2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz

Minden, amit a kormányokról és szimulátorkoról tudni érdemes... kezdőknek és haladóknak egyaránt ;)

[ ÚJ TESZT ]

Végszó és a Lényeg

Nos hát a cikk végül meglehetősen hosszúra nyúlt, ezen kicsit én is meglepődtem. Remélem sikerült mindent elég érthetően leírnom és bízom benne, hogy most már jóval kevesebb a homályos folt a témát illetően. Kormányt választani mindenesetre már tudtok miből (politikai jellegű "félrehallásokat" most inkább hanyagoljuk :) ), és a kezdeti lépések megtételéhez is már van "mankó" a kezetekben, ha valaki el szeretne indulni ezen az úton.

Írás közben döbbentem azonban rá, hogy mennyi mindenről lehetne még itt beszélni, és volt is olyan téma, amibe bele is kezdtem, de végül inkább kihagytam a cikkből, mert nem akartam, hogy ennél még hosszabb legyen. Ha érdekel titeket továbbra is a téma és van rá is igény, akkor a későbbiekben még hozzáteszem ezeket a részeket, hiszen van még itt kivesézni való bőven...

(Előkészületben van például egy amolyan "Tippek, Trükkök rovat", melyben további finomabb beállításokról, turpisságokról, kényelmi funkciókról, vagy a jobb köridőket elősegítő megoldásokról lenne szó, illetve további kormánytípusok bemutatásába is belekezdtem, de mivel csak elvétve találkozhatunk velük, így most inkább kihagyásra ítéltem őket)

Közben elkészült, itt olvasható: Tippek, trükkök, turpisságok

és a LÉNYEG

Igen, ez az amiről nem beszéltem még, hogy mi is a legjobb ebben az egészben, és miért képesek meglett férfi emberek órákat csücsülni a gép előtt a kormányukat csavargatva és közbe megszállottként hajszolni a pályán a tizedmásodperceket?? Hát az Online Versenyek miatt!!!!

Rövidebb, vagy hosszabb idő eltelte után ugyanis mindannyian megérezzük, hogy hiper-szuper mesterséges intelligencia ide vagy oda, a gép ellen játszani nem az igazi. Ellenben - hozzánk hasonlóan - igen jól felkészült hús-vér emberekkel szemben olyan intenzív élményben lehet részünk, hogy a verseny hevében könnyen elfeledkezhetünk arról is, hogy épp nem is egy igazi versenyautóban ülünk!! Gyakorlatilag ugyanis - kellő gyakorlással - mindent mi magunk is meg tudunk csinálni, amit a TV-ben is láthatunk nagyoktól, és a részesévé válhatunk olyan elképesztő helyzeteknek, szituációknak, melyekről mindeddig el sem tudtuk képzelni, hogy milyen érzés lehet átélni. Hát most megtudjuk! :)

Éppen ezért, ha már kicsit is ügyesnek érezzük magunkat, akkor ne hallogassuk tovább és mihamarabb lépjünk be valamelyik Online Szimulátoros Ligában! Magyarországon már nagyon komoly kultúrája és közössége van a virtuális autóversenyzésnek, így könnyedén találhatunk egy nekünk megfelelő ligát, ahol aztán kellő képen kiélhetjük magunkat! Ne tartsunk attól sem, hogy nem vagyunk elég jók, hiszen ez a "sportág" is a folyamatos tanulásról szól és elárulom, hogy a mezőny végében autókázni is legalább akkora buli, ha közben van kivel küzdeni a pozíciókért...

Első körben engedjétek meg - és egyben elnézést is kérek a többi ligától :) -, hogy magunkat ajánljam, hiszen pont most indítottunk a nyárra egy olyan nyílt bajnokságot, mely főleg a szórakozásról és a kezdők bevonásáról szól, mindezt persze profi keretek között. A játék a 60'-as 70'-es évek nagy túraautóit felvonultató GT Legends, mely a mai napig az egyik kedvencem, nem véletlenül.

A részvétel ingyenes (nincs szerverdíj) és a játék is nagyon olcsón beszerezhető. Gyertek el, tanulásra, ismerkedésre ideális! További részletek itt:

Honlapunk: GTR-Masters.hu

Mindenkinek jó körözgetést kívánok!!
...és kérdezzetek bátran

Szabi

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.