2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nokia Lumia 710 bemutató

Szubjektív teszt a Nokia középkategóriás Windows Phone telefonjáról.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

3 hete vettem meg a harmadik Windows Phone rendszerű telefonomat, és az eddig együtt töltött idő alatt szerzett benyomásaimról szeretnék írni.
A telefont a saját szemszögemből fogom vizsgálni, de igyekszem minden részletre kitérni.

Bevezető, tartozékok

A T-Mobile-nál elég jó áron osztogatják, ezért aki most tervezi középkategóriás telefon beszerzését, az valószínűleg ezen a típuson is elgondolkozik. Ezeknek az embereknek szeretnék segíteni azzal, hogy megosztom a tapasztalataimat a telefonról.

A telefon egy kék színű, közepes méretű dobozban érkezik. Sajnos a doboz kialakítása nem teszi lehetővé, hogy milliókat tároljunk, vagy továbbítsunk benne, viszont a tartozékok tárolására tökéletesen megfelel.
A doboz tartalma egy sztereó headset, egy hozzá tartozó gumiharang-garnitúra, töltő, és adatkábel.

Headset

Az alapcsomagban megtalálható agybadugós headset típusa WH-208, a kábel hosszúsága kb. 110 cm (saját mérés), 20-20000 Hz-es frekvenciatartományban működik, impedanciája 32 ohm.
Tapasztalatom szerint kényelmes, eléggé hangos, szépen szól, és jók a mély hangok is (hozzátenném hogy ezen a 12070-es frissítés tovább fog javítani). Csak fekete színben kapható.

Adatkábel

CA-190CD típusjelű, szintén 110 centiméter hosszú. Végre elfelejtették a finn gyártónál a 10 centis adatkábelek használatát.
Négy színben elérhető (fekete, fehér, világoskék és rózsaszín).

Töltő

Fekete színű, 180(!) cm kábelhosszúságú, elég nagy darab töltőről van szó (a Samsungtól megszokott aprócska töltők fényében), de cserébe 1200 mA leadására képes, ezért elég gyorsan fel tudjuk vele tölteni kedvenc telefonunkat.
Ennek ellenére energiatakarékos, mivel ha éppen nincs rajta a készülék, akkor nagyon keveset tesz hozzá a villanyszámlánkhoz.

Gumiharangok

A füleshez jár 3 pár plusz gumiharang, különböző méretekben (összesen 4 pár) így biztosan megtaláljuk a nekünk megfelelőt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Nokia Lumia 520

    Kellemes meglepetés a Lumia „leggyengébb” terméke, szerintem ár/érték arányban a lehető legjobb.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.