Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95501) maross válasza tomsolo (#95500) üzenetére


maross
veterán

Ha nem ez lesz a szeria legjobb darabja, majd telefrocsogjuk a topicot soha tobbet preorderrel :)

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#95502) eami válasza bullseye (#95499) üzenetére


eami
addikt

tudom fujj fujj, de idén eddig ezeket rendeltem elő::
Dying Light, GTA V, Witcher 3, Life is Strange.

Nem érzem magam átvágva egyikkel sem.

(#95503) maross válasza eami (#95502) üzenetére


maross
veterán

En utoljara szerintem diablo3 kieget rendeltem elo, ezt a heroes-t is csak elarazas miatt, 4500-be belefer a zsakbamacska. Egyebkent mostanaban tenyleg eleg bator dolog elorendelni barmit is bolti dobozos 40euro koruli aron is, nemhogy a mostanaban divatos 59.99-ert (+season pass es maris 99.99).

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#95504) arty válasza Źşë' (#95497) üzenetére


arty
veterán

negyon szép írás, csak ész érveket nem látok a preorderelés mellé felsorakoztatva.... (talán mert a ~tízszázalékos kedvezményeken túl nincs is, miközben ellene sokminden szól, a játékipar mételye. alapvető emberi természet, hogy az előre kifizetett munka sose lesz olyan jó, mint amikor "teljesitményarányosan" díjaznak valamit...)

(#95502) eami: remélem gta5-ből rokszáros, nemsteames verzát vettél :P ha igen, megnyugtat a tudat, hogy kaptál érte rendesen :D

(az h te nem érzed magad átverve, az adódhat az igen alacsony elvárásaidból is ... aki kicsit is igényesebb, tuti nem menne el szó nélkül a gta5 indulása, vagy a dying light kezdeti problémái mellett)

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#95505) Dilikutya válasza Źşë' (#95497) üzenetére


Dilikutya
félisten

Hiába jó játék a Batman Arkham Knight, ha nem megy azon a gépen normálisan, amit megadtak hozzá, és már az Nvidia is az effektek kikapcsolására buzdít. Miért bízol a Rocksteady-ben? Amit most csinálnak a játékon, azt a megjelenés előtt kellett volna. Optimalizálatlan? Arra való a fejlesztés, tesztelés, hogy ezt kiküszöböljék. Ha ez nem sikerül időre, akkor el kell tolni a megjelenést, ahogy tették azt a GTA V-el is. Hőbörgött ugyan pár nyikhaj, hogy ezután ő csakazértse veszi meg, de a végeredmény szép lett, jól fut, és az eladásokra sem lehet panasz.
És most kicsesztek a PC-s Season Pass vásárlókkal is, hiába vették meg, a most érkező DLC-t sem fogják megkapni még, csak áll benne szépen a 40€, mert ugye előbb el kell még készíteni az Arkham Knight-ot. Ami majd sikerül, ahogy sikerül, az Origins-nél is prioritást élveztek a DLC-k, a hibajavítást hanyagolták, lehet itt is az lesz, hogy kicsit kikalapálják, hogy legalább azokon a kártyákon normálisan menjen, amihez kuponként osztogatták.
Számomra ez elfogadhatatlan, hogy ilyen jellegű, elsőre szembetűnő hibák vannak egy megvásárolható programban. Más az, ami nem nyilvánvaló, és csak bizonyos feltételek teljesülésekor jelenik meg, és úgy javítják. De amikor kezdettől fogva jól látható hibákról van szó, azt tűrhetetlen. A kedves fejlesztő, kiadótulajdonos is ideges lenne a drága pénzen vett autó miatt, aminek lejárt a kormánykereke menet közben a szalonból hazafelé.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#95506) i2k válasza Źşë' (#95497) üzenetére


i2k
senior tag

Eléggé elnéző az emlékezeted a Unity és a Watch Dogs fiaskóit illetően...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#95507) eami válasza arty (#95504) üzenetére


eami
addikt

GTA V steames verzió volt és gond nélkül ment is. Megjelenés előtt elő volt töltve, kb 35 perc alatt megvolt a decyption és lehetett játszani is. Az hogy az innen onnan gombért vettem rockstar kódos cuccokkal cumi volt az az olcsóság ára. Dying Lightot meg még azon a héten ki is toltam, nem különösebben volt gáz vele. Pedig maxra volt rakva minden (kivéve a látótávot, ami valóban megakasztotta a procikat 10 perc játékidő után ha túl nagyra volt véve).

(#95508) Dilikutya válasza eami (#95507) üzenetére


Dilikutya
félisten

Lehet ám drágán is venni Rockstar acc-os GTA V-öt. A bolti dobozos változat is az, nem csak az szívott vele, aki gombért vette ukrán gerillákon keresztül a kedvenc üzbég sefterétől.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#95509) eami válasza Dilikutya (#95508) üzenetére


eami
addikt

mondjuk a bolti dobozos 6 ezerrel lett volna olcsóbb mint a steames :)

[ Szerkesztve ]

(#95510) depzoo


depzoo
tag

Sziasztok!

Bethesda jatekok regiozar szakertoitol kerek segitseget.

G2A-rol vennek Dishonored GOTY editiont (tudom szurkekulcs, ketes eredet stb...) a kerdesem az hogy ha ott azt irjak hogy steam key global az mit jelent milyen verzio lesz? Tudom aktivalni a magyar accountomon?

Baj hogy egyuttal angliaban elek es a steam se mindig tudja eldonteni hogy euroban vagy fontban vasarolhatok?

Koszi!

Ryzen + Vega (?)

(#95511) bullseye válasza tomsolo (#95500) üzenetére


bullseye
addikt

Azt én is, és ha a jövőben is harmad-negyed áron lesz preorder (+ajándék game), számíthatnak rám. Félek is, hogy ez rendszeres gyakorlat lesz, a Bards Tale-esek is ezt csinálták Kickstarteren. :)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#95512) Agyzuzo válasza bullseye (#95511) üzenetére


Agyzuzo
addikt

De így még van is értelme a pre-ordernek, egyébként meg semmi. Egy 2 eurós DLC grátisz miatt eszemben sincs előrendelni egy 60 EUR-os címet, de ha pre-orderben 20 EUR, akkor azért meggondolja az ember. Heroes 7 pre-orderrel is úgy voltam, hogy ennyiért jöhet, annyira csak nem tudják elcseszni. :)

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#95513) Csapoati válasza depzoo (#95510) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ha global, az elvileg mindenhova jo. Mondanam, hogy a dlc-kkel bajban lehetnel a Steamrol vasarolva, de a GOTY-ban minden benne van, szoval nem para.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#95514) djculture válasza i2k (#95506) üzenetére


djculture
félisten

watch dogs az már oké amugy, használható játék. De az unity-nél nem is akarták javitani azt hogy szellememberek cserélődnek össze vissza meg átjárnak mindennen hanem inkább beleirták ezeket a hülyeségeket a játékba. Mai napig gagyi az egész .mikor ott áll 50 féle npc erre egy pilanat alatt 20 átvált másik félére. Másik 10 meg átmászik szellemként a falakon. Aki ezt igy csinálta meg kiadta egy büdös nagy jobbegyenest érdemel, átb@szta a vásárlóit ennyi. Amugy a The Division is egyre gagyibb ugyanaz várható itt is hogy sz@rnak az egészre csak a lé kell..

[ Szerkesztve ]

(#95515) csaba951 válasza depzoo (#95510) üzenetére


csaba951
veterán

Minden gond nélkül aktiválhatod, indíthatod.

Viszont kizárólag ezeket a nyelvű verziókat tartalmazza:
* English
* German
* French
* Italian
* Spanish

Ezeket a nyelvi változatokat NEM tartalmazza:
* Russian
* Hungarian
* Czech
* Polish

Ha olyan változat kell, ami tartalmazza az angol ÉS magyar nyelvet is, ÉS UK-ben is játszható, akkor a legközelebbi magyarországi látogatásodkor vedd meg a magyar Steam Store-ban.

A magyar boltokban kapható dobozos változat nem jó neked!

(#95516) depzoo válasza csaba951 (#95515) üzenetére


depzoo
tag

Koszonom neked es Csapoatinak.

Nem tervezem a magyar forditassal torzitani az elmenyt, ugyhogy akkor vetel lesz a g2a-n.

Arkham knight is van ott 15 dollarert, az mennyire jatszhato fx6300 es r9 270x mellett? Ugyanez a kerdesem a szinten 15$-os AC Rogue-ra is, lehet feladom a uplay & ac undoromat mert az allitolag jo pc jatek lett. Mit tudtok ezekrol?

[ Szerkesztve ]

Ryzen + Vega (?)

(#95517) csaba951 válasza depzoo (#95516) üzenetére


csaba951
veterán

Dishonored
Ennél a játéknál simán jónak mondható a magyar változat. De persze megértelek! ;)

BAK
Nekem 7870 OC van, tehát közel ugyanaz. Benchmarkban 720p-ben, minden LOW, Nvida features ki és meg is van a 50 fps. Egyébként így hihetetlenül ronda! Legalábbis számomra.

Abban az esetben, ha 1080p és/vagy minden MEDIUM, akkor 6-8-12 fps. Itt be is fejeztem a játékkal való ismerkedésemet. :(

ACR
Mindenhol azt hallani, hogy ennek kicsi a gépigénye, hasítani fog! :)

[ Szerkesztve ]

(#95518) Hokunda


Hokunda
aktív tag

CoJ: Gunslinger kb hány játékórát biztosít? Ezt az 1000est megérné nuuvemről, de a sorozatot nem ismerem, viszont jól jönne egy árkád lövölde. :)

(#95519) tomsolo válasza csaba951 (#95515) üzenetére


tomsolo
őstag

A RU verziót kell venni.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#95520) djculture válasza Hokunda (#95518) üzenetére


djculture
félisten

4 óra max utána van még az arcade mód de amugy szórakoztató játék, viszont hamar ráun az ember.

[ Szerkesztve ]

(#95521) djculture válasza csaba951 (#95517) üzenetére


djculture
félisten

Megnézi az ember ps4-en egyböl visszakéri az árát, pc-n trágya az egész. Kiadó maga kommunikálta hogy pc-n csak normal textúra van eleve, ps4-en meg hd felbontású textúrák vannak. Mekkora értelmetlen gépigénye van ehhez képest. Innentöl nincs miröl beszélni. Szerintem megy az etetés de már a dlc-vel vannak elfoglalva igy nem lesz ez javítva legföljebb még jobban lebutítják.

(#95522) djculture


djculture
félisten

Újabb szemét: Megjelent a Final Fantasy XIV Mac-verziója, ám annyi hibával, hogy a kiadó leállította az értékesítést.

Csapat semmi mást nem csinált, mint a Windows-változatot „becsomagolták” (bikkfanyelven egy wrappert írtak hozzá), amely elhiteti az Apple-féle masinával, hogy egy macintoshos alkalmazásról van szó (többek között a DirextX utasításokat „átfordítja” OpenGL-re). Az eredmény? Alacsony fps, beakadások, hiányzó textúrák. Igaz, nem minden masinán --

Ugyanaz megint csak most Macintoshon...

[ Szerkesztve ]

(#95523) tomsolo


tomsolo
őstag

Újabb csodaprogram

:D

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#95524) Csapoati válasza tomsolo (#95523) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ezt én is néztem... 2 euróért még talán megérne egy próbát, de 20-ért már vicc kategória. :D

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#95525) csaba951 válasza tomsolo (#95519) üzenetére


csaba951
veterán

Negatív. Ez többnyire Oroszországban, Ukrajnában vásárolt gift-et/kulcsot takar, és ezeket nem fogja tudni beaktiválni/elindítani egy magyar fiókon.

A Magyarországon kapható orosz dobozos változatot meg nem tudná aktiválni/elindani a UK-ben (sem). Egyébként bizar módon Oroszországban se menne. Mondjuk erről egy tök jó screenshot-ot lehetne csinálni! :DDD

#95523 tomsolo
Hülye Intel meg küszködik itt a 11 nm-el! ;]

[ Szerkesztve ]

(#95526) bullseye válasza Hokunda (#95518) üzenetére


bullseye
addikt

Annyit megér szerintem. 4-6 óra lehet a fő történet gyűjtögetés nélkül, de a párbajok és a poénok miatt megéri (kivéve a temetős rész a vége fele, az recycling szánalom).

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#95527) bullseye válasza csaba951 (#95525) üzenetére


bullseye
addikt

Ez szerintem a gyönyörű példája, hogyan lehet totál el* a régiólockot utólagos kapkodással. Nekem boltban vették, idehaza, beregeltem, most RU. DLC-t nem tudtam venni hozzá sale alatt, de az alapjátékot sem tudtam megvenni, mert már ugye megvan, bár nem látja megvettnek, csak letölthetem és játszhatok vele.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#95528) oriic válasza tomsolo (#95523) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Na most nem azért, de kik azok a félőrültek akik ezt az izét megveszik. Mert még ha egy euró lenne azt mondanám hogy ok...

Live-Die-Respawn

(#95529) arty válasza Hokunda (#95518) üzenetére


arty
veterán

nehéz fokozaton 7-8 órát is el lehet vele szenvedni, nekem mostanra 12 óra csücsül benne :) ezrest nagyon megér, ne is gondolkozz rajta tovább!

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#95530) tomsolo válasza oriic (#95528) üzenetére


tomsolo
őstag

> Na most nem azért, de kik azok a félőrültek akik ezt az izét megveszik.

vs.

"Mert még ha egy euró lenne azt mondanám hogy ok..."

"2 euróért még talán megérne egy próbát"

Van itt pénz! :D

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#95531) eami


eami
addikt

úgy néz ki Crytek féle IGN Prime anomália nálam is beütött. Hiába mondtam le simán lehet steam kulcsokat igényelni. Szóval kit érdekele a "Trash TV" ?

/mielőtt privátot ír itt jelezze, hogy feleslegesen ne írogassanak mások/

(#95532) tomsolo válasza eami (#95531) üzenetére


tomsolo
őstag

Ingyen?

MInden!

:D

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#95533) eami válasza tomsolo (#95532) üzenetére


eami
addikt

naja, de privátot írni kifog?:DDD

(#95534) tomsolo válasza eami (#95533) üzenetére


tomsolo
őstag

ment pü! ;]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#95535) djculture


djculture
félisten

Hiszem ha majd ha látom az adott játékot..(division) [link]

(#95536) djculture


djculture
félisten

pcguruban sleeping dogs alap kiadás steam-es játék lesz..

(#95537) Dilikutya válasza djculture (#95536) üzenetére


Dilikutya
félisten

Alap? Nem is lehet már kapni. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#95538) djculture válasza Dilikutya (#95537) üzenetére


djculture
félisten

Hát most lehet kapni a pcguruval együtt csütörtöktől..

(#95539) Rellind válasza djculture (#95536) üzenetére


Rellind
senior tag

Jó ez a játék? Nagyon kellenek hozzá a DLC-ék? :U

(#95540) Renok válasza Rellind (#95539) üzenetére


Renok
senior tag

Szerintem semmit nem érnek a DLC-k hozzá, az alapjáték bőven elég.

(#95541) Dilikutya válasza Rellind (#95539) üzenetére


Dilikutya
félisten

Kicsit se kellenek. Főleg skinek, tapasztalati pontok, ilyesmik. Talán két egyjátékos DLC van, abból az egyik valami halloween-i, de a másik se tűnik nagy kalandnak. Meg még tournament map van hozzá.
Azt, hogy ez a jobb vétel így, vagy a felújított Definitive Edition, nem tudom. HD textúra DLC ehhez is van, ráadásul ingyenes. Az még drágább, de folyamatosan akciózzák.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#95542) Dilikutya


Dilikutya
félisten

Új bundliszökevény érkezik hamarosan: F1 2015. Nem lesz benne karriermód, és később sem kap DLC formájában. Ezt így egyből adhatná a Bundlestars is...

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#95543) ZsZso válasza Dilikutya (#95542) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Menő. Jövőre az autókat hagyják majd ki belőle.

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#95544) Csapoati válasza Dilikutya (#95542) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Biztos nem lesz bundlis. :) Én amúgy előrendeltem (Kinguinról, szóval legalább nem 12 ezerért...). A karriermód engem nem győzött meg az eddigi címekben sem, most gyakorlatilag annyival kevesebb, ha 3 szezonz mész egymás után 3 másik csapattal, hogy nem kapsz emailt a szezon végén, hogy egy másik istálló keresett meg. :D Az viszont jó, hogy benne lesz a 2014-es évad, illetve az online practice mód is tetszik. A motort meg majd meglátjuk, a fizikán pedig egy szimes berkekben elég ismert emberke dolgozott (ehhez a játékhoz szerződtették).

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#95545) Źşë' válasza arty (#95504) üzenetére


Źşë'
addikt

gta5 indulási problémairól nem tudok, előtöltve sztimen, nemsokkal 2 után már toltam is, gond nélkül ment és még az online is!!

egyébként ez egy körfolyamat, mint a természetben a tápláléklánc.. ha te nem adsz ki a játékért normális összeget ne is várd el hogy azt kapd amit kellene, mivel le van szűkítve minden (keret, fejlesztésre szánt idő - mert a te 3-4€ bundli kiadásodból (ami tartalmaz 10 játékot) erre futja ;) )

kivételek vannak, és én akkor is maradok az Alien CM résznél mint példa (nem rendeltem elő szerencsére, de ennek ellenére fel voltam háborodva, mert imádom az Alien univerzumot)...
döntse el mindenki kinek mennyit ér meg az egész, de ha valaki ilyen 3-4€kat képes csak kiadni ilyen 10darabos játékokért, annak nem járna jog a témában való hozzászólásért nemhogy az egész preorder ellenzéséért

(#95505) Dilikutya Miért bízok a Rocksteady-ben? mert nem gurigáznak sz*rral, szememben az egyik legjobb fejlesztőcsapat, mert egyetlen egy olyan szintű (akár film akár képregény) adoptáció nem született még a játékiparban mint amit ők csináltak, minőség mellett tartalom

egyébként ha el is csúsztatják uígy kell várnod a játékra mint most, csak ez picit botrányos a számukra, szóval lényegében az elcsúsztatás majdnem uaz mint a mostani helyzet, annyival hogy játszhatsz is vele "ha" jól fut a gépeden - ez már felér egy béta tesztfázissal... :DDD

nem védeni akarom őket, és nem is értem hogy miért engedték ki a kezük közül... felelőtlen döntés volt, de én még mindig úgy gondolom egy optimalizálási probléma kisebb jelentőséggel bír, mint egy tartalmilag leegyszerűsített példányt kiadni agyonhypolva, csillagos egekbe magasztalva... mint régen a kofák a gyógyelixíreknél, közben csak citromos víz volt az üvegben

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#95546) Crytek válasza Dilikutya (#95542) üzenetére


Crytek
veterán

Úgyis lesz.

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

(#95547) arty válasza Źşë' (#95545) üzenetére


arty
veterán

próbáld már elképzelni, hogyan működik egy kiadó... kezd ott, hogy elfogadod, hogy nem a preorderedből finanszírozzák a játékot :)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#95548) djculture válasza Dilikutya (#95542) üzenetére


djculture
félisten

Lesz még itt rosszabb is.. uj flatout a Motorcycle Club (világ legrosszabb játéka) készitőitől:)

Źşë': Kabaréba elmenne amit irtál Rocksteady mit a legbizhatóbb játék készitő csapat.. Mit kellene még csinálniuk komolyan mondom hogy tisztán lásd a pc-t leszarják meg a vásárlókat is? Csak elkell olvasni miket műveltek 1 éve tudják hogy szr a batman pc verziója televan rohadt nvidiás middleware nyavajákkal ami miatt teljesen random vagy fut egy gépen a cucc vagy nem. Ez biztos követendő példa a számodra meg isteni dolog, igy tovább gyártsunk csak is szar játékokat.

[ Szerkesztve ]

(#95549) FollowTheORI


FollowTheORI
nagyúr

Ahogy látom a The Crew ára szép lassan esik... talán karácsonyra Crytek is megvehetné majd. ;]

A kérdés az hogy a szingli része mennyire használható, megéri csak azért megvenni?
Vagy csak a multi miatt éri meg az egész játék?

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#95550) djculture


djculture
félisten

Ja amugy a GTAV is el lett most rontva a legutolsó frissitésbe valami nem oké mert online-ba óriási lagok vannak. Plusz az egyik plusz autóban amit adott a patch nincs fék..

NetTom: The crew játékban nincs kimondottan single, folyamatosan online az egész. Ráadasul nerfelték az egészet igy mig régen százezereket adott egy küldetés most szrt se ad.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.