Sziasztok !
Fel raktam az ATT-ot és azt irja ki mikor inditani akarom , hogy alacsony szintű illesztő program és nem lehet be tölteni.
Ezt mér csinálja ?? Ja és Win 7 64 bites az oprendszer.
GIGABYTE GA-EP45-UD3R(Rev:1.0) - CORE 2 QUAD Q9550 (L830B550) - SCYTHE MUGEN 2 - ATI-HD4870 - CORSAIR VX 550W - CRUCIAL BALLISTIX TRACER 2x2GB 800 - THERMALTAKE VA8000SWAD ARMOR - SCYTHE KAZE MASTER ACE 5.25"

Üdv. Van egy pár problémám, mindkettő THEATER móddal kapcsolatos.
1. Win7 x64 alatt bármit szervezkedem nem megy a Theatre mód, pedig a desktop klónozása vagy kiterjesztése gond nélkül megy. Catalyst 10.1 van fent.
2. XP alatt a videólejátszást kinyírta(?) a JetAudio program. A dolog totálisan X-aktás. Egy lejátszás alatt elmentek a színek a TV készüléken. A vicc az, hogy azóta a desktop fekete-fehér és a DVD lejátszás is Theater módban, egyéb videóknál meg vagy színes vagy nem 
A vicc az, hogy elkezdtem a 9.8-as Catalystól fölfelé tesztelni újratelepítés után, és semmi változás, viszont gyanús, hogy a driver sweeper nem szedte le rendesen az elő verziókat.
A kártya egy jó öreg HD2600XT
Valakinek van ötlete? 
Close the World ..... Open the Next!
3D-ben, ahol lehet állítgatni. Legalábbis, amikor még használtam, mutatta.
Jared: Alkalmazástól függ. 9.10-nek pl. más hibái voltak x64 W7 alatt, mint x86 XP-n.
kimi02: UAC ON szokott ilyesmit csinálni, egyébként még rendszergazda-szintű install sem szükséges.
Komplikato: Driver- és rendszerpucolás volt? Kábel rendben van, nem az mozdult el? Ha rendszerbe cseszett bele, ami elképzelhető, akkor OS reinst, ha nincs mentésed korábbról.
Szép napot! ... Soha többé PannonGSM, ASUS Glaciator, LG, Phillips, Crossfire (multiGPU), MediaMarkt, MSI, Logitech, Revoltec, Sony(+Ericsson), Tesco Value CD/DVD! (eddig...)

Nos, a probléma az XP alatt áll fent, és ezer éves a rendszer, de még pár gétig nem tudom újra tenni, de lehet már nem is fogom. Vicces módon W7 alatt nincs ilyen gond, ott viszont nem megy a Theater mód. A W7 viszont 1 napos friss. Természetesen kábel többszörösen lecsekkolva és semmi baja.

AMD fórumon olvastam, hogy nemhogy a 10.1-ben, de még a 8.70 RC2-ben sincs újra anisotropic szűrés. Ez már több mint bosszantó, ez már egyenesen szánalmas és felháborító. 9700 Pro óta Ati kártyáim vannak, de ilyet még nem tapasztaltam hogy ilyen egyértelmű és sokak által szídott hibát képtelenek megoldani. Még jó hogy még nem vettem az 5ezres sorozatból kártyát, ilyen hozzáállás mellett másnak sem kéne

A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve...tudtok még? Javasoljatok! :)

Lehet hogy nem jól értelmezem a problémát, de megpróbálom leírni az és tapasztalatomat.
(W7x64, hd4830) Nálam extended desktop módban van a monitor mellett a tv. (Nagyszülőknek azon szoktam mutatni a fényképeket.) Régebben nekem is olyan volt hogy amikor teljes képernyőre akartam tenni a képet, akkor az elsődleges kijelzőre dobta, de egy driverfrissítés(9.12) óta működik rendesen. Jah, a hydra nincs fent.

Akkor erre valami javaslatot tudsz adni ? 
Jó lenne ha működne az ATT.
GIGABYTE GA-EP45-UD3R(Rev:1.0) - CORE 2 QUAD Q9550 (L830B550) - SCYTHE MUGEN 2 - ATI-HD4870 - CORSAIR VX 550W - CRUCIAL BALLISTIX TRACER 2x2GB 800 - THERMALTAKE VA8000SWAD ARMOR - SCYTHE KAZE MASTER ACE 5.25"

Közbe meg oldodott a dolog 
Akkor lehet, hogy vmi olyan mókus kell neked, akik most éppen HD38xx topicban osztják az észt (anno 58xx-ban voltak ilyenek szép számmal), hogy minden ATI driver tökéletes, csak a sok hülye user nem tudja, hogyan kell használni a gépét. 
videó: Driver sweeper kiírja, hogy mi van a gépen, és tényleg nem szed le mindent, töröld azokat a fájlokat kézzel. Érdemes registry-t is pucolni. Amúgy CCC-t használsz? Mert az aztán tényleg sok szarságot machinál a rendszerben, ez esetben megint pucolás kézzel (fájlok és registry). Lesz ott User mappában, AllUsers-ben, Program Files-ban, meg még ki tudja, hol a szarban, Sysem32-ben tutira.
Persze, a hibát nézve, nagyobb az esély arra, hogy a JetAudio vmi szar codec-csomagot is felpakolt magával (valami jobbat kéne használnod, pl. MPlayert), és azt aztán tényleg nehéz pucolni. Az ATI AVIVO csomagot telepítsd újra, mert vsz. az sérült, talán segít. Ha codec-ek a hunyók, akkor hiába cserélgeted a meghajtókat.
Theater mód: ATT-t lehet érdemes még kipróbálni, csak aktiválni kell benne a képernyőkezelést (honlapomon/logout-on a leírás).
Departed: 10.1-ben biztosan van, tegnap direkt azért Oblivionoztam egyet. Kényszerített módban is szépen dolgozik. HD4870. Amúgy meg HD4xxx-hez 9.9-es Catalyst-et használj.
kimi02: UAC volt?
Szép napot! ... Soha többé PannonGSM, ASUS Glaciator, LG, Phillips, Crossfire (multiGPU), MediaMarkt, MSI, Logitech, Revoltec, Sony(+Ericsson), Tesco Value CD/DVD! (eddig...)

Miért pont 9.9-et?
A 9.10-zel semmi gond nincs a világon, csak a Dirt2-vel.
Nekem ennyi a lényeg, az a driver kéne, ami aniso-t is ad minden játékban, és a Dirt2 is működik a 4850-en. Melyikre igaz e két dolog? Ja és Windows7 ofkorz, tehát inkább újabb mint régebbi. 
A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve...tudtok még? Javasoljatok! :)
Mert abban még nincsenek 5-ös szarságok, kizárólag 4-es sorozatra gyúrták. Nálam a 9.10-zel már szénfekete volt Heaven OGL teszt (azaz OGL-ben felejtős), a driver elfelejtette a kényszerített módot (azaz Oblivionban HDR mellett nem volt AA és AF), Dirt 2 menüje szaggatott a lakókocsiban, a 9.11 meg azon kívül (vagy fordítva, lényegtelen), ja, és Borderlands is szépen be tudott fagyi vele az első betöltéskor. 9.12 hotfix-et én jónak találtam, az sebességben sem volt rosszabb a 9.9-nél, és nem bugzik (Heaven OGL teszt is rendben), 10.1-ről meg írtam, amikor megjelent. DX10(.1)-ben gyorsulás, DX9-ben lassulás, némelyik kártyán nincs vele AF, ill. persze játékoktól is függ, milyen hibákat produkál, de pl. Heaven-ben már megint pár tesztből hiányzik a kép felső fele. Szóval az ATI szokását ismerve majd megint 3-4 driver elmúltával lesz egy viszonylag elfogadható. 9.9 után .10-.11-.12 felejtős a .12 hotfixig, most már van 10.1 és 10.1 hotfix, szóval 10.3 v. 10.4 nagy eséllyel jó lesz. 

Olvasgatom itt a hsz-et. Akkor azt tanácsolod, hogy a HD 4××× karikhoz a 9.9 driver a legjobb? Nekem HD 4890-em van azt javasolod hozzá?
Hibás parancs vagy fájl név. De azért nem volt rossz tipp.

Köszi a választ, mi a helyzet az Xp-vel? azon is frissít a 9.11-hez képest a 9.12? A neten a hivatalos leírás szerint nincs frisebb ( ma még nem nézetm) a 9.11-nél XP pro-ra

Akkor rosszul nézted, mert 25-én jött ki a 10.1 XP-re is ...
HD4xxx topic tapasztalat is, hogy az a legkompatibilisebb, persze, ha valamelyik játéknak muszáj az újabb, akkor kénytelen az ember cserélni. Mindenesetre ezen kívül egyedül a 9.12hotfix az, amellyel eddig még minden rendesen ment.
10.1-et illetően: Tegnap megkaptam azt a szörnyed idióta Mass Effect 2-t kölcsönbe, és nem volt AF probléma. Mindenesetre iszonyú tré a gama (grafika és irányítás is), méltó folytatása az elődjének.

Integrated ATI Radeon HD4200 graphics és egy 4770 között megy a hybrid crossfire?
meg azt meg lehet csinálni, hogy pl a 4770 lekapcsol amikor nincs rá szükség, és akkor a 4200at használja?
Nem, csak 24xx vagy 34xx kártyával ?
Hol terjed ez a "megoldás", az utóbbi időben sokan kérdezik.
Az élet kegyetlen .
Elméletileg igen, de hogy a driver tudja-e...
Biosban van PowerXpress mód a két VGA-hoz?
Ettől van újabb [link]![]()
Az élet kegyetlen .
Köszi, csakhogy lényegében ez mind mobil, ha az ember energiatakarékos megoldást akar, vesz egy HD5-ös kártyát, vagy ATT-t használ.
Amit beraktam az az asztali, a mobil az a linken van, ott van több lehetőség. Azért kérdeztem hogy lemaradtam valamiről?
Az élet kegyetlen .

Igen, az asztali chipsetben SOSE működött a nagyobbik VGA lekapcsolása, a mobil verzióba meg igen, és szemétség, hogy a javított verziókba se (785) tették be. 

Tudna valaki segíteni a THEATER mód bekapcsolásában W7/x64 alatt???
Működik, csak a képen látható kártyákkal. Ha jól emlékszem a win 7 már nem is támogatja a hybrid cf-et, mintha valahol ezt olvastam volna.
Az élet kegyetlen .

Nem a Hybrid CF nem megy, hanem a nem használt VGA kikapcsolása.
CF-nél az mikor ment ?
Az élet kegyetlen .

Nem volt köze a driverhez csak véletlen egybeesés hogy a frissítés után szállt el, egy köcsög steam hiba volt már megoldódott, tökéletesen megy a cssource 9.12hotfixel 
Mindíg nyűgös vagyok ha nem alszom ki a 10-12 órámat.

10.1-el miert remeg a kep hdmi-n keresztul a tv-n?
► 4 sale - http://href.hu/x/836q ◄

Hellosztok!
Nekem olyan problémám lenne hogy 32bit-es XP-m van egy HD2600XT AGP társaságában!
A hiba a következő 9.9-es catalyst + megjelenítés vezérlő felmegy 9.9-től felfele csak a CCC megy fel a gépre a megjelenítés vezérlő aláíratlan driver hibával meghal :'(
Probáltam az AGP hotfixes meg a sima driver csomaggal is mindegyiknél ugyan ez a hiba winresintall is votl semmi változás :'(
Valahol írták hogy kilehet kapcsolni ezt az ellenőrzést hogy aláíratlan drivereket is engedlyen a windows ?
Akinek van 5lete írjon PÜ-t 

rc2-vel is 

Mass Effect 2: Mindenesetre iszonyú tré a gama (grafika és irányítás is), méltó folytatása az elődjének.
Valószínűleg az 1 hét alatt eladott 2 millió példány tulajdonosa is ugyanilyen véleménnyel van róla 
[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

Mivel ez egy videókártyás topic, ezért a grafikát lehet itt szídni, és abban igaza van a kollégának, hogy lehetne szebb a grafika. A többi részbe viszont nincs értelme belekötni, valóban játékosok millióinak tetszik és tartják kiba jó játéknak, köztük énis. Bárcsak minden játék akárcsak ennyire lenne jó, de a helyzet sajnos az, hogy a játékok max 5%-a van ennyire remek, mint a Mass Effect 2
Ja és az irányítással végképp semmi gond nincs, szerintem tökéletes. 
Hogy on is legyek: február van, jöhet a 10.2, ami valóban driver lesz, nem egy ilyen...izé. Abból a sokmilliós bevételből nem hiszem el, hogy nem lehet normális driver-írókat fizetni... 

Még mindig inkább legyen kicsit visszafogottabb a grafika, de überjó a történet, a világ, a játékmenet ... stb. 

Ez pontosan így van, egyérteműen 10/10 a játék. 

Kijott a FurMark 1.8.0 Hot Like Hell Edition. Tessek (le)egetni a gpu-kat! 
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

CATALYST 10.1 hotfix: Alleviates intermittent grey screen and vertical line corruptions

Hol találom a Catalyst 10.1-ben a színház módot? 

Csodálkoztam volna, ha 10.1-ből nem készül hotfix verzió is 

Úgy értem eddig a Control Centerben ha jól emlékszem az Avivo beállításoknál volt. Most pedig egyszerűen egyik fülön sem találom... 
Avivo->Beállított értékek, ott kiveszed az alkalmazás beállításainak használata elől a pipát és utána a legördülő menüben. Nálam ott van, 9.12.
Az élet kegyetlen .

Na most az is lehet, hogy rossz néven keresem... én igazából azt a beállítást keresem, hogy az elsődleges képernyőn megnyitott videó a kiterjesztett képernyőn megjelenjen teljes képernyőn...
Már régen használtam, de azt hiszem ennek színház mód volt a neve... 
Az meg nálam az avivo videoban van olyan hogy színház üzemmód, az 5. menü.
Az élet kegyetlen .

Továbbra sem tudom miért nem látom... az oprendszer Win7 64bit
Az avivo videoban az 5. menüben (all settings) nálam ilyen lehetőségek vannak:
Basic Color
Advanced Color
Basic Quality
Advanced Quality
Video Playback
Video Demo Mode
Nálam az all settings/minden beállítás fölött van, xp, 9.12.
Az élet kegyetlen .

Az All Setting és a Basic Quality között kéne lennie ...
Nekem ott is van, be is kapcsolom, csak nekem nem megy ... egyenlőre. 

Hát akkor mint a mellékelt képek is mutatják nálam ilyen tényleg nincs azért nem láttam....
Viszont fogalmam sincs miért... 

Szia
Jó helyen keresgélsz,nekem is az avivo-nál van, de neked hiányzik az színház üzemmód fül.
(Keress másik verziót, amelyikben működik az az ablak is.)
Az enyém: Catalyst™ Control Center verzió 2009.1124.2131.38610