2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

Hacktivity 2007

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Idén is megrendezésre kerül, immár 4. alkalommal Magyarországon a Számítógépes Biztonságtechnikai...

[ ÚJ TESZT ]

Idén is megrendezésre kerül, immár 4. alkalommal Magyarországon a Számítógépes Biztonságtechnikai Konferencia, vagyis a Hacktivity. Európában és a tengeren túl nagy hagyományai vannak az efféle Konferenciáknak, ahová főleg fiatalokat várnak. Idén például a meghívottak között szerepelnek hazánk neves egyeteminek oktatói és olyan multicégek szakemberi mint a Google, az iWiW, a Microsoft szakemberei és adatvédelemmel foglalkozó kutatóik.

[kép]

Érdekel az IT-biztonság? Szeretnél közérthető előadásokat hallgatni neves szakemberektől a témában? Szeretnél ellátogatni egy olyan konferenciára, ahol az öltöny nem kötelező? Ilyen hangzatos kérdésekkel fogad bennünket a hacktivity.hu. Akit érdekel az siessen, ugyanis szeptember 22-23 szombat-vasárnap lesznek az előadások melyek komolyan reggeltől estig tartóak lesznek és garantáltan lekötnek egész hétvégére. A jegy ára elővételben online rendeléssel 3500 Ft.-, helyszínen 4000 Ft.- és mindkét napra érvényesek.

Kis ízelítő a repertoárból:
- Dr. Kovács László (Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem): Információs terrorizmus: cyberbűnözés & cyberterrorizmus
- Safranka Mátyás (Microsoft Magyarország): Windows Vista - az eddigi legerősebb védelem
- Szigeti Szabolcs (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem): VoIP hacking
- Kis Gergely (Budapesti Corvinus Egyetem): A fájlcsere jövője, üzleti modellek, trendek.

Ez még nem minden, lesz WLAN antennák építése workshop, WARGAME, hackelés és még felsorolhatatlanul sok előadás, kumminiti program. Egyet mondhatok, én ott leszek. És Te?

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.