2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Saját Cyanogenmod téma készítése

Miután a legelterjedtebb Android modot használjuk, nem árt, ha előkerítjük a kreativitásunkat is néha.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Rózsaszín témát szeretnél, rajta szívecskékkel? Nosza, ennek semmi akadálya! Esetleg egy üdítően zöld alapra vágysz? Rajta!

Elég reklámszagúak a fenti sorok, de higgyétek el, hogy az Android tényleg elég nyitott rendszer ahhoz, hogy bármit meg tudjatok csinálni némi gyakorlás után. Miután valaki eljutott odáig, hogy feltett egy custom recovery-t, majd felrakott egy CM romot, ezután pedig elkezdi másolgatni a képeket a rendszer alap fájljaiba, miközben ott a témázhatóság... Nos, pont ez után ráncoljuk a szemöldökünk, majd kérünk szépen, majd csúnyán, végül pedig, ahogy jómagam is, feladjuk és nézzük, ahogy kínlódik mindenki. Pedig a témakészítés lehetősége nem egy olyan dolog, ami egyes emberek kiváltsága lenne. Sok fizetős tartalomként besorolt téma létezik CM romra, amiket addig meg is értek, hogy sokszor több hónap munka egy-egy ilyen, ám azt kevésbé, hogy ezt elérhetetlennek állítja be a készítő a földi halandók számára.

Ebben a cikkben direkt nem térek ki az olyan megoldásokra, mint az UOT Kitchen, vagy az egyedileg témázható launcherek, ls lockscreen-ek. Itt most csak a CM alatt dolgozó T-Mobile által kifejlesztett téma motorról lesz szó!


Nem vicceltem, ilyenre tényleg van igény...

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.