2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC One X - Egy új szerelem kezdete?

Mi történik akkor, ha egy Samsung Galaxy S illetve Samsung Galaxy S II tulaj HTC-t vesz?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Amikor először megláttam egy videót a HTC legújabb telefonjáról, a HTC One X telefonról, egyből elkapott a "birtoklási vágy". Android vonalon eddig a Samsung égisze alatt megjelent zászlóshajókhoz (I9000 és I9100) volt szerencsém, tehát a mérce nagyon magas, az ingerküszöb pedig nagyon alacsony. Mindenekelőtt meg kell jegyezni, a következő sorok szigorúan szubjektív szempontok alapján íródtak.

Vetélytársak szemtől szemben

2012. április 19., kora délután. Az időpont, amikor elhatároztam, hogy kipróbálok valami "mást". Interneten megrendeltem az első nem Samsung android alapú készülékem. Nagy volt a dilemma, mert balra mellettem ott volt a Samsung Galaxy S II, amire mindig úgy tekintettem, mint életem addigi legjobb telefonjára, és arra a készülékre, melynek méltó utóda csak a Samsung Galaxy S III lehet. A kísértés győzött.

Hála a hatnapos munkahétnek, a HTC One X-et (továbbiakban HOX) már szombat délelőtt kézbe foghattam. Alig vártam a futárt, aki délelőtt 10 óra után nem sokkal hívott, hogy megjött a készülék. Tulajdonképpen mit is vártam a telefontól? Nem voltak "vágyaim", pusztán annyi, hogy legyen jobb a Samsungnál. Ez viszont elég nehéz feladat, lássuk sikerült-e megugrani a lécet.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.