2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Touch Commander "Aero"

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Bevallom ha tetszik egy program és huzamosabb ideig használom mindig elfog a buherálhatnék.

[ ÚJ TESZT ]

Bevallom ha tetszik egy program és huzamosabb ideig használom mindig elfog a buherálhatnék. Szeretem magamra szabni, a telefonom/oprendszerem designjához alakítani a többi programot.

Kezdtem a Wisbar témákkal, majd az iGO bütykölésébe kezdtem. Kb. egy hónapja került a látóterembe a Touch Commander, ami galád módon a HTC Touch kezelőfelületének egy szeletét másolva árulja magát.

Engem ez a piszkosság nem hat meg, a HTC tényleg nagyot alkotott és a jó dolgokat szeretem a gépemen látni. ;) Használom már pár hete intenzíven a Touch Commandert és zavart egy kicsit, hogy nem illik egészen az aktuális Todayemhez. Ezért fogtam és elzarándokoltam a program könyvtárába és elkezdtem benne garázdálkodni.

Ki is derült számomra azonnal, hogy a fejlesztő srácok elég hánya-veti módon oldották meg a dolgokat. Ami egy részről jó hír, mert lehet buherálni, más részről meg nem annyira jó, mert például a program ikonkezelése kész katasztrófa. Három(!) különböző könyvtárból szemezget egyszerre, aki nem hiszi járjon utána.

A program honlapjáról kiderül, hogy nem hagyták abba a fejlesztést a srácok, ezért a rendbetételhez nem kezdtem neki, inkább a dzsumbujba próbáltam utat vágni. Kiindulási alapnak a Today-em hátterét használtam, ahhoz kerestem ikonokat. Hamar kész is lett a Touch Commander "Aero" felület, ami ha valakinek kell, magáévá teheti. Én gyorsan rájöttem, hogy a zöldes felület nem annyira jön össze a készülékem kék csíkjaival, így már egy újabb designon dolgozom.

Sajnáltam volna kidobni az első munkám, így gondoltam megosztom, hátha valakinek bejön. A csomag tartalmazza a Today-em háttérképét is (AeroMobile.tsk).

A következő felület az "Ultimate" nevet kapta, a tervezését már befejeztem, készítése folyamatban. Ez már jóval kidolgozottabb lesz, az "Aero"-ra már nem akartam energiát pazarolni. Várható megjelenése az "Ultimate"-nak: jövő hét!


Videó az "Aero" felületről

Képek:



Azóta történt

  • MWC: Hivatalos WM 6.5 képek

    Javában dübörög a Mobile World Congress Barcelonában, ahol a Microsoft is bemutatta a Windows Mobile 6.5...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.