2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Mennyien vagyunk?

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Vajon hány regisztrált tagja lehet a Ph!-nak. Mióta vannak itt, és meddig „fejlődtek”? És hányan tettek annyit, hogy...

[ ÚJ TESZT ]

Mennyien vagyunk?

Megjegyzés: Az adatokat a Prohardver kereső alapján készültek. Amennyiben az ottani adatok, és a valóság között valamilyen eltérés látható (lásd hozzászólások), akkor próbálom javítani a cikket. Mindenesetre remélem, hogy nagyjából helyes képet adhatok a Ph! rang-eloszlásáról és növekedési üteméről.

Vajon hány regisztrált tagja lehet a Ph!-nak? Mióta vannak itt, és meddig „fejlődtek”? És hányan tettek annyit, hogy kiérdemeljék az egyedi avatart? Ezeken gondolkodtam, és eszembe jutott, hogy valamikor régen találtam egy tagkeresőt. Most ismét megtaláltam a VladimirR által készített keresőt, ahol sok minden megtudható az itt ténykedő emberkékről. Az oldal, a készítő szerint sem fog frissülni, ami – a próbálgatások alapján – azt jelenti, hogy 2007 09. 19-ig tartja számon, ki mikor regisztrált és tűnt fel legutóbb a fórumon. Vagyis a hozzászólások száma/rang az frissül, de aki ezután regisztrált azoknál ez szerepel:
Regisztrált - 2001-01-01 00:00 || legutóbbi feltűnés: 0000-00-00 00:00
Az oldal az egyes keresési feltételeknek megfelelő tagok számát sorolja fel, továbbá név szerint is. Ezek alapján állítottam össze a táblázatokat és a grafikonokat.

Amire először kíváncsi voltam, hogy az egyes rangok milyen arányban vannak képviselve az oldalon:

Mindez grafikusan:

És az elit:

A dologhoz hozzátartozik, hogy a fent felsorolt rangú tagok között van 253 egyedi avatar, az ÖSSZES egyedi avatarral bíró tagok száma 255. Az eltérés többek között abból adódik, hogy legalább három egyedi rangú tagunk van: t|-|om!, aki harcművész, és ByB, aki konceptgyáros. Továbbá Gorneck23, aki jómunkásember.
Ugyanakkor az Arckép szerkesztő 1. hozzászólásában 263 db egyedi arckép szerepel (ha nem számoltam el). Az eltérést talán szintén a nem-frissülés okozza, bár kétlem hogy 2007 szeptembere óta csak 8 egyedi arckép készült volna el. Majd egy Ph!-történész, talán megvilágosít.

És milyen gyorsan nőtt a létszám?

Mivel 2007-ről nincsenek végig adatok, ezért azt kihagytam.

És egy kis kiragadott példa: Velem egy napon (2006 augusztus 2) 98-an regisztráltak, nagy részük ma is újonc..

Yooha

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.