2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

PHüle, Bacsis, Lanparty...

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Látogatóban Bacsisnál - PH-olvasótábori szemszögből / egy újabb Lanparty margójára

[ ÚJ TESZT ]

Ahogy már előjelezve lett (abban a bejegyzésben, amit mindjárt megkeresek...), írok pár gondolatot, de főleg képeket mellékelek a nagy csindadrattával beharangozott és várakozással teli találkozóról.
...
Meg is találtam... szóval itt, forras2 kolléga által: [link]
Annak előzménye itt: [link]

Előző, általam dokumentált party: [link]

A vonatom sajnos késett - gamerkiller kollégának úgy tudom ezért hiányzott..., nem vállalta be ezt a "csodát", a zötykölődést mínuszfokokban /így valahol meg lehet érteni/ -, 30 perccel(!) később tudtam "kifutni", mert állítólag nem volt eléggé felmelegítve ("előmelegítve") a szerelvény. Ennek további megvitatásától eltekintek, majd a megfelelő topikokban mindenki kedvére... Nos... Tudjátok.

Megérkeztem, s rögtön belevetettem magam - a többi, elszánt és inkább szaki társaságában -
az összeszerelési fázisnak.
Erről viszonylag sok kép látható lesz majd.

Mindenkinek jutott gép, switch volt elég, kábel is...
Persze, fordulni kellett párat, mire minden tökéletesen összeállt.
Időközben habo2 barátunkkal elnéztünk a helyi "vendéglátóipari egységbe" és megittunk egy kávét. Ez úton is köszönöm meghívását és a baráti hangvételű beszélgetést!

Szóval, ráhangolódtunk a "gyilkolásra" (hogy frescho kolléga szavait idézzem).

Kicsit bevizsgáltuk egymás masináját, összehoztuk a hálót (nem azt!), ment az "előkészítő iszogatás", egymás zrikálása, ahogyan ez lenni szokott, minden a maga szép és egyenes útján.

Először az 1nsane nevű, ismert, de általam kevésbé megszeretett autós játékkal melegítettünk.
Nehézkes irányítás, jó poénok, vidámság... Inkább humoros, mint jó játék.
Szóval, nem volt rossz, nem is az a probléma, hanem annyira nem volt "hentelős", mint amilyenre a piciny, ámde annál vérszomjasabb társaság vágyott.
Aztán, tulajdonképp - távozásomig - nagyrészt a Far Cry I. és a Counterstrike-Source volt a "menő", ott játszogattunk hol csapat, hol "free" meccseket.
Nagyon hangulatosra és változatosra sikeredett.

A menetek között cigiszünetet tartottunk, kis beszélgetéssel, ismerkedéssel elegyítve.

Most például már itt volt Ranagol kolléga (egykori és remélhetőleg jövendő üzlettársam), aki elhozta kedvesét is, ezzel kiemelve a nők felé irányuló szolidaritásunkat, adózásunkat. (Na jó, csak vicceltem. A kishölgy (Lea, aki L-nek hívatta magát... NEM, nem :L-nek!) maga is ízig-vérig soviniszta-aktivista. Másképp be sem léphetett volna az ajtón. Na jó, most sem voltam komoly.)
Hiszen, valójában férfiként tiszteltük a dekoratív (ezt se tessék félreérteni); "L"-t (ezen a néven játszott a kisasszony), mert annyira ment neki a "gyilok". Kis amazon.

Frescho kolléga ismét hozta a formáját, ellátott minket pár új infóval, elkápráztatott szakmai tudásával, teszteket előlegezett..., stb. És igen, ismét elhozott, - hazáig. (Ez utóbbi gondolatparányt csak bacsis kolléga megnyugtatására, mert ő kételkedett abban, hogy valóban oda lesz-e a transzport, ahová kérem... Bizony, oda lett. Hasznos is volt, izgalmas, érdekes, gyors is volt.)

Winner_hun is megtisztelt minket jelenlétével (aki a füleiek szerint a "PH-Posze-i-donja"), emelte az alkalom fényét, főleg különleges gépházával és jó szövegével. Nem mellesleg szomszédom volt a meccselések során, és egyszer sem vágott kupán, mikor le-leszedtem néha "csontos karabélyaim" egyikével.

A "füleieket" egy csokorba sorolnám (már úgyis ismeritek őket), ők továbbra is igen nagylelkűek voltak, a lehető legtöbbet hozták ki a lehető legkevesebből. Na jó. Legyünk őszinték. Nehéz náluk jobb vendéglátót találni.

Találkoztam pár új arccal is - Marky, ZoZ77... s még mások is..., őket különösen kérem, hogy kommenteljék be, hogy ott voltak.
Majd beillesztem én is a csoportképet (by forras2), aztán idővel rákerülnek a nevek is, attól függően, hogy ki mennyire hajlandó magát felfedni.

Ja, és ettünk is... Polgárdiból rendeltünk pizzát, nem is rosszat. Kellett az energia.
Meg persze volt borocska kinek-kinek, (kő)kóla és az elmaradhatatlan energiaital.
A fülei kollégák mindenáron próbáltak "eláztatni" szuperborukkal. (Különleges párlat.)
Elnézésüket kérem, hogy nem ittam bele, de jobb is, mert este más porondon, de nagyon helyt kellett még állnom.
Bár, úgy láttam, nem bánták, nem maradtak szomjasak.
(Címlapos írásba nem lehet smiley-t tenni... brumm... kár. De lehet...:

Köszönjük "Bacsis mesternek" ezt a szép napot, édesanyjának, családjának a sok segítséget, háttérmunkát. Ugyanígy, a Közösségi Ház tulajdonosainak, akik kitűnő körülményeket biztosítottak ehhez a nagyszabású eseményhez.
PHüle Metropolisz polgármesterének, s minden sokat tűrő lakónak...
(Azért, a hálózat sem működött mostohán, nem hagyott minket cserben... legalábbis 18h-ig, ameddig jómagam ott tartózkodtam.)

A továbbiakat szerintem forras2 kollégánál találjátok, mert ő bizonnyal végig maradt.

ÉRDEMES, AJÁNLOTT MEGTEKINTENI, OLVASGATNI AZ ALÁBBIAKAT
(Bocs a kiemelésért..., nem biztos, hogy feltűnne mindenkinek...)
:

Album - menő kommentárral a fotókhoz a képek alatt, rákattintás után: [link]
Egy kis videócska (fejet balra!): [link]
Egy sokkal jobb videó: [link]

MÉG BŐVÜL!
Segítsetek ti is, javítani, kiegészíteni, stb...
Kommentáljatok nyugodtan!

Amúgy pedig...: Jöjjön a következő, tavasszal, bográccsal, még nagyobb létszámmal!

Elől aki fekszik, az Ipse89, aki mögötte guggol; bal oldalt Winner_hun, mellette Bacsis, mellette Habo2, mellette ZoZ77 (Zozo), mögöttük, aki áll baloldalt Ranagol_5, mellette a barátnője Lea, bár nem tudom hogy Ő van-e PH-n, mellette Rayn, mellette Marky09, mögöttük vagyok én Forras2 a fekete sapkában, mögöttem, aki elbújt (a félszemű) frescho és jobb oldalt leghátul meg puttputt foglalta el a helyét!

Ezt a képaláírást forras2-nek köszönhetjük!

Smiley-copyrights: Winner_hun

Még valami: Sok személyes bejegyzésemben vannak bacsis-témájú videók, írások. Érdemes belenézni azokba is!
Például ez: [link]
Vagy ez: [link]

A végén még megalakul a bacsis-fanclub. Igaz? :-)

Igen, még egy újabb felhívás, bacsis mester felhívása:
Aki lehet eljönne a következőre, az az itteni fórumba most jelezze, mert akkor az a következőről kap külön privátban értesítőt.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.