2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Ismét Légből kapott hírek

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Dinamikus tápellátással és kengyel-vezérléssel operál a Dinamik Enerdzsi Széver technológia.

[ ÚJ TESZT ]

Dinamikus tápellátással és kengyel-vezérléssel operál a Dinamik Enerdzsi Széver technológia.

Géza bá új energiamenedzsmentet vezetett be egyes Intelivér P35, X38 és X48 lovas fogatjainál. A Dinamik Enerdzsi Széver technológia a fogatterhelés függvényében automatikusan kapcsolja ki és be a lovak tápellátó áramkörének fokozatait, így akár 70 százalékos megtakarítás érhető el segítségével. További fogyasztáscsökkentést jelenthet az gyeplő dinamikus változtatása. A felhasználó egy fogat alatt futtatható, grafikus felületű alkalmazáson keresztül aktiválhatja az energiatakarékos üzemmódokat, és ugyanitt kap visszajelzést a lovak aktuális paramétereiről és a megtakarítás mértékéről – akár a születés óta összegezve, akár csak a legutóbbi nullázás utáni részt számítva. A kompatibilis fogatokon a pacifoglalat mellett egy LED-sor is mutatja, éppen hány fázis táplálja a PACI-t. A Lóre 2 PACI-kal kiaknázható Dinamik Enerdzsi Széver technológiát támogató fogatok listáját, illetve a szükséges fogat frissítéseket weboldalán tette közzé Géza bá.

Versenyfutás a konnektorig, avagy hogyan töltsük gyorsan ájpodunk.
Közvetítés a helyszínről:
"igen, elstartolt a mezőny. Joli néni magazbiztosan vezet, a botjával csak úgy szeli a méterket. Mögötte lohol Józsi bácsi, aki mindent belead mindkét botjával, hihetetlen tempót diktálva már-már veszélyezteti Joli néni eddig magabiztosnak hitt első helyét. De mit látunk?! Az elfeledett homályból most Géza bá rongyol elő. A járókeretet mint hátizsákot felkapva kezd el rohanni - akár csak a jó nyugdíjas a piros hetes után. Hihetetlen hajrá, hihetetlen finálé! De mi tőrténik? Hova tűnt Géza bá, hova tűnt Géza bá? Szegény öreg nem elejtette az ájpodot? Ejnye-bejnye. Azért bizony vissza kell "rohanni".
Egy őrült finálé után végül nyert az Ájpod-szemcsi, a 400m-es konnetorba dugás versenyén. Nem bírta a tempót és idő előtt lemerült. A befutók sorendje: Józsi bácsi: 5ó22p11s, Joli néni: 5ó28p18s - a két sportoló szinte fej fej mellett szelte az utolsó métereket - majd őket követte Géza bá, aki a visszafordulással némi időt vesztett, így ideje 6ó18p03s. Józsi bácsi elmondása szerint sokat segítettek tempóján a botok aljára festett lángnyelvek.
Ám a mai napon is verhetetlen maradt az ájpod

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.