2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

A Logout 2010-es éve

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az elmúlt egy év fontosabb történései, melyeket ti írtatok

[ ÚJ TESZT ]

Elmúlt a 2010-es év utolsó napja is, és itt sem hagyhatjuk ki az évértékelést, rengeteg minden történt itt, amit nektek, Prohardver felhasználóknak köszönhetünk, hiszen ti vagytok a Logout alkotói, a házigazdák.

Igaz, hogy a Logout még nem esett át azon a dizájn váltáson, amin a Prohardver, és a Mobilaréna, így ilyen változásról még nem írhatunk, de csemegézzünk csak az elmúlt 12 hónap érdekesebb eseményei közül.

Január

Az év második napján jelent meg egy sorozat 2. része, ez pedig az Egy kamionos naplója volt, ami Gradilaci mindennapjait mutatja be Európa poros utain. Az írás olyan sikeres lett, hogy az év végére már a 22. részt olvashattátok a tapasztalt sofőrtől.
A 2010-es év előtt sok cikket olvashattatok a Prohardveren, de bacsisnak köszönhetően bele láthattunk a lapcsalád szerkesztőségének életébe a Interjú a Prohardver!-rel cikkében. Az írásban sikerült teljesen kivesézni rudi lelki állapotát, és azt is megtudtuk, hogy a munkája a hobbija, és a hobbija a munkája.

Február

A szerelmesek babonájával írta a Valentin napi köszöntő versét szablya, míg egy fiatal lány Közkívánatra kitett fényképe olyan lavinát indított, mely még a :L topic lakóit is megrengette.
És hogy a Logout olvasgatása is gyorsabb legyen, GoodSpeed mutatta be, hogyan telepítsétek és kezeljétek az új Google Chrome 4-es böngészőt.

Március

Az első tavaszi hónapban Lenry mutatta meg, hogyan készülnek a játékok modelljei.
A számítógép fejlesztőknek ShellKretor segített, a PC ajánló 2010-es írásban, hogy mit érdemes venni az évtized utolsó 12 hónapjában.

Április

A bolondok napján Racecam elköltözött Brazíliába, a Prohardver pedig lehúzta a rolót, melyet egy búcsúzó írásban közöltek.. Legalábbis egy napig ezt hihettétek, ha sikerült titeket rászedni.
Miután fellélegzett mindenki, hogy még sincs itt a Maják által megjósolt világvége, Frescho mutatta meg, hogyan működik az Adat és merevlemez megsemmisítés.
A bolondok napja a egész hónapban tartott, főleg Bacsisnál, aki kitalálta, hogy a Vízhűtés porszívóval ötvözve milyen jó dolog.

Május

A cserebogarak hónapjában GoodSpeed csipogott nektek a A Twitter általános bemutatása írásában, míg Qru megpróbált utána járni, hogy mi a helyzet a Digitális TV nézéssel 2010 derekán.
Katt777 foglalt össze 10 pontot, amelyet utálunk a játékokban.

Június

A melegedő júniusi levegőt mrbig25 az új Alpenföhn Brocken hűtőjével próbálta keringetni, egész jó eredménnyel.
Stevve egy felejthetetlenül drámai romantikus alkotással örvendeztetett meg titeket, Windows Mobile - Sose halunk meg címmel.

Július

A szeszélyes nyári időjárásban olvashattatok Amerika legviccesebb törvényeiről Darth_Revan tollából.
Viktorhmv egy írásban próbálta összeszedni a 2010-es év egyik legtöbb mobilját adó operációs rendszer történetét: Android: Honnan jött és hol tart most. FeKaBá az év másik meghatározó eszközét mutatta be, az Apple Ipadet.

Augusztus

SymbianOS feszegette a kényes témakört, hogy mi keresnivalója lehet a Nokia E90-nek 2010-ben.
Sazabi pedig megfejlesztette az APhUpper-t, az androidos hirdetés uppolót, míg LW összeszedte, a nagy kérdésre a választ, milyen monitort?

Szeptember

Az iskola szezon elején balpeter04 mutatta be az egyik legsikeresebb kínai tabletet, a Zenithink ZT-180 Android Tablet PC-t.
Az őszi esős időben megtudhattátok Talmida tollából, hogy milyen is Florida, a "The Sunshine State".

Október

Az ősz közepén Bog, a Mobilaréna főszerkeztője mutatta be, hogy milyen is Svédország - turistaszemmel.
Attila199207 azt mutatta be, hogy milyen a Packard Bell, elérhető áron.

November

A meleg novemberi napokban Hasek elindította a Logout díj 2010 versenyt, melyen az oldal legkiemelkedőbbnek tartott írásait lehetett nevezni, majd szavazni arra.
Az év kétségtelenül legszakmaibb cikkét Oliverda írta meg, amiben bemutatta, hogy milyen lesz az AMD Bulldozere.

December

Az év utolsó hónapjában megismerhettétek a Rockmeltet, a fiatalokra szabott böngészőt, és Gradilaci Egy kamionos naplója már a 22. részhez érkezett.

Ezúton szeretnék minden kedves Logout írónak és olvasónak sikerekben és cikkekben gazdag 2011-es évet kívánni!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.