2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy Ace 2-Siker újratöltve

A koreai vállalat az Ace sikerét próbálja most a felturbózott változattal megismételni.

[ ÚJ TESZT ]

Üzemidő, összegzés

Üzemidő, összegzés

Kapunk az adatkommunikációhoz szükséges modulokat, mégpedig négysávos GSM és kétsávos HSDPA modult. A szükséges alapok is megvannak, Wi-Fi (b/g/n), A-GPS GLONASS támogatással, DLNA, és Bluetooth (3.0). HSDPA hálózaton 14,4 Mbps le és 5,76 Mbps feltöltéssel száguldhatunk.

Böngészni ekkora kijelzőn már jól lehet, a hardver is megfelelő hozzá, szóval minden adott. Nem akadozik, flash-t lejátssza a böngésző, tördeli is a szöveget, és a nagyítás-kicsinyítés is kielégítően működik.

A hátlapot lehántva egy 1500 mAh-s lítium-ion akkumulátort találunk, ez látja el szuflával a készüléket. Teljesítménye 1 napos kemény használatra elegendő, kisebb terheléssel a két nap sem kizárt.

Összességében kellemes készülék lett, viszont a koros szoftver, videofelvételi hiányosságok rontják ezt az érzetet. Valamit mindig elrontanak a mérnökök, ezért nincs tökéletes telefon, ez véleményem szerint nem véletlen. Alanyunk ára a független piacon 69 ezer magyar forint körül alakul, ennyiért nem rossz vétel, kicsivel többért már kapunk Sony Xperia Sola-t vagy 20 ezerrel többért Samsung Galaxy S Advance-t, de ennyi többletet nem ér szerintem az utóbbi. Áráért, és a beharangozott frissítés miatt, ami a gyorsulást ígérheti, adok neki egy gyenge Ajánlott plecsnit.

A készüléket a Samsung Magyarország biztosította.

sdd2

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.