2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Moderáció

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Régóta szeretnék írni a Prohardver! moderátorairól, házigazdáiról és persze a (tudtommal)...

[ ÚJ TESZT ]

Régóta szeretnék írni a Prohardver! moderátorairól, házigazdáiról és persze a (tudtommal) egyetlen PH! technikusról. Vannak tapasztalatok bőven: jók is, rosszak is. Sajnos az utóbbiból van több.

Az első ilyen eset akkor történt, amikor is a DeusHun által írt cikkhez kapcsolódó (immár zárt) topikban huszan próbáltunk meggyőzni valakit valamiről, sikertelenül.
Sajnos hamar születtek indulattól vezérelt hozzászólások is, s emiatt egy beérkező moderátor rögvest ban-t helyezett kilátásba. Ez persze nem gond, csak kicsit frusztráló.
De ahelyett, hogy a PH! technikusra szólt volna rá, inkább a hétköznapi userek kaptak fejmosást. Kár... A topikot egyébként itt olvashatjátok: [link]

Ezt megelőzően azonban volt még egy (apróbb) sérelmem.
Kezdő logoutosként még nem voltam tisztába azon szabállyal, hogy a címlapon egy embernek egyszerre csak egy írása lehet. Szóval nagy lelkesen megírtam a következő részt, s pár percen belül jött is a privát üzenet a felvilágosító szöveggel. Nem gond. Nincs harag sem, előfordul az ilyen. Csak jó lett volna mindezt előre tudni. (Hibáiból tanul az ember.)

Ezután ma, mikor bekapcsoltam a gépet és a rituális PH! indítást követően a logoutra is odatévedtem, valami szembeötlött. Két ugyanolyan avataar volt az off-topic címlapon.[link] Ez persze előfordul, de utánajártam a dolognak. Sejtésem beigazolódott: ugyanazon ember írta mindkét postot. [link]

Elgondolkodtató, hogy egy házigazdának szabad...

[Előre szeretnék mindenkit megkérni, hogy ha hozzászól, akkor azt ne indulattól vezérelve tegye.]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.