2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Morzsika már megint a PC-t keféli

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Kutyatulajdonosok számára bizonyára nem teljesen ismeretlen jelenség, amikor a kan kutyát...

[ ÚJ TESZT ]

Kutyatulajdonosok számára bizonyára nem teljesen ismeretlen jelenség, amikor a kan kutyát elkapja a szexuális gépszíj, és imigyen indíttatásából megdugja az első közelében lévő élőlényt (jobb esetben egy szuka kutyát), vagy bármit, ami kicsit is hasonlít egy élőlényre. Mai kedvenc kütyünk, a „kúró kutya” (tényleg így hívják) a kutyák eme tulajdonságának állít emléket. PC-t kefélő kutyust valószínűleg úgyis kevesen láthattak.

[kép]

A kúró kutya mi más lenne, mint egy USB-s pendrive (ahol a „pen” szócska mondjuk okafogyott, de ebbe most ne menjünk bele), melynek csatlakozója a háziállat erektált állapotú nemi szervét testesíti meg. A kúró kutya farka és lábai előrehajlíthatók, így ha a kutyus éppen nem kefél, békésen elterülhet az asztalon, amíg újra rá nem jön a kangörcs, és meg nem hágja a legközelebbi számítógépet.

Nem tudjuk, hogy mekkora a kapacitása, és hogy mennyibe kerül, de mindez nem is érdekes. A kúró kutyának ott a helye minden PC- és kutyabarát eszköztárában. Japánban legalábbis mindenképpen.

Kösz a tippért az Everything USB-nek.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.