2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Logout TV: Herkules

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A mai főszereplő nem más lesz mint az Asus Zenfone 2 amelyet az Asus "csak" Herkulesnek hív.

[ ÚJ TESZT ]

A mai Logout TV témáját az ASUS Zenfone 2 ZE551ML szolgáltatja, amely a felső-közép illetve a felsőkategóriában próbál szerencsét. A telefon körülbelül fél éve már jelen van a piacon, de úgy gondoltuk, még teljesen aktuális lenne bemutatni, mire is képes az ASUS zászlóshajója, mivel rengetegen gondolkoznak el most a vásárlásán, és nekik hátha tudtunk segíteni.

A Zenfone 2 nem egy, hanem több szériát foglal magában, ezért is fontos kiemelni, hogy mi a ZE551ML teszteltük le. Ez tekinthető a csúcsnak, emellett még két készüléket árusítanak nálunk: az 5.5” HD-s 2GB RAM-os verziót, illetve a kisebb 5” HD-s verziót.

Ahogy az ASUS-tól megszokhattuk, a készülék Intel processzort kapott (Intel Atom Z3580), illetve egy FullHD-s kijelzőt, ezek mellett pedig a világon először 4GB RAM-ot pakoltak a hátlap alá, illetve rengeteg pozitívuma van még a készüléknek, amelyeket mind kivesézünk majd nektek az alant látható videóban.

Köszönjük a figyelmet! Ha bármi kérdésetek merült fel, nyugodtan kérdezzetek, illetve iratkozzatok fel a csatornára, ha hamarabb szeretnétek értesülni az új videókról.

Azóta történt

  • Logout TV: Prémium munkás

    A CAT ütésálló okostelefonját, az S40-et fogom nektek bemutatni, ami a strapatelefonok egyik csúcsa.

  • Logout TV: Huawei G8

    A Huawei felsőközépkategóriás telefonja, a G8 elég jó versenyző a kategóriájában, de persze vannak hátrányai.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.