2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Roccat Military Pack

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Most egy egész csomag jár az egér árában, katonás tematikával: dizájnban passzoló egérpad, egy dögcédula és bónuszok a War Thunder játékban.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

A Roccat márkát két okból sem kell bemutatnom. Egyrészt már nem ez az első játékos kiegészítő a tervező műhelyükből, amit bemutatok. Másrészt termékeikkel megszerezték már maguknak a játékostársadalom elismerését, a kis német cég pár év alatt a legnagyobb kiegészítőgyártók közé nőtt fel.

Az őszi csillaghullás és termékdömping előtt még összeállítottak egy kis csomagot, amellyel a lánctalpakon gördülés kedvelőinek kívánnak örömöt szerezni.

A már-már indokolatlanul nagy méretű dobozban az egér és az egérpad mellett helyet kapott egy dögcédula és egy kupon is, amelyet a War Thunder játékosok tudnak majd különösen értékelni. Habár a dögcédula kicsit elcsépelt és a kupon nem mindenki számára tényező, viszont ha fejet akarunk ugrani kezdőként a játékba, nagyra fogjuk értékelni, hogy van már vas a garázsban, nem az alap járművekkel kell csatába indulni.

Mindent szépen becsomagoltak fóliába, zacskóba és dobozba, majd gondosan kiékeltek mindent, hogy szállítás közben ne pattogjanak ide-oda. Miután minden kipakoltam előkerült az egér, amely a Kone Pure egy limitált kiadása, a Military, az egérpad pedig a hasonló színezéssel bíró Sense. A Camo Charge festés leginkább a katonai olive drab rejtőszínre hasonlít. A Roccat egyébként készített még másik két változatot a Militaryból, Desert Strike (sivatagi) és Naval Storm (szürke) néven. Azóta már a Kave XTD fejhallgatóból is elkészült a 3 katonai változat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.