2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Kultúra rovat

Harry Potter és a két fénykorong

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Kedves meglepetést csomagolt a kéklézeres formátumháborúban egyelőre még semleges térfélen...

[ ÚJ TESZT ]

Kedves meglepetést csomagolt a kéklézeres formátumháborúban egyelőre még semleges térfélen álló Warner Home Video a tengerentúlon a napokban megjelent, legújabb Harry Potter díszdoboz Blu-ray változatába. Konkrétan a több mint száz dollárba kerülő ötlemezes kiadás negyedik filmje (a Harry Potter és a Tűz Serlege címet viselő rész) véletlenszerűen HD DVD adathordozón került a csomagba Blu-ray helyett.

A joggal értetlenkedő vásárlóktól érkező beszámolók szerint a lemezek adott esetben csak és kizárólag ennél az egy résznél cserélődtek fel – alighanem egy rosszul beállított csomagológépnek vagy egy figyelmetlen kezelőnek köszönhetően. De az is lehet, hogy a varázslóiskola egymással állandóan versengő növendékei viccelték meg a muglikat – ahogy ők neveznek minket, egyszerű földi halandókat –, ezzel egyszersmind jelezve, hogy nekik is tele a hócipőjük a formátumháborúval.

A csomagolási hiba a magyar muglikat egyáltalán nem érinti, lévén nálunk nemhogy Blu-ray-en vagy HD DVD-n, de tök mezei DVD-n sem jelent meg az ötlemezes kiadás.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.