az élet koronáját érdemli. Istenem, mennyei tûz, légy könyörületes." Elfen Lied.

(#2) Keldor papa válasza Vistaboy (#1) üzenetére

Új Válasz Privát 2009-09-05 18:51:40

Keldor papa
(PH! nagyúr)
(LOGOUT blog)

Ez szerintem elfért volna az anyajáték topicjában is...
Steam-en már letölthető 7,99€.

"We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile."

(#3) Keldor papa válasza Vistaboy (#1) üzenetére

Új Válasz Privát 2009-09-05 19:01:02

Keldor papa
(PH! nagyúr)
(LOGOUT blog)

Megnéztem a Demo gameplayt. Hát ezt be kell szerezni! :C

"We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile."

(#4) Vistaboy válasza Keldor papa (#3) üzenetére

Új Válasz Privát 2009-09-05 19:21:29

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Szerintem is jó lesz, bár sajnos csak két órát ígértek. Majd meglátjuk.

"Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. Áldott az az ember, aki szenved. Azért, mert egyszer megpróbálta, az élet koronáját érdemli. Istenem, mennyei tûz, légy könyörületes." Elfen Lied.

(#5) v!ct0y válasza Vistaboy (#4) üzenetére

Új Válasz Privát 2009-09-06 08:59:19

v!ct0y
(őstag)

Két óra nekem nem ér meg 8 eurót. Asszem ezt most kihagyom :U

<<{FMJ]v!Ct0y - Bad Company 2

(#6) Zsubi

Új Válasz Privát 2009-09-06 14:07:41

Zsubi
(őstag)

Most telepítem fel a gépre :C Kíváncsian várom már :))

*Egy átlagos magyar 1500 kilométert gyalogol évente. Egy átlagos magyar 90 liter alkoholtartalmú italt iszik meg évente. Következtetés: egy átlagos magyar 6 litert fogyaszt százon.

(#7) westlake

Új Válasz Privát 2009-09-16 22:31:04

westlake
(PH! nagyúr)

na, ezt nyomjatok vegig hard fokozatban :U ki fog hullani a hajatok es garantaltan nem 2 ora lesz a jatekido :D

I'm out.

(#8) sid.:Rc211v

Új Válasz Privát 2009-11-05 20:39:55

sid.:Rc211v
(senior tag)

Látom nem vmi pörgős a topik de hátha vki be téved. Olyan gondom lenne a játékkal hogy az ellenség fegyverének hangját nem lehet hallani..Vagyis lehet csak qrva halk ! Ez elég zavaró..A saját fegyómnak a hangja az rendbe van ..meg minden más is..csak az ellenség fegyverhangja 0...Mintha le lenne halkítva csak az.. A hangmenübe ilyen baromságokat lehet állítani, hogy zene, effektek meg narrátor hangereje mást nem.. nincs vmi patch vagy bármiylen más megoldás erre ? köszönöm..

-XFX-

(#9) szakalistvan

Új Válasz Privát 2010-02-08 18:47:17

szakalistvan
(senior tag)

Sehol senki? Annyira nem lehet jó akkor...
Kipróbálom a "demó verziót" ,visszatérek és megosztom magammal hogy milyen f@szán nyírtam az ellenthttp://crxforum.flix.hu/skins/default/images/thumbsUpCheck.gif

Jól,gyorsan és olcsón dolgozom. Ezek közül kettőt választhat.

(#10) Csabahun válasza szakalistvan (#9) üzenetére

Új Válasz Privát 2010-02-08 19:54:35

Csabahun
(senior tag)

Szia,én 1 hónapja játszottam végig,de egy NULLA volt,de azért nyugodtan beszélgess itt magaddal. :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#11) szakalistvan válasza Csabahun (#10) üzenetére

Új Válasz Privát 2010-02-09 04:16:58

szakalistvan
(senior tag)

Éjszakás műszak utáni kikapcsolódásnak tökéletes lesz. Főleg ha van benne egy olyan rész mint a 2-ben amikor jövünk ki az oskolából és nem jó a gyújtó a neon armatúrában:)
Mostanában ugysincs egy értelmes FPS sem.

(#12) szakalistvan

Új Válasz Privát 2010-02-09 16:19:59

szakalistvan
(senior tag)

1,5 óra játékmenet hardon.
Tényleg szóra sem érdemes...

navigáció

fórum
listázás
üzenetek  >|

hirdetés