2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Megvolt: III. PH! tábor, Vadna-park

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a nagysikerű Prohardver! tábor. 2005-ben...

[ ÚJ TESZT ]

Immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a nagysikerű Prohardver! tábor. 2005-ben Nyékládházán, 2006-ban úgyszintén, idén pedig Vadnán ütöttük el az időnket. Az első két tábor vadkempingezéseit felváltotta a kultúrált zuhanyzással, büfével, horgászással, strandolással kecsegtető vadnai tó. Még 230-as csatlakozó is volt, ennek jelentőségéről később.

A szervezést Oly és ngabor2 fórumtársaknak köszönhetjük, ismét fantasztikus munkát végeztek, természetesen elkészült a szokásos tábori póló, volt nagyon sok, illetve nagyon-nagyon-nagyon sok sör. Az előkészületekről nem írnék többet, bárki átolvashatja a tábor topikját.


[kép]


Az első fecskék már szerdán dél körül megérkeztek, jómagam 4 órakor értem oda. Néhányan már felverték a sátrukat, amit megnehezített az erősen fújó szél, továbbá a néhol igencsak kemény talaj. Utóbbiról xuldar fórumtárs tudna szépeket mesélni. Az nulladik nap tehát főleg sátorállítással és összerázódással telt, amire egyébként nem volt szükség, a jelenlévők 90%-ka már a tavalyi táborban is ott volt, vagy valamilyen más PH!-s találkozóról már ismerte egymást. Már a nulladik napon kiderült, hogy ki volt a rejtélyes anonymous, továbbá még este tízkor is érkeztek lelkes kockák, illetve postaládák. Fakultatívan kajáltunk, kipróbáltuk a Winner_hun egérkamionját, aminek az lett az eredménye, hogy a Kroki alatt szépen kicsúszott a szék, amit nem sikerült visszabarkácsolni.

Másnap a csapat nagy része korán felkelt, ami a hűvös éjszakának volt köszönhető. Feedoo kollégával már hajnali ötkor zuhanyozni indultunk, méghozzá a női zuhanyzóba, a férfi ugyanis zárva volt. Testőrként jött velünk estie. Aki esetleg nem ébredt meg a hidegre, az sem élvezhette sokáig a hálózsák melegét, a brokodil tett róla, hogy mindenki felkeljen: ráfeküdt Winner_hun kispolákjának dudájára. Ha erre sem sikerült felébredni, akkor sikerült a motkány kopácsolására, megpróbálta ugyanis visszatenni a széket az autójába. Délután Feedooval, Samyvel és estievel a Tescoba mentünk bevásárolni, így este elkészülhetett a finom sült husi. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy Esmein kollégát megnyírtuk, kopasz lett, másnap le is égett kissé a fejbőre.


[kép]


A péntekre virradó hajnal ismét igen hideg volt. Pénteken voltunk teljes létszámban. Slambucot és sült húst ettünk, ngabor2 jóvoltából. Ezen a napon kezdett körvonalazódni, hogy túl sok sört rendeltünk és nem úgy fogyott, ahogy kellett volna. 10 tálcának még nem volt gazdája, ez 120 liter pluszt jelent. Antimatrix sztorijait még a túlparton is hallhatták, amennyiben így volt, akkor bizonyára nem sajnálták, dőltünk a röhögéstől.

Szombat volt sokak számára a tábor csúcsa, ugyanis ekkor volt a paintball, amit egy elhagyatott kazincbarcikai irodaházban rendeztek meg. Az elmesélt történetek alapján fantasztikus élmény lehetett. Néhányan csúnyább sérüléseket is szereztek. Jani71-nek köszönhetően isteni babgulyást ehetett a csapat. Megtartottuk ngabor2 és pussy_cat szülinapját is, valamint Esmein bevezette a csapatot a tömeges pozzingolás rejtelmeibe. A szarvas mazsolás pálinkája jól fogyott. Anti ma is sztorizott, hajnali fél öt körül szinte már mindenki aludt.


[kép]


Vasárnap sátrat bontottunk és hazafelé vettük utunkat. Megbeszéltük, hogy jövőre is találkozunk, hogy még jobban érezzük magunkat.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.