Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31991) Vakegérke válasza Egon (#31973) üzenetére


Vakegérke
veterán

Nem akarok beleszólni a dolgodba, hiszen te tudod, hogy mi az elég, és mi a kevés. Az az érzésem, hogy hasonlóak az igényeink, és hasonlóképp gondolkodunk.
Mondom mindezt azért, mert épp most voltam az ügyfélszolgálaton, és a DIGINet 100 Pro-A elérésemet visszaminősíttettem DIGINet 100-ra. Pár perc volt az egész, másik ügyfél csak akkor érkezett, amikor én elhagytam a helyiséget. Azt is szóvá tettem, hogy bár az új ár 3.500Ft, mégis a régi árat számlázták ki, vagyis 3.700Ft-ot. Az egyébként nagyon kedves hölgy nem tehet semmiről, így megnyugtattam, hogy nem személyes a dolog, csak ugye a DIGI megbecsülhetné annyira a rendesen fizető ügyfeleit, hogy automatikusan átsorolja őket a (bár azonos, de) kedvezményesebb fizetési kategóriába.
Én is gondolkodtam azon, amin te. 300 Forint a különbség, miért ne váltanék DIGINet 200-ra? Aztán jött a logikus kérdés: minek? Bőven elég a 100-as sebesség, és a visszaváltással megspórolok egy ezrest.
Ha minden igaz, te is újhegyi vagy. Irány az ügyfélszolgálat, délután 6-ig vannak nyitva. Ha nem is váltasz fel, vagy le, legalább azt intézd el, hogy ne 3.700-at, hanem 3.500-at számlázzanak. Ennyi jár neked.

nucky30: Nem jársz rosszul, az biztos. Stabil a szolgáltatás, panaszra nem lesz okod. :)

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.