2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

PowerColor design verseny

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Kép bemutatás és segítség kérés Tőletek, olvasóktól.

[ ÚJ TESZT ]

Játék ismertető

A PH! már beszámolt a PowerColor nyereményjátékáról. Amiben 3 kategóriában, 3 pályaművet lehetett beküldeni, és minden kategóriában 3 műre lehet szavazni. Ezért minden kategóriában 1-1 új, DX11-es VGA kártyát ajánlottak fel.

A LogOut-on már olvashattatok különböző írásokat, segítségkéréseket, figyelemfelkeltőket. Eme írásom az utóbbi 2 típusra fog illeni. A nyereményjátékon ugyanis a végeredményt Ti, olvasók/szavazók fogjátok eldönteni. Hogy miért jó ez Nektek, azt később részletesen is leírom.

És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy a segítségeteket kérjem.

Neveztem 3 alkotással a háttérkép kategóriában és 2 képpel az IM chat ikonoknál. Mindenkit akinek nem okoz gondot néhány plusz kattintás, azt megkérném, hogy szavazzon a pályaműveimre. A műveket itt is be fogom nektek mutatni a következőkben.

És hogy miért is jó Nektek ha szavaztok?
Nos, egyrészt a PowerColor a szavazók között 20 db Go! Green HD4670 videokártyát sorsol ki.
Amit pedig én tudok felajánlani, az egy teszt a főnyereményről, amennyiben Ti is hozzásegítetek a megnyeréséhez.

A játék menetéről annyit kell tudni, hogy a szavazás Szep. 21-től ~ Szep. 30-ig tart. A nyertesek nevét pedig Okt. 5-én teszik közzé.
Szavazni úgy lehet, hogy ellátogatunk ERRE az oldalra, és a képek fölött található négyzetet kipipáljuk. (összesen max 3-at). Figyelem! Minden kategóriában kell jelölni min. 1 képet, ahhoz, hogy érvényes szavazatot adhassunk le! Utána már csak annyi a dolgunk, hogy a "Vote" gombra kattintunk az oldal alján.
Az én képeimet "Székely Tamás" néven találjátok meg. A hátterek számai: No 503-504-505. Az IM ikonoké pedig: No. 865 - 866.
Hátterek jelenleg a 25. oldalon, az ikonok a 6. oldalon vannak.

Akkor lássuk is, hogy mivel neveztem, és mire szeretném, hogy Ti szavazzatok.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.