2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Lumia 920, a lutriphone

Az egyik legjobb, és egyben legrosszabb telefonom a Lumia 920; de gyári hibás vagy szimplán ilyen...?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

[link]

Indulásként elmondanám, hogy azok a fórumozók, akik nap, mint nap figyelemmel kísérik a Windows Phone-nal kapcsolatos topikokat, azok ne olvassák el az irományom. Egyrészt semmi újat nem fog nekik mondani, másrészt a cikk után késztetést fognak érezni, hogy ugyanazokkal a kérdésekkel, mondatokkal ostromoljanak. Kíméljük meg egymást ettől :)

A cikkemmel szeretném bemutatni a 920 sötét oldalát is, amivel jó, ha tisztában vannak azok, akik épp ilyen beszerzésén gondolkoznak.

Szóval, februárban egy gyári hibás HTC 8X után megvettem egy fekete, független Lumia 920-at, nem kevés, 530 £-ért. Ezzel a dobogó legmagasabb fokára lépett az eddig használt mobiljaim ára alapján. Magát a Windows Phone rendszert már jól ismertem előtte is, hiszen 2011 szeptembere óta másfél évig egy Samsung Omnia 7-et, majd a már említett HTC 8X-et használtam. Azt hittem, hogy a HTC 8X lesz az, amit sokáig fogok használni, és végre nem fogok félévente telefonokat váltani. Mivel azonban hibás készüléket fogtam ki, ezért úgy gondoltam, nem bajlódok vele és a szervizzel, hanem inkább minél előbb túladok rajta, és megveszem a 920-at. Ezáltal az egyik legrövidebb élettartamú telefonom lett a 8X a 920 mellett, ezzel előrevetítve, hogy ez sem váltotta meg a világot, és továbbra is keresem a tökéletest.

A tökéletest szerintem sosem fogom elérni. Már volt olyan telefonom, amire mondhattam volna, hogy tökéletes, de jött egy újabb, egy még jobb, és amellett már máris tökéletlennek tűnt. Ez egy örök labirintus, amibe, ha az ember egyszer betette a lábát, sosem jut ki. Előre is elnézést kérek, ha úton-útfélen összehasonlítom az iPhone 5-tel, de mivel az van itt mellettem, így elkerülhetetlen a dolog.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.