2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Pou - egy nevelde, ami más?

Pou egy nevelde, de kérdés, hogy űrlényt neveljünk vagy mást? A cikkben minden kiderül!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, alapok

Először is ki szeretném jelenteni: nem vagyok valami Nevelde-fan, csak találtam a Play-ban.

Ki nem próbált már ki Neveldét? Gondolom senki se tette fel a kezét. Gyanítom, aki ezt a (amatőr) cikket olvassa, szereti az ilyen fajta dolgokat. De ha nem, akkor tennék egy definíciót: a Nevelde egy olyan játék, amelyben állatokat, embereket, fantasztikus lényeket kell nevelnünk. Általában egy "kocka" játék, ugyanis nagyon sok időt eltöltünk vele.

A Pou is ilyesmi. Alapból 4 szobát kapunk: hálószoba, konyha, fürdőszoba, játékszoba. Minden szobában interakciókat hajthatunk végre. Ezek nagyon is egyértelműek: a hálószobában aludhatunk (mármint Pou), illetve válthatunk ruhát (bajszot, hajat), a fürdőben mosakodhatunk, potionokat adagolhatunk, a konyhában ehetünk, megnézhetjük a hűtő tartalmát, amit szintén a boltban tudunk telerakni.
A játékterem talán a legérdekesebb: itt van egy labda, amit dobálva Pou-nak a kedve nő. Vannak játékok, amikkel egy másik oldalon foglalkozok.

Minden szobának a bolt segítségével változtatható a háttere.

Az igények:
Étvágy: Pou szeret enni, mindig meg kell etetni. Azt hiszem, ezt nem kell tovább magyarázni. (Nem keverendő az élettel!)

Élet: Az egészség fontos az űrlényeknek is. Ha tiszta Pou, akkor egészséges marad. Ha nagyon lecsökken, akkor egy Health Potion segíteni fog.

Kedv: Néha biztos neked is elmegy az életkedved. Ha Pounak is elmegy, akkor a játékszobában találsz segítséget.

Energia: Az űrlényed szeret aludni, gondolom te is szoktál. Ha túl lemegy az energiája, akkor a bedroom-ban kapcsold le a lámpát! Te se tudsz világosban aludni....... Vagy vehetsz a boltban Energizer Potion-t.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.