2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Winston összeszedi magát

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Macaulay Culkin nevetése betöltötte a folyosót. Nevelőszülei büszkén feszítettek Winston...

[ ÚJ TESZT ]

Macaulay Culkin nevetése betöltötte a folyosót. Nevelőszülei büszkén feszítettek Winston kiterült teste felett. Miután látták, hogy további teendőjük már nincs, kéz a kézben visszaballagtak a lakásba.

Winston nem volt hülye. Mikor megvillant előtte a poroltó, tudta, hogy úgysem lenne esélye. Ezért kicsit flérehajolt, hogy ne érje annyira keményen az ütés, majd rendkívüli tehetséggel zuhant össze, hogy aztán ne mozduljon. Ezzel elkerülte, hogy keményen megruházzák.

Amint a kis család betette maga mögött az ajtót, Winston felkelt. Nem kis hosszúságú káromkodást eresztett meg, majd dühében még a mellette heverő poroltóba is belerúgott.

Történetünk ezen pontján meg kell emlékeznünk arról a fontos tényről, hogy Winston jobb lábának két ujja a poroltóval való találkozás következtében eltörött.

A lány kinyitotta az ajtót és Winstont látta meg, ahogyan visongva fél lábon ugrál. Arcán nem az átszellemültség kfejezése tükröződött. A lány tudta, hogy segítenie kell, ezért szolgálatkészen hozott egy kólát. Winston beügetett a lakásba, a kólát a jobb lábfejére öntötte.

(Később Winston lábfejéről öngyújtóval kellett leégetni a zoknit, mert a kólától kissé összeragadt.)

Winston úgy döntött, hogy ideje kicsit higgadtan áttekinteni a helyzetet. Adott volt tehát egy hulla, akit el kellett tüntetni. Adott volt egy intelligenciájáról messze földön híres lány, aki - így fogmosás után - Winston számára egész vonzónak tűnt. Adott volt még egy hálós atlétát viselő fiatalember, akinek abnormálisan tekergő szőrszálát az előbb említett lány anyja kitépte. Mind az illető anya, mind pedig a hálós éppen nem volt eszméleténél.

A dolgot bonyolította, hogy a lány anyja nem tudott sem a hálós, sem a hulla, sem pedig Winston jelenlétéről és Winston úgy gondolta, hogy jobb lenne, ha ez így is maradna. Odament a hálóshoz és belerúgott. Ez a jelek szerint nem használt, úgyhogy Winston fogta magát és belecsípett a hálós mellébe, oda, ahol korábban a szőrszál tekergett elő.

Ez hatott. A hálós felugrott és meglepően gyorsan képbe került.

''Tudom, hogy a szőrszál elvesztése trauma a számodra.'' Winston hangja nyugodt volt és szeretetteljes. ''A problémát meg fogjuk oldani, most azonban sürgősebb teendőnk akadt.'' Winston teátrálisan a szerelő és az anya egymásba gabalyodó (vagy BOGozódó?) testére mutatott. Winston a lányra nézett.

''Hol lakik anyád?''

A lány rutinból felelt. ''A tied!'' Winston megcsóválta a fejét. ''A fogmosás nem növeli meg az intelligenciát.''

''Anyádat hazavisszük. Mintha itt sem járt volna. Mintha csak álmodta volna. A szerelőt megoldjuk útközben. Ne tököljünk, menjünk.'' Winston a hátára kapta a szerelő hulláját és az ajtó felé indult. A hálós a lány anyját emelte fel, hogy kövesse Winstont, amikor is újból csöngettek.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.