2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Zeblaze Crystal okosóra

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Pofás okosóra Kínából: ez is megszenvedte az új tulajt, de legalább helytállt.

[ ÚJ TESZT ]

Konklúzsön és egy plusz érv

Intenzív, de nem túlzott használattal, folyamatos BT szinkronizációval 2-3 napot bír ki kábé az óra. Sajnálatos, hogy ha nem akarom, hogy a telefonos hanghívások ezen a kis retek hangszórón bonyolódjanak, és kikapcsolom telefonon ezt a funkciót az Android BT menüben, akkor egyszerűen ledobja az órát. Ezt csinálta a Blitzwolf is. Nem tudom, hogy én vagyok-e a béna, vagy a gyártó ilyen tré. Ez egy roppant idegesítő dolog, de ettől eltekintve (és főként a telefonos app miatt!) elég meggyőző készülék. Kismillió beállítási lehetőség, pulzusmérés, egy remekül használható, és kifejezetten igényes, angol nyelvű telefonos applikáció a sportteljesítmények és más egyebek számon tartására és igény szerint publikálására, hangulatos, és menő témák, cserélhető kinézetek/órák, stb.

Minőségi (mint összeszerelési és támogatási) és használhatósági szempontból tökéletesen elégedett vagyok, bár ez a hangszórós dolog elég retek, és nem tudom egyelőre, hogyan lehetne megoldani. Ha valaki még vacillál, hogy megvegye-e, akkor mondok egy plusz érvet egy sortsztori formájában. Az elején ugye emlegettem, hogy valami történt vele, amire nem számítottam.

Még csak 3 napos volt, amikor megszokásból, annak rendje és módja szerint elvittem fürdeni. Egy egyszerű Casio órát hordok amúgy, ami már elég sok mindent látott, jó régi barátom. Na, elfelejtettem, hogy nem ő van rajtam. Éppen a hajamat készültem bevizezni, és ahogy odanyúlok, látom, hogy egy fekete féltégla van a kezemen, és éppen folyik a képernyőjén a víz. A másodperc tizedrésze alatt átgondoltam az előző három életemet, majd egy kvantumszámítógépnek megfelelő sebességgel mérlegeltem, hogy mekkora esélyem lehet még rá, hogy bekapcsoljon. Mikor kijött a végeredmény megközelítőleg 0.0001-re, akkor sem csökkent a lelkesedésem és folyó víz mellett ugrottam ki a zuhany alól, egy kisebb tónak megfelelő mennyiségű vizet helyezve át a padlóra. Amennyi eszem van, rögtön elkezdtem gesztusmozdulattal felébreszteni, de csak zümmögött, meg néha felvillant, meg ki-be kapcsolgatott. Gyorsan megtöröltem, és száraz helyre tettem. Befejeztem a fürdést, aztán bevittem a szobába, hogy egy utolsó próbát tegyek, és vagy hagyjam, vagy szétszereljem. Utóbbi lett a sorsa, itt vannak a képek róla. Beázott a kijelző, nem akart bekapcsolni, aztán magától bekapcsolt, meg mindenféle ökörséget csinált. Erre mérnöki megoldásként fogtam egy Lileng-816 típusú USB ventit, és egész éjszakára ráállítottam. Mi ez, ha nem idill? Reggel megnéztem, és vágod, működött! Semmi baja nem volt az órának, attól eltekintve, hogy az elpárolgott vízmennyiségtől bepenészedtek kábé a falak. Amúgy viccen kívül annyi víz volt benne szétcsavarozáskor is, amennyi rám nem jött összesen zuhanyzás közben. Jó, a kijelző kicsit foltos volt, azt hittem, hogy az úgy is marad, és hagytam is az egészet a francba, de amikor megint átjött piázni a Csabi és megnézte az órát, már semmi nem látszott rajta. Teljesen megjavult. Nem is értem. Túlélésből csillagos ötös.

Képek szétberhelve

Ha most már esetleg úgy érzitek, hogy megérett a vásárlásra, ITT megtehetitek, innen jött az enyém is. Nem mellesleg tegnap volt 3. éves szülinapos a blogom, melynek alkalmából megnyerhető a tesztelt termék a Facebookon.

Köszönöm a figyelmet!

Azóta történt

  • Insteon okosotthon rendszer

    Bemutatom a felépítését, működését, az egyes eszközök tudását és azt, hogy mennyire könnyű kiépíteni, fenntartani.

  • Wonlex GV08 okosóra és GW300 nyomkövető óra

    Két órát teszteltem, az első egy klasszikus tudású okosóra, míg a másik célja a nyomkövetés. Ennek segítségével a szülők biztonságban tudhatják a gyerkőcöt aki hordja azt.

  • Ticwatch 2 – ments meg

    Funkciók tekintetében a Ticwatch 2 a tökéletes edzőtárs, de néha szó szerint életmentő is tud lenni.

  • Lenovo Watch 9 – hibrid legenda

    A PC-s területen népszerű gyártó a viselhető eszközök egyre bővülő piacán is szerencsét próbál hibrid órájával.

Előzmények

  • Logout TV: Már a csukló is okos

    Ma egy régebbi okosórát fogok bemutatni: a Motorola 360-at, de inkább azt, hogy mégis mire jó egy ilyen kütyü.

  • Blitzwolf 40W 5 portos USB töltő

    Nem adom fel a próbálkozást egy melléfogás után. Rettegj Blitzwolf, mert jövök!

  • Blitzwolf GV18 okosóra

    Gépi csontozású csirkemell hajszálakkal, meg rajta maradt szőrrel: oké, 11.000-ért mit várok, de ez nem okosóra.

  • LG G3 és LG G Watch R

    Manapság divatos az okosóra és okostelefon kombinációja: lássuk mit tud az LG házon belüli kombó megoldása!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.