2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Pioneer SE-CL711 Erős. Közepes?

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Több agybadugós füles után egy olyanra pályáztam, ami nem drága, és mélyekkel kellően ellátott.

[ ÚJ TESZT ]

Előélet

Több agybadugós füles után egy olyanra pályáztam, ami nem drága. A kontakthibák, ide-oda beakadó kábel és hasonlók miatt nem akartam drága cuccot venni. Úgy gondolom, én tudok vigyázni a kütyüimre, de azért így is hullik ez-az a használat során, no meg baleset is történhet. Szóval a cél egy közepes árú és ehhez mérten közepes, de nem rosszabb hangminőségű fülhallgató volt.
Mielőtt ezt megvettem volt pár hasonló már a tulajdonomban, lássuk mikhez tudok hasonlítani.

Nokia WH-205
Az első fülbedugósom volt, amikor kipróbáltam hanyatt estem a basszusoktól. Lapos kábel, fehér szín ( gyárilag a fekete telefonhoz :-) ). Nem szörnyű, de nem is jó.

Denon AH-C260
Nem tudom milyen a mezőny a 10000 forint körüli kategóriában, de szerintem ennél sokkal jobbat csak sokkal drágábban lehet venni. Szép basszus, de nem a többi hangszín rovására. Kiegyensúlyozott, a fülbe helyezhető társai minden erényével. Sajnos kontaktos lett, én meg elhagytam a számlát...

Buxton BHP Dream
...ezért gondoltam az alsóbb kategóriából választok. Nem nagyon kutakodtam, szimpatikus volt, megvettem. Nem kellett volna. Persze a mélyek megvannak, de azon kívül nem sok minden. Tompa közép, halvány magas, csak durva elektronikus zenéhez lehet jó gondolom. Én meg olyat pont nem hallgatok. Még "szerencse", hogy elszállt a bal oldali membrán, (pedig utálom a magas hangerőt) így garancia plusz ráfizetéssel kicsit feljebb léptem.

Sennheiser CX-150
Az előző után megváltás volt, de ahogy a gyártó más termékénél is tapasztaltam, kicsit "karcol". Szerintem túlzásba vitték a magasakat, de legalább van mély is, mondjuk nem olyan sok. Rockhoz, hasonló zenékhez jó, hall az ember mindent szépen, de volt egy-két olyan album, amit nem tudtam hallgatni a magasak túlsúlya miatt. Összességében azért tetszett, kár, hogy egyszer beakadt a vezetéke és úgy kirántotta a fülemből, hogy a bal oldala kicsit halkabb lett.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.