2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

Security konferenciák 2007-ben

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Lassan összeáll azoknak a biztonsági konferenciáknak a listája, amiket én és talán az...

[ ÚJ TESZT ]

Lassan összeáll azoknak a biztonsági konferenciáknak a listája, amiket én és talán az olvasók közül sokan mások is végig fognak látogatni a következő esztendőben. Természetesen a legtöbbről az IT.News is be fog számolni. Lássuk a listát!

IDC Security Roadshow 2007 [link]: március 27-én lesz Budapesten. Idén már harmadszor haknizza végig az IDC Kelet-Közép-Európát a biztonsági ródsóval. Általában eléggé marketinges előadások vannak, de minden évben elhívnak egy biztonsági nagyágyút, akiért érdemes elmenni. Egyébként a gyártók régióért felelős emberei szoktak beszélni. Nem olcsó konf, de a szakma üzleti részéből rengetegen vannak ott, jól lehet kapcsolatokat építeni.

Networkshop 2007 [link]: április 11-13 között tartják Egerben. Az akadémiai, egyetemi szféra legnagyobb, hálózatokkal és csatolt részeivel foglalkozó konferenciája. Különösen azért jó, mert meg lehet tudni, hogy a vidéki egyetemeken mivel foglakoznak, ez pedig sokszor nagyon hasznos lehet. Ha minden jól megy, egy spamekkel kapcsolatos előadással én is meg fogok jelenni.

EICAR 2007 [link]: Május 5-8 között Budapesten. Úgy néz ki, hogy idén ez lesz az egyetlen rangos, nemzetközi biztonsági konferencia hazánkban. Vírusok, sérülékenységek, támadások, jó nevű előadóktól. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Security&Safety 2007: Naaaagy biztonságtechnikai kiállítás, idén információim szerint az IT biztonság lesz a középpontban. Egyelőre tudtommal szervezés alatt, és valamikor késő tavasszal lesz megtartva. További infók később, ha majd én is megtudok róla valamit.

Hacktivity 2007 [link]: Most látok esélyt arra, hogy a 2006-os kimaradás után talán újra megrendezésre kerül. Talán okulva a korábbi tapasztalatokból még ütősebb és még jobb lesz. Infók később... Ja, aki nem ismerné, feltétlenül nézze meg a honlapját. Kis magyar DefCon... Legalábbis remélem, hogy azzá tud válni. A beugró általában abszolút megfizethető mindenkinek.

IT Biztonsági Nap [link]: Szeptember végén egészen biztosan újra megrendezésre kerül. A biztonsági szakma legnagyobb seregszemléje, mindenki ott van, aki számít. Kivéve a Kürtöt, de az már az ő bajuk. Érdekesnek szánt előadások, de mivel céges képviselők adják elő, nem mindig sikerül a marketinget kikerülni. Eddig ingyenes volt, talán így is marad. Aki áttekintést akar kapni a szakmáról, ott a helye!

Ha tudsz még rendezvényt, feltétlenül írd a fórumba!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.