2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Livemocha Bluetooth fülessel

Egy kicsi segítség a webes nyelvtanuláshoz, hiszen ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy.

[ ÚJ TESZT ]

A nyelvtanulás útvesztői

Minek is tanuljunk nyelvet? Akár azért is, mert azt tartják: "ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy". Ez igaz, de jól jöhet még egy külföldi utazásnál vagy, hogy meglegyenek a pluszpontjaink az egyetemre (nyelvvizsga), és esetleg a munkahelykeresést is megkönnyíti.

Szóval a nyelvtanulás fontos dolog. Jó, de akkor hogy csináljuk? Megmondom őszintén, az ilyen "1 hónap alatt felkészülünk a nyelvvizsgára" csoportokat nem ajánlom (maximum annak, aki tényleg arra kíváncsi, hogyan zajlik egy nyelvvizsga), mert egyszerűen nem hatékonyak. Kevés idő jut egy emberre, és az 1 hónap is szűkös, tehát nem vesztek át mindent.

Ajánlották a magántanárt, ez már valamivel jobb, de sajnos drága, viszont cserébe csak veled foglalkozik, ami nagyon jó, főleg ha beszélgettek is külföldiül.

Számításba jöhet még a magántanár "olcsóbb" megfelelője, egy barát, vagy egy olyan ember, aki nem szakképzett tanár, de tud a kiválasztott nyelven. Szerintem ez az egyik legjobb, a hátrány annyi, hogy nem biztos, hogy tudja, pontosan mi kell a nyelvvizsgára.

Van más alternatíva is? Igen. Igaz, egy embert nem helyettesít, de segíthet a nyelvet tanulni vágyóknak.
A neve Livemocha.

Ez egy direkt a nyelvet tanulni vágyóknak létrehozott interaktív közösségi oldal, ahol lehetünk tanárok és diákok egyszerre, ha ügyesek vagyunk, még pénzt is kereshetünk, de kreditet mindenképp. :)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.