2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Veletech 2013 élő tudósítás

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Készülődnek a Veletech 2013 kiállítói, hamarosan nyílik a kiállítás, már nagy a mozgolódás itt.

[ ÚJ TESZT ]

17:48
Vége van a Veletech 2013-ban, mindenki jól szórakozott aki eljött, sokan értékes nyereménnyel gazdagodtak és reméljük 2014-ben is találkozunk a Veletechen. Lassan bontásnak (bomlásnak) indul a csarnokban felépített standok és újra üres lesz a B csarnok. Köszönöm azoknak akik követtek engem is és eljöttek a Veletechre, jövőre is remélem találkozunk. A cikk elkészítésében segített KennyONE és Rusi, köszönöm nekik!

Bog beszéde

Bog & Bocha adják át a nyereményeket

17:04
A mobilarena szindpadi "előadása" zajlik és épp ezt a videót vetítették nekünk. A hangulat remek, épp nyereménysorsolás van, hamarosan kiderül kik a szerencsések.

[link]

16:40
Elérkezünk a Mobilarena eseményére, ahol magáról az újságról lesz szó, nem tudni még mi várható, de lesznek meglepetések, addig is végigjártam a standokat és megnéztem mik vannak ott kiállítva.

Galaxy S4

Huawei W1

Huawei G510

Alcatel OT Fire

Alcatel Idol

Alcatel Idol Ultra

Sony Xperia Tablet Z

Sony Xperia L

Huawei Stand hangulatosra sikerült

14:17
Túl vagyunk pár eseményen, tele van látogatóval a Millenáris B csarnoka de nem történt semmi kirívóan fontos esemény. A HTC bemutatóján a One-ról esett szó, de arról is az átlagos információk hangzottak el.

HTC előadás

Alcatel előadás előtt

12:20
A Huawei az Y210 készüléket ismerteti, illetve a 200 ponton módosítottak a kezelőfelületen. Az Y300 is felbukkant a vetítő fényében, de ezeket a készülékeket már ismerhetjük a korábbi bejelentések alapján. A G510 a komolyabb készülékük most, elég sok jót mondanak róla, kíváncsian várom, hogy a valóságban milyen lesz.

11:15
Az Alcatel sajtóbejelentésén ülök, eddig a One Touch Idol és a Scribe pro-ról van szó, a Srcibe pro kapott egy 6 hüvelykes fullhd kijelzőt, 4 magos processzort, 13 megapixeles kamerát, illetve egy magic flip is lesz hozzá, ezen lesz egy esemény megjelenítő is. (Képek hamarosan) Az alcatle gondolt az idősekre ezért megalkottak egy IP67-es, 5 hüvelykes, 800×480 pixeles felbontású és fizikai gombokkal is ellátták és persze ez androidos készülék és ígéretük szerint egy csomó hasznosnak titulált alkalmazás lesz előre telepítve a készülékre. A készülékházban lesz egy 2 magos processzor és egy Slimpy Pen is lesz hozzá. Az Alcatel Super Star-ról van szó, ezzel leginkább a hölgyeket célozták meg, az előlapi 5 megapixeles, autófókuszos kamerával és a led villanóval. A cég most jelenti be a Firefox OS-t, ők is építenek e rendszer köré. A készülék Június közepén kerülhet piacra, még folyik a fejlesztés. Most mutatják be a Windows Phone 8-as készüléküket, ami abban érdekes, hogy a flipp bele van építve a készülékbe és elég érdekes megoldásokat mutattak nekünk. Maga a flipp mágneses lesz és hátra hajtható lesz teljesen és a flipp egy keményített bőrből készül majd.

11:05
Indulnak hamarosan a programok, sajtóbejelentések amiről persze tudósítok élőben, képekkel a lényeget kiemelve. A microsoft előadása csúszik, remélem hamarosan elkezdik.

Firefox stand

Samsung stand

10:45
Elkezdődtek a tapicskolások, hamarosan kezdődnek az előadások és a sajtórendezvények is.

Nokia stand

Wayteq stand

Alcatel stand

BlackBerry stand

10:13
Engedik be a kedves nézelődőket, jó szórakozást kívánok mindenkinek.

dr.Kind hasonmása

Kígyózó sor

09:51
Készülődnek a Veletech 2013 kiállítói, hamarosan nyílik a kiállítás, már nagy a mozgalom itt. A bejáratnál NFC-s plakát és nagy táblák közlik a fontosabb információkat, ahogyan a hivatalos oldalon is kinn van minden szükséges információ. A kapuk hamarosan nyílnak, várják az érdeklődőket a szervezők. Hamarosan képekkel is tudok szolgálni.

És már jöhetnek is be az emberek, nyílnak a kapuk.

sdd2

Azóta történt

  • Audio Video Trend & Hifi Show 2013

    Vágytam már megint az új hallgatózásos élményekre és főleg a prohardveres bandázásra, találkozóra.

  • Pandora Mod

    Az Avatarért való rajongásom egy Pandora témájú casemod készítésében öltött testet...

  • Audio & Vision Show 2013

    Minden érdeklődő figyelmébe ajánlom ezeket a rendezvényeket, mert sok élmény és jó társaság vár.

  • Antec-ASUS-NVIDIA

    2013-as Veletech moddingverseny nyereményház átalakításának története. Jelige: családon belül marad!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.