2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Vodafone Smart II - kisokos

A napokban kaptam kézhez a sajátomat, elmondom hát, mit tud.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Bevezető

Van az úgy, hogy az ember fia szeretne okostelefont. Meg úgy is, hogy mindezt olcsón akarja megoldani. Ez a két fogalom, mármint az olcsó és az okostelefon az elmúlt években egyre közelebb került egymáshoz. Így lett belőlük az olcsó okostelefon, ami igazi piaci rést töltött be, ugyanis elég széles célcsoporttal rendelkezik.

Mint minden jó dolog, ez is először csak a tehetősebbeknek volt elérhető, majd később szépen csordogált a hétköznapi emberek közé, így van ez az okostelefonokkal, tabletekkel a mai napig.

Mai tesztünk alanya a fönti folyamat egyik végterméke, ha szabad így fogalmazni. Olcsó, hétköznapokra elegendő, kompromisszumos megoldás fiataloknak, vagy olyan embereknek, akik nem akarnak több százezres motyót a zsebükben tudni és átélni az agyérgörcs közeli állapotot, mikor az a lakásban tudtunk nélkül, némán bújócskázik.
Körülbelül ilyen és ehhez hasonló fogalmakkal tudnám jellemezni tehát a Vodafone Smart II okostelefont.

Mint azt a neve is mutatja, az SII ( :) ) a Vodafone saját nevén futó készüléke, mely a korábbi modell, a 858 utóda (ez már kész széria). Azt a Huawei gyártotta, emez pedig az Alcatel gyártósoráról gördült szinte egyenesen a virtuális asztalomra (a teszt a Napfény InterCityn íródott útban a Parlament felé).

Pár szóban ennyi, na de ez így még nem teszt, boncolgatás mód bekapcsolva.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.