Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:02

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28616) Borosz válasza bach66 (#28615) üzenetére


Borosz
senior tag

Én azt javasolnám, hogy először a FOTA-val vagy az OT Update-el frissítsd le hivatalosan ICS-re. Ha az a ROM nem felelne meg (de szerintem az is megfelelően működik, ha telefonálásra használod a készüléket leginkább akkor meg főleg) akkor próbálgass főzött ROM-okat.
Ha főzött ROM-ot akarsz próbálgatni, érdemesnek tartom kipróbálni a H1N1 v5.8a bagyusz-féle ROM-ot cm 5.5-el, loader módban (nem CWM flash-el) telepítve.
MIUI v5-el gond van: a képernyők közötti váltás akadozik, illetve hiába "sepred" el a képernyőt a következőre, az legtöbbször visszaugrik. A MIUI 4 is ezt csinálja. :(

Vannak olyan ROM-ok, amelyek ilyen névvel vannak mentve itt hogy pl. 2.3.6 vagy "original telenor" a GB ROM könyvtárban. Azokat simán fel lehet tenni CWM 5.5 matchfix-el csak arra kell figyelni, hogy ha ICS-re frissítettél hivatalosan akkor ICS CWM-el kell feltenni ezeket.
Én olyat is csináltam, hogy a "telenor_original"-t tettem vissza, ami egy full GB mentés és működött.

Vannak "pucér" ROM-ok is, mint pls az SCI-OT995. Ez nagyon gyors tud lenni, de nincsenek benne a gyári ill. szolgáltató által feltett alkalmazások. Cserébe gyorsak.

Azzal számolj, hogy a kamera minősége romlani fog az újabb ROM-okkal - én ezt olvastam itt legalábbis.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.