2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

SGS Wifi 5.0 YPG70 frissítése Odinnal

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Samsung Galaxy Player/S Wifi 5.0 készülék firmware frissítése másképp

[ ÚJ TESZT ]

FIGYELEM!
A lenti művelet tönkreteheti a készülékedet! A bejegyzés írója semmiféle felelősséget nem vállal azért, ha bármiféle károd származik a műveletek vagy szoftverek alkalmazásából. A művelet megkezdése előtt olvassátok át a Felhasználói kézikönyv garancia vesztéssel kapcsolatos idevonatkozását.

Mielőtt az új ROM-ot felteszitek érdemes full wipe-ot csinálni. Az Odin a frissítésnél nem töröl minden bejegyzést amik az előző ROM-ból bennmaradhatnak, emiatt nem fog tökéletesen működni. Érdemes még megjegyeznem, hogy a rootolt custom ROM-ot kivéve nem találtam még olyan ROM-ot, amiben benne lenne a magyar nyelv, ezt azért vegyétek még figyelembe!

Fontos, hogy teljesen fel legyen töltve a készülék, mielőtt ROM-t cserélsz!
Töltsd le innen a ROM-ot: mindkettő tartalmazza a magyar nyelvet
G70XXKPL 2.3.6 Gingerbread (Stock ROM) (utolsó gyári)
G70XXKD6 2.2.2 Froyo (Stock ROM) (régebbi, de stabil gyári)
Odin3
letöltéshez kattints a kék "slow download" ikonra

1. Indítsd el az Odin szoftvert.

2. A PDA-hoz tallózd be a ROM fálj-t.

(a "Re-Partition" akkor legyen bepipálva, ha előtte a rendszer Ext4-re volt formázva. Akkor nem szükséges ez az opció, ha előtte a gyári particionálás volt a gépeden.)

3. Kapcsold ki a telefont, majd ha már a végső rezgés is meg volt, akkor át kell kapcsolni "Downloading..." módba: megnyomod egyszerre a "hangerő le" + "bekapcsoló" + "középső" gombokat és nyomva tartod. Amikor megjelent a sárga robot, elengedheted.

4. Csatlakoztasd a PC-re a készüléket, ekkor kis idő elteltével sárgára vált az első négyzet COM5 (vagy a portszámtól függő) szöveggel. Ekkor megnyomhatod a "Start" gombot az Odin szoftveren.

5. A készüléken is látni fogsz egy csíkot és az Odin is a bal alsó szövegmezőben jelzi folyamatosan, hogy mit tesz. A végét fent a sárgáról zöldre váltott kijelző és lent a "succeed 1 / failed 0" sor jelzi. Ha a "failed" nem nulla, akkor valami nincsen rendben.

6. A telefon már lehúzható a PC-ről, és elvileg magától újraindul.

(zárójelben jegyezném meg, hogy a 2.3.6-os custom ROM rootolva van)

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.