Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddrram2
csendes tag
válasz
ddrram2
üzenetére
Sziasztok, megcsináltam amit itt olvastam , nem kevés vívódás után. Az IPTV –ről lemondtam, már mint hogy használni fogom. Persze egyből nem ált fel a rendszer, kihúztam az áramot, bedug, betöltött, majd újra és újra. Tegnapelőtt mikor volt nálunk a T-s szerelő, meg már szinte mióta hozták a cisco-t, a második ledje sárga volt. Akkor csak a lakásban mért, este, későn. Másnapra maradt a szomszéd padláson a mérés. Nem tudom, nem e pont akkor dolgozott a szerelő a kábelen. A rendszer 16:45’ kór felállt a és azóta is nagyon stabil, a gyerkőcök szinte állandóan nyúzzák. Amitől még nagyon féltem, sokan azt mondták, hogy leesett a sebesség bridge módban. Hála Istennek, nálam nem történt meg. A 25/5 megvan. DHCP-n megkapja a külső IP címet a tp-link, minden ok, ugyanazok a beállítások, mint a Thomson idejében és már mindjárt működik a VPN is, semmiféle varázslat nélkül. Most HEPI vagyok. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét, király érzés hogy van AKI SEGÍT és nem úgy hívják hogy „szuperszervíz”.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soulframe
- Milyen processzort vegyek?
- Társasjáték topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okos Otthon / Smart Home
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi