2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Hello Kitty-my421z teszt

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Épp most kaptam kezembe egy (telefont), nevezzük ennek és gondoltam ezt muszáj megosztanom minden...

[ ÚJ TESZT ]

Épp most kaptam kezembe egy (telefont), nevezzük ennek és gondoltam ezt muszáj megosztanom minden honfitársammal. Ritkán van olyan készülék aminek már a dobozának a látványa is olyan érzést kelt egy emberben amikor meglátja, hogy tátva marad a szája és másodpercekig csak nézi, hogy ezt ki alkotta. Így történt ez a Sagem my421z Hello Kitty telefonjával is ami most jelent meg a Pannon kínálatában, ezért első kézből nézhettem meg :).

Akkor vágjunk is bele. Kezdjük talán a csomagolással ami valami fantasztikus, szavakat alig találok rá! Egy nagy rózsaszín doboz a tetején és oldalain Hello Kitty logo. Ebből már sejteni is lehetne mit tartalmaz a doboz, de amikor kinyitottam én is meglepődtem!


[Íme a doboz]

A nagy dobozba volt egy kisebb doboz ami szintén rózsaszín és tele van Hello Kitty logoval, teljesen izgalmas :), ebben van a telefon! Na de nem ez az érdekes hanem a mellette lévő kb. 18 cm-es Hello Kitty plüss figura, igen hallottátok. Na ekkor elkapott a röhögő görcs. :).


[Lássuk mi van bent]

Na de térjünk vissza a telefonhoz mi is van a dobozban.
A dobozba a ma már szokásosnak mondható dolgokat találjuk mint pl: Stereo Headset,Töltő,Akku, egy Hello K-is kézikönyv és persze maga a telefon.
A nevéből kiderül hogy ez a Sagem my421z átalakított változata bár ezt nem nagyon reklámozza a doboz, csak Hello K-is felirat.


[A doboz tartalma]


[A telefon]

A telefon anyaghasználat szempontjából nem valami kiemelkedő, teljesen műanyag, abból is a csillogó fajta, súlya ebből adódóan nem valami nagy mindössze 95g . Kialakításra-designra nem is csúnya amúgy tiszta kislányos és csak úgy döng a Hello Kitty mindenütt.


[Íme ő lenne az]


[Szétcsúsztatva se semmi]

A csúszka része ebben az árkategóriában szerintem kifejezetten rosszra sikeredett egy 31980FT-os telefontól ELŐFIZETÉSSEL (Pannon), Jól látjátok az árat, teljesen irreális (amúgy egy SE S500i- 9990Ft, vagy egy Nokia 3600-24990Ft.-) amik lássuk be ezerszer jobbak, így ezt én nem teljesen értettem, főleg amikor megnézzük mit is tud ez a csodaszép masina.


[Végezetül a hátulja]

A kijelző ma már azt mondható, hogy gagyi 176 x 220 pixeles, 2.0 inches TFT, 265e színnel. A készülékben továbbá található egy 1,3mpx-es kamera is.
Tesztfotókat nem csináltam, gondolom mindenki el tudja képzelni milyen lehet.

Memória szempontjából hála istennek bővíthető MicroSD-vel. Ezenkívül található még benne Bluetooth, és videó felvételi lehetőség is.Található benne egy mp3 lejátszó, viszont a rádió kimaradt a repertoárból, nagyjából ennyi is a multimédia rész.
Adatátvitel szempontjából ismételten nem nagy választékot kapunk, itt dolog kimerül a GPRS-ben, erről nagyon szerintem ma már semmit nem kell mondani.

Üzenetküldés szempontjából teljesen átlag tehát SMS, EMS, MMS.

Beszélgetési időben a hivatalos adatok szerint:
-kb 250 óra készenlét
-3 óra 30 perc beszélgetési idő fér bele.

Értékelés:
Szerintem nincs mit hozzáfűzni ehhez, az anyaghasználat nem megfelelő, elavult kijelző és tudás ráadásul marha drága is ehhez képest. Nem hiszem, hogy a célcsoport ebben az esetben inkább a gyerekeknek (lányoknak) egy ilyen árban nyerő dolog lenne. Mellette szóljon, hogy bővíthető,bluetooth és mp3 lejátszó van benne de ez akkor sem indokolja az irreális árat.
Ezért 10-ből 5 pontot adok neki, szóval Hello Kitty talán máskor.

Végezetül egy kis videó a telefon kijelzőéről és menüéről, Sim kártya hiányában csak a Demo futott rajta de ez mindent megmutat, HQ minőségben.

Videó Lejátszása

Szerintem minden fontosabb dolgot leírtam a telefonról, mégis ha lenne kérdés keressetek nyugodtan és szívesen válaszolok rájuk. Remélem tetszett az első cikkem, hamarosan jön a többi is!

Üdv.: Carlas

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.