Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105110) cskamacska válasza bullseye (#105097) üzenetére


cskamacska
addikt

Továbbra is annak a Metalófing pontszámnak hiszek, amit én hamisítottam. :P

Tömeggyilkos szimulátorok műfaja ilyen, eredeti 97-es Postal 56/63, Postal Redux mostani újrakiadás 55/62, Postal 2 folytatás 50/80, Postal 2 Share The Pain multis újrakiadás 59/82, Postal 2 Apocalypse Weekendelső kiegészítő 45/72, Postal 2: Paradise Lost második kiegészítő ?/75, Postal 3 spinoff 24 sajtó/nagyon kevés metatroll pontszámot kapott.

Postal III is a sárga földig le van húzva, pedig a második résznél nem annyival rosszabb, gyakorlatilag Postal 2-es lineáris küldetések vannak egybefűzve az open world rész mellőzésével, valamivel bugosabb, de valamivel szebb is az újabb Source motor miatt. Játékmenet teljesen megegyezik: nyírj ki (majdnem) mindenkit.

A műfajon belül egyébként a Hatred még jobb is mint a Postal/Postal Redux: lényegesebben szebb, a fizika a játékmenetre is kihat(terepakadályok felrobbantásával új útvonalak nyílnak, szétrepülő tárgyak tudnak ölni, láncrobbanásokkal meg lehet fogni a rendőrhordákat), az életerő kivégzésekhez kötésével nem lehet kiporciózni a pályát alkalmanként pár ellenséget magunkra vonva, hanem sokkal dinamikusabbá válik a játékmenet, mindig az tűzharc központjában kell lenni.

Szerintem a többség amiatt vette meg, mert már vártak egy tisztességes Postal-szerű játékra. Nyilván a balhé körülötte segített a megismertetésében, de pont ez vezetett a metabombázásához is. 97-ben a Postalnak még könnyen ment, sehol nem volt még a War On Terror, most hogy minden hétre jut egy iskolai lövöldözés, meg egy ISIS merénylet, már jóval erősebb gyomor kell a készítéséhez, meg a játszásához is.

Ha tényleg a szélsőséges polgárpukkasztás vezérelte volna őket, akkor politikailag teljesen semleges szakadt emós helyett arab tenoristával(esetleg kiemelve hogy nemrég érkezett migráns ;] ), Ku-Klux-Klán tagokkal fekete gettóban(ellenfelek kizárólag fekete gangszták), neonáci skinheaddel egy zsidó negyedben(jó sok náci szimbólummal hogy még a Steam Greelightot is betiltsák miatta :DDD ), esetleg balhézó néger tömeggel csinálták volna meg(némi plusz AI, meg csapattárs csoportok a térképen - ez lett volna a Postalok Call of Dutyja). :P

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.