2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Pebble - itt az idő!

Az okosórának nem önmagában kell okosnak lennie, hanem okosan kell beilleszkednie a mindennapjainkba.

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Külső

A Pebble öt színben érhető el: fekete, vörös, fehér, szürke és narancs, a fehér kivételével mind fekete szíjjal érkeznek. Az óra kinézete letisztult, ha kimondottan elegánsnak nem is titulálnám, aminek leginkább az az oka, hogy a férfikaróráknál a nemesfémek és a minél több analóg mutató számítanak elegánsnak. A Pebble pedig nem fém, hanem műanyag, noha nagyon igényes fajta, a csuklónkkal érintkező anyagnak kellemes selymes tapintása van, az enyhén ívelt előlap pedig karcálló csillogó kemény bevonatot kapott.

Az óra oldalán négy gombot és egy töltőcsatlakozót számolhatunk össze: a baloldalon felül a „vissza” gomb, alul az egyedi mágneses töltőcsatlakozó bújik meg, jobb oldalon pedig a „fel”, „OK” és „le” gombok vannak. Ennyi az összes kezelőszerv, nincs érintésérzékelés. A gombok masszívak, véletlenül nem nyomódnak be.

A készülék előlapján az e-Ink kijelző és valahol alul egy fényérzékelő található, utóbbi olyan jól el van rejtve, hogy két hét használat után sem jöttem rá, melyik sarokban bújik meg.
A hátlapon a Pebble logója látható, valamint apró mélyedésben a Bluetooth modul MAC címe, mely egyben az óra egyedi azonosítója is. Aranyozott betűkkel felül a „Kickstarter Edition” látható, lent az FCC, CE és a többi minőségellenőrzést igazoló ábra valamint a vízállóságot hirdető felirat (5 ATM mélységig).

Az óra méretei 50.33 mm x 32 mm x 8.44 mm, tömege 39 gramm

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.