2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Számkivetett

  • (f)
  • (p)
Írta: |

15 szerda. 1 hete vert 5 kidobó péppé, de vigyázva, hogy 8 napon belül gyógyuljanak a...

[ ÚJ TESZT ]

[kép]

15 szerda.
1 hete vert 5 kidobó péppé, de vigyázva, hogy 8 napon belül gyógyuljanak a sebeim. Sikerült nekik.
nap röviden, kvázi dióhélyban:
Csak egy előadás, vmi jogi vacak, alig vagyok rajta ébren, de mégis reggel mentem el, kértem laktársam, hogy teregessen ki, fele-fele cucc van a mosógépben. Haverhoz beugrom Algoritmusok könyvet Hálózatok könyvre cserélni egy félévre, pizza, 23:30-kor go home. Nincs kiteregetve, csak szobatársam van itthon, a teregető illetékes lelépett kettes számú laktársammal inni. Kösz. Éjfélkor szeretek teregetni, hogy találtad ki?

16 csütörtök.
Reggel. Ébresztő 8 óra.
-Mintha éjjel 3-kor jött volna haza lakótársam. Ébresztő kinyom. Szobatárs felkel, közli kiment az áram. Elmegy. Felkelek, telefon, már fél 10, haver az. Délbe tali, kávé, meg hogy adjak kölcsön. No problem. Felkelek, kapcsolom be a gépet, hogy megnézzem hol lesz az órám 10-kor. Nem megy. Nincs áram. Mackó nadrág és pulcsi fel, kimegy folyosó, kómás, remeg, mert fázik, se cigi, se kávé. Homályos tekinten,
-JÓ REGGELT,
-'reggelt. Kapcsolótáblát sasol melyik ment le. Megtalál, felnyom, bemegy. Még mindig nincs áram. Megkeres lakás kapcsolótábla, fürdőbe benéz, hülye, ott nem lehet. Folyosó semmi, konyha semmi. Előszoba kukucs, végre van áram. Gép be, 10-kor óra a 226-osban és a Fejér teremben, mindkettő gyakorlat. Egyszerre?! Király. Villamos lekés, 7 perc késés. Sebaj, még nem vesztem el, értem.

-11-kor fodrász, 11:30 haver kávé, kóla, végül 1 sör+kölcsön ad 4 ropi, No Problem, szerencsére van miből, és még jóbarát is. Át JATE, másik haver, kóla, sör, mert akciós.

-4-kor 226-osban gyakorlat, király, tetszik az gyakorlat. Ezt a tárgyat is élvezni fogom (nem vicc). Vissza JATE, 2 akciós sörpár, csak a barátságra.

-7-kor albi, senki itthon, szobatárs go home, 2 SMS kioszt, ki hol van, kéne egy kicsit sörözni este, mert miért ne, vége a hétnek, stb. 2 balfasz SMS vissza, 1-iket kioszt, ő, Zsocc felhív, hogy mindjárt jönnek.
-Hozzatok 1 üveg bort, kösz, tsa'.
Ma kissé idiot laktárs megérkezik, 10 perc még 1 laktárs, Baccs, meg Zsocc. Hoztak 2 bort, 1 pezsit energidrinkkel.
Reptiben fürdök, borotválkozni próbálok, de csak egy égő megy, a másik kiment, aha, ezért nem volt áram reggel. Siker.
Taxi, mert esik az eső. 650.- 3 főre semmi.
Házibuli, ismerős arcok. Csak Zsocc meg én srácok, 6 csaj. Király! Beszéd szinten mindenkit ismerek. Felhőtlen este. Jókat nevetünk, nem iszunk mint a gödény, én csak kortyolgatom a bort amit vetettem. Zsoccal 2 üveg, 1 per kopf. No hatás, de jól érzi magát mindenki. Mindenki SZOTE-ba akar menni. Na bazze', mintha nem tudná mindenki, hogy mi volt egy hete. Már éjfél, 4 csajnak már nagyon megy a bugi a lábában, így elmennek SZOTE-ba. Ámen. Mi még gyors megisszuk a kis maradék borunkat. Többször vetettem fel az ötletet, hogy én NO SZOTE, vagy JATE vagy go home. 1-kor indulás. Kísérem őket egy darabon, még 1-2-szer felvet JATE. Szócséplés. Csak SZOTE. Bacs meg se rezzent. Köszöntem a barátságot. Rég volt, jó volt. Zsocc ~részegen még vacillált egy darabig, de mondtam, hogy menjen csak SZOTE-ba, annak ellenére, hogy nem tartotta helyesnek.
-Elindultam haza, töprengvén. Töprengvén, mi a barátság, minek iszunk, kit és hogy basszak le holnap....és még millió dolog. Még a cigi se kellett hazafelé. De, egy szót se fogok mondani, csak ezt a linket kirakom az MSN-re. Mindenki eldöntheti ki barát, ki haver, és hogy ki, miért van!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.