2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

A sötét mágus

Ismét új fejezetéhez érkezett az eddig is alaposan átszabott thermaltake toronyház.

[ ÚJ TESZT ]

Ház átépítése

Elérkeztünk ahhoz a részhez, ahol már az étkező nem megfelelő helynek bizonyult a mód folytatásához, ezért ha nem akartam várni a jó idő eljövetelével és ebből kifolyólag a munka elnapolásával, kénytelen voltam a garázsba kivonulni. Ruhatáram lehetővé tette a vastagon való öltözködést, és a munkavédelmi előírásoknak megfelelően gondoskodtam védőital meglétéről, ezért nekifogtam a munkának.
Az elképzelésem a ház átalakítására annyiban változott az elődhöz képest, hogy a plexi borításokat, amik az 5,25" helyet, valamint az alsó részben elhelyezett radiátort takarták, teljes egészében kiszereltem a házból. Ennek helyére 1,5 mm vastag alulemezt szereztem be. Ebből került méretre vágva, majd megfelelően élhajlítva a takaró lemezek.Elsőként a ház alsó részét alakítottam ki, amire egyúttal a radiátor is rögzítve lesz.

Miután ezzel megvoltam, következhetett az 5,25" takarólemez kialakítása, amit nem teljesen 90' szögben hajlítottam meg, mivel mögötte el kell férnie az ODD kábeleinek, valamit a vízhűtés csöve is itt fog lemenni a fölső raditól a tartályba. Másodsorban ennek a függőleges éléhez és az alaplap közé még be fog kerülni egy másik takarólemez is, ami síkba hozza az alaplapot a borításokkal. Ennek elérésére ide is tettem be 3 db alaplapi csavart, amihez rögzítem a kiegészítő lemezt.

Az utolsó képen látszik, hogy a tápkábelek átvezetésének kialakítottam egy helyet.

Utólag kiderült, hogy majdnem szűk lett, de azért végül is minden átfért rajta, köszönthetően a párom hathatós segtségének.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.