2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Sony SRS-X11 – társakkal együtt érzi jól magát

10 W-os hangszóróhoz jutottam hozzá, viszont keserű szájízzel adtam vissza a tulajdonosának.

[ ÚJ TESZT ]

Előszó, kinézet

Egyre több hordozható hangszóró jelenik meg a környezetemben, ami nem véletlen. A hordozhatóság mindig is fontos szerepet töltött be az emberiség történetében, és ez a hangszórók terén is megjelenik. Most sikerült a kezeim közé kapni egy Sony minihangszórót, amely a már címben is szereplő X11 típusjelzéssel lett ellátva. Ez az alsó szegmensben próbál szerencsét, tekintve, hogy az X88-as termékük 100 000 jó magyar forint, míg ez (jó esetben) az ötödéért kel el a piacon. Meglehetősen elterjedt ez a készülék hazánkban, több boltban is benne van a top 3 legnépszerűbb hordozható hangszóró között.

A Sony SRS-X11 színválasztéka

Mivel szó szerint özönlenek az újabbnál újabb hangszórók a piacra, nagyon fontossá vált a kinézet itt is. A japánok üdvöskéje (mint a telefonoknál is) helyt áll ebben a versenyben, sőt...

Kinézet

Feketében kaptam kézhez a cuccot, ami szerintem a legjobb szín a fenti képen felsorakoztatott színek között... de hát kinek a pap, kinek a papné! Főleg gumírozott műanyag akad a kezünkbe, ugyanis ez az anyag található a sarkok és az élek borításánál, valamint a kezelőgomboknál. Ezen kívül természetesen fémmel is találkozunk, mégpedig a „hangszórórács” stabilitását növelve.
Megemlítendő az az elpusztíthatatlan érzés, ami jelen van az eszköznél. Közel két hónap alatt nem sikerült karcot okozni, viszont a gumis rész gyűjti a szennyeződést, mint az ötéves Pistike keze a játszótéren. A doboz oldalán – ahol épp nincs rács – megtaláljuk a microUSB-csatlakozó bemenetét.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.