2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Steelseries Sensei Wireless bemutató

Kemény fába vágta a fejszéjét a Steel, amikor vezetékmentesítette a csúcsmodelljét, a Sensei-t. Siker vagy bukás?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

A vezeték nélküli egerek elsősorban a notebookhasználók körében örvendenek nagy népszerűségnek. A játékosok körében leginkább 3 dolog miatt nem futottak be eddig. Egyrészt ahhoz, hogy megfeleljenek a játékosok által támasztott követelményeknek, az optikának a vezetékesekhez hasonlóan folyamatosan a maximumot kell nyújtani, ez az energiatakarékosság szempontjából nem jön jól. Ezáltal valamit trükközni kell az akkumulátorokkal.
Ez vezet a második problémához, hogy az aksi miatt az egér súlya nem ritkán a 200 grammot karcolja, ami a legtöbbek számára már kényelmetlen, nehéz. A harmadik probléma, hogy a kompromisszumok mellett még a magasabb ár sem csábítja át a vezetékes egereket használókat a vezetékmentes világba.

Ez a tendencia változni látszott, amikor a nevesebb játékperiféria gyártók (Logitech és Razer) elkezdtek foglalkozni ezzel a piaci szegmenssel is. G7, G700, G700s vagy Mamba és Oruboros próbáltak a maguk módján megoldást találni ezekre a problémákra.

Ameddig a Steel a vezetékes egereit tökéletesítette, addig a konkurencia szépen lassan már a harmadik generációs vezeték nélküli egereit dobja piacra. Habár elsőre úgy tűnhet, hogy nagyon erős a konkurencia, mind szolgáltatásokban, mind árában, a Steelnek sincs sok félnivalója, habár a Sensei Wireless más koncepció szerint lett megtervezve.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Roccat Military Pack

    Most egy egész csomag jár az egér árában, katonás tematikával: dizájnban passzoló egérpad, egy dögcédula és bónuszok a War Thunder játékban.

  • Logitech G502 Proteus Core

    Egy hibátlan összeszerelésű egér 11 gombbal, makró lehetőséggel, 12000 DPI-vel. Mi kell még?

  • Logitech G302 egér teszt

    Egy kizárólag MOBA játékosoknak készített egér. De megfelel-e a követelményeknek és tényleg csak MOBA játékosoknak?

  • Hanyattegér: CST L-Trac 2545

    Trackball biliárdgolyóval: precíz irányítást tesz lehetővé, kíméli a kezet, de a gyors mozgást szokni kell.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.