3db minijack-2xRCA kell hozza.
Erositodon van 5.1 analog bemenet.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Köszönöm mindkettőtöknek.
Még annyit hogy az a minijack az 3.5mm jack dugó ugye? 
Üdv:Viktor

jack: 1/4" (~6.3mm)
minijack: 3.5mm
microjack: 2.5mm
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Köszi szépen.Annyira nem vagyok jártas a témában (biztos fogok még kérdezni) és nekem sima jack volt eddig a minijack. 
Üdv:Viktor

Üdv!
Lenne nekem egy audigy 2 OEM kártyám. XP alatt hibátlanul működött az audio console, most a win 7 alatt eltűntek az eq beállítások. Létezik normális driver win 7 -hez? 
Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom."Az egér és az elefánt, megy át a hídon.Egyszer csak megszólal a kisegér. - Hallod hogy dübörgünk-."

daniel_k’s SB Audigy Series Support Pack 3.6
★ Battlefield Bad Company 2 ★ - madnight

Arra van valakinek valami ötlete hogy Windows 7 ben hogy lehet életet lehelni a CMSS -be?
Win xp -ben évek óta úgy használom a kártyát hogy a sztereo jelet hátra fordítom a hátsó hangszórókra, mert ugye 5.1 es szettel használom, így sokkal jobban betölti a teret, megszoktam így. Viszont a win 7 es audio console ban ez nem hajlandó működni, hiába raktam fel a legújabb driverüket. 

Üdv!
Ötletet várnék, hátha tudjátok mit balfacoskodok el.
Win7 32bit, telepítő 6006os hibával elszáll mindig (daniel k féle, gyári driver ugye 0 volt vista alá (2.0, semmi segédprogram, semmi eax). 3.7es update packot is próbáltam nem csak a cd-s képfájlt, ugyanaz.
Tipp? 
szerk: A2 plat. ex
[ Szerkesztve ]
[Fuji S100fs][WL500W@Tomato1.27USB][N79][Asus eee 900+BT] Ezer oka van annak,h miért legyek normális.Csak éppen nem jut eszembe 1sem!

Sziasztok!
Nemrég adtak nekem egy Audigy 2-es kártyát.
Mivel idáig mindig alaplapi hangkártya volt a gépemben elkezdtem fórumokat nézegetni erről a kariról. De mindenki mást ír, hogy mi lenne a tuti.
Mivel sajnos meló mellett sok időm nincs ezt bogarászni meg tesztelgetni, ezért kérném inkább a hozzáértők segítségét.
Tehát amit szeretnék. Win7 alatt zenét hallgatni 5.1-ben, meg filmeket nézni KMplayerrel.
Játékbeállítás nem kell.Az oprendszer win 7 64 bit.
Ehhez légyszi írjátok meg, hogy melyik drivert kellene leszednem, és pontosan honnan.
Meg esetleg a legjobb beállításokat amiket ti használtok, amivel működik és nem kell patchelni, meg szenvedni vele.
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm.
üdv

Ez megoldotta az én problémámat is. Ezzel tök jól működik a Stereo Surround.
Kijött a 3.8: [link]
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/87bg

Sziasztok!
Audigy 2 hangkarim van. Szeretnék áttérni win7-re XP-ről. A kérdésem, hogy van- e hozzá megfelelő driver amivel tökéletesen működik?
Vagy ez az új 3.8-as az jó hozzá?
Köszönöm előre a választ!

Megkésve bár, de thx!
Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom."Az egér és az elefánt, megy át a hídon.Egyszer csak megszólal a kisegér. - Hallod hogy dübörgünk-."

3.8. ez jó

Üdv mindenkinek.
Egy kis infó vagy segitség kellene. Van egy audigy 2nx-em ami annyira hajlandó hogyha áramot kap villognak a ledek. kb 1-2 után bekapcsol aztán kb ugyanennyi ideig vagy eddig se és leáll és ennyi. Valakinek valami ötlet? Javitható ? Volt már valakinek ilyen gondja?
Üdv Fecó

szia!
tegnap óta én is hasonló problémával nézhetek szembe, én ezt találtam google-nak hála:
http://forums.creative.com/t5/Sound-Blaster/Audigy-NX2-Problem/m-p/373716
várjuk meg a jövőhetet a megoldással...

Rohadt temp könyvtár elérési útjába csúszott két more jel, szal csak a temp könyvtárral volt baja.
Létezhet hogy konkrétan jobbak a mélyek W7 alat mint XP alatt? (Tisztább, mélyebb, feszesebb. Természetsen azonos beállítások mellett.)
PAX-NewYear2005-AX driver van fenn XP-n.
[Fuji S100fs][WL500W@Tomato1.27USB][N79][Asus eee 900+BT] Ezer oka van annak,h miért legyek normális.Csak éppen nem jut eszembe 1sem!

Sziasztok,
nem pont témába vágó de azért megkérdezem, biztos van itt olyan aki jobban ért hozzá, mint én:
valami vélemény egy Creativ Audigy Platinium eX sb1394 hangkártyáról? megérne olyan 6000 ft-ot? Win7-re van driver hozzá (bár jelenleg XP-m van, de lehet hamarosan csere lesz ismét)? Esetleg figyeljek oda valamire, mikor megveszem, valamilyen elterjedt hibájuk van-e? Amúgy sima sztereóba akarom használni, megőrít az alaplapi hangkártya alapzaja...
Válaszotokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)

UP!
kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)

Üdv!
Feltelepítettem az audigy support pack 3.8-at, de nem települ fel minden ami a programcsomagban benne van, pl. a thx conzol, eax conzol stb. és ha manuálisan próbálom telepíteni a mappájából, akkor egy hibaüzenetet dob ki pl. zárjak be minden programot stb.
Windows 7 x32.
Mi lehet a gond?

Sziasztok!
Bármilyen furcsán is hangzik, felteszem a kérdést: Au2-nél a lejátszó programok alatt pl. WMP elnémítható-e a hang?
Miért a kérdés? CMedia chipes kártyát (Genius is) ha kirpóbált valaki nem fog csodálkozni. Csak a hanghullám elnémításával szűnik meg a hang, de a lejátszók a főhangerőt kezelik.
(Még jó, hogy a nevetés nem hallatszik át a neten...)
A Genius elvileg nem volna rossz de ez a hülyeség eléggé zavaró már.
Ezért apróban keresgélek valami értelmes után és láttam több Au2-es hirdetést, gondoltam megkérdezem a véleménytek, érdemes-e?
[ Szerkesztve ]

HI! Tényleg,nekem se települ fel.Nem is vettem észre mert rohadtul nincs is rá szükségem 

Hello!
Bármilyen furcsán is hangzik de normális lejátszóknál be lehet állítani a kimeneti eszközt is.
Amúgy au2 ezt szépen kezeli.

WIN7hez nincs esetleg valami normális driver ahol van mixer eax console stb? a gyári cd-n lévők xp-vel nagyon jók, de amit win7re írtak mind egy kalap .. Nem azért vettem ilyen kártyát hogy csak a főhangerőt tudjam állítgatni meg pár gagyi effektet..

Szia!
Ezt nézd meg: daniel_k Audigy Series Support Pack 3.8 és töltsd is le.
Én már régóta ezt használom nagyon jó, minden van benne ami kellhet 
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

Sikerült?
Segített valamit?
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

Hello!
WinXp ről váltottam Win7 re néhány órája.
Audigy 2 -őm van és imádom mert iszonyat jól szól.(Sennheiser füles illetve Creative MD 250-em van szóval imádom a minőségi hangokat)
A problémám hogy most felraktam a win7 et és hozzá a drivert de a hangzás az vmi hihetetlen nulla.
Semmi dinamika, visszhangos stb.
Ennyire rossz a win7 driver vagy vmi más gond van?
Álligattam már ami lehet gyári szoftverben de számomra élvezhetetlenül szól sajnos messze nem hozza a megszokott xp alatti szinvonalat 
Vkinek hasonló vagy vmi megoldás erre esetleg?
előre is köszi.
üdv:coolrob
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.

Két hozzászólással feljebb van a megoldás. 
Nálam win7 64 bit alatt tökéletes a fenti csomaggal.
Használd!

Kipróbáltam még aznap ezt a hackes drivert is de nálam a hangminőség így is a nullához közelít
Win7 32 bit -es oprendszert használok amúgy.
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.

Ebben a csomagban elég sok minden van nemcsak a driver (ami tudomásom szerint nem is hackes).
Nálam teljesen jó 5.1 és egy AKG fülest használva.
Ha nem kell az eax akkor próbáld ki a kx drivert direkt zenére van kiélezve. Képek.
Ezt is használtam valamikor, most nem tudom milyen.
Próbáld meg.
[ Szerkesztve ]